Gå til innhold


Bilde

e-post sent til admin når en ny bruker registrerer seg


  • Vennligst logg inn for å svare.
2 svar til dette emnet

#1 Rullings

Rullings

    Junior

  • PipPip
  • 244 Innlegg:

Skrevet 17 March 2012 - 19:57

Hei.

Jeg har et registrerings skjema som fungerer, men jeg får ikke til å få laget det slik at jeg mottar en epost når et nytt medlem registrerer seg.

Noen som kan hjelpe meg med dette? Minner på at mine php kunskaper er begrenset :)

Her er login koden min.

<?php
session_start();
$bruker = strtolower($_POST['brukernavn']);
$brukernavn = strip_tags($bruker);
$passord = strip_tags(substr($_POST['passord1'],0,32));
$cleanPassord = crypt($passord,$bruker);
$navn = strip_tags($_POST['navn']);
$epost = $_POST['epost'];
$aktivert = 'nei';
setcookie("brukernavn", $bruker, time()+3600);
setcookie("navn", $navn, time()+3600);
setcookie("epost", $epost, time()+3600);
include_once '../securimage/securimage.php';
$securimage = new Securimage();
$spam=false;
if ($securimage->check($_POST['captcha_code']) == false) {
  $spam=true;
}
else {

///////////Bildeopplastning:
//Maks størrelse i kb
define ("MAX_SIZE","30000"); //30mb
//Ser om filen er ett bildet
function getExtension($str) {
		 $i = strrpos($str,".");
		 if (!$i) { return ""; }
		 $l = strlen($str) - $i;
		 $ext = substr($str,$i+1,$l);
		 return $ext;
}
$errors=0;
$bildefeil=0;
//Ser om bildet er valgt
if(isset($_POST['registrer']))
{
  $image=$_FILES['image']['name'];
  //Hvis bildet eksisterer
  if ($image)
  {
   $filename = stripslashes($_FILES['image']['name']);
	$extension = getExtension($filename);
   $extension = strtolower($extension); //(små bokstaver)
if (($extension != "jpg") && ($extension != "jpeg") && ($extension != "png") && ($extension != "gif"))
   {
   $bildefeil=1;
	$errors=1;
   }
   else
   {
$size=filesize($_FILES['image']['tmp_name']);
if ($size > MAX_SIZE*1024)
{
$bildefeil=2;
$errors=1;
}
//teller bilder allerede opplastet, og gir nytt navn til bildet basert på bilde antall.
$directory = "../brukerbilder/";
if (glob($directory . "*.".$extension) != false)
{
$filecount = count(glob($directory . "*.".$extension));
$image_name='bilde'.$filecount.'.'.$extension;
}else{
$filecount = 0; //Første bildet av denne typen (eks. jpg, gif, png...)
$image_name='bilde'.$filecount.'.'.$extension;
}
//echo "filecount: ".$filecount."<br/>";
//gir nytt navn og hvor det skal lagres
$newname="../brukerbilder/".$image_name;
$copied = copy($_FILES['image']['tmp_name'], $newname);
if (!$copied)
{
$bildefeil=3;
$errors=1;
}}}
}
//Hvis ingen feil
if(isset($_POST['registrer']) && !$errors)
{
  //Bildet er lastet opp
}

///////////Registrering til DB:
include('mysqlconnect.php');
$passord1 = $_POST['passord1'];
$passord2 = $_POST['passord2'];
$feilmelding='none';
if ($passord1!=$passord2) $feilmelding=1;
if (!isset($_POST['godkjenning'])) $feilmelding=2;
if ($feilmelding=='none') {
$count=mysql_query("SELECT * FROM brukere");
$id = mysql_num_rows($count);
$poeng = 100;
$post = mysql_real_escape_string($epost);
$query = "SELECT * FROM brukere WHERE epost='$post';";
$resultat = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($resultat) > 0) {
// Emailen eksisterer
$feilmelding=3;
} else {
// Emailen eksisterer ikke
$name = mysql_real_escape_string($brukernavn);
$query = "SELECT * FROM brukere WHERE brukernavn='$name';";
$resultat = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($resultat) > 0) {
// Brukeren eksisterer
$feilmelding=4;
} else {
// Brukeren eksisterer ikke
$result = mysql_query("SELECT * FROM brukere");
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  if ($row['brukernavn']=='ingen')
$browseID=$row['browseID'];
}
if (($browseID+10)>$id)
$browseID=0;
else
$browseID+=10;
mysql_query("UPDATE brukere SET browseID = '".$browseID."' WHERE id = 0");
$query="INSERT INTO brukere ( id, passord, brukernavn, fornavn, epost, bilde, poeng, poengTotal, browseID, aktivert) VALUES (
		'".$id."',
		'".mysql_real_escape_string($cleanPassord)."',
		'".mysql_real_escape_string($brukernavn)."',
		'".mysql_real_escape_string($fornavn)."',
		'".mysql_real_escape_string($epost)."',
		'".mysql_real_escape_string($image_name)."',
		'".mysql_real_escape_string($poeng)."',
		'".mysql_real_escape_string($poeng)."',
		'".mysql_real_escape_string($browseID)."',
		'".mysql_real_escape_string($aktivert)."'
		)";
if (!mysql_query($query)) $feilmelding=5;
else {
$to = $epost;
$subject = "Aktivering av konto for ".$brukernavn."";
$message = "
Velkommen som ny supertrafikkbruker!\n\n
Brukernavn: ".$brukernavn."\n
Passord: ".$_POST['passord1']."\n\n
Klikk på lenken under for å aktivere kontoen:\n
http://www.formastic.com/browser/browser_system/phpfunksjoner/aktivering.php?hash=".$cleanPassord."&&brukernavn=".$brukernavn."\n
(Hvis lenken ikke er aktiv, kopier og aktiver lenken i adressefeltet.)
";
$from = "contact@formastic.com";
$headers = "Fra:" . $from;
mail($to,$subject,$message,$headers);
}
}
}
}
}
echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0; url=../../registrer.php?registrert=true&&feilmelding='.$feilmelding.'&&bildefeil='.$bildefeil.'&&spam='.$spam.'&&brukernavn='.$bruker.'&&epost='.$epost.'">';
?>

  • 0

#2 Rullings

Rullings

    Junior

  • Trådstarter
  • PipPip
  • 244 Innlegg:

Skrevet 18 March 2012 - 19:51

EDIT: Problemet er løst.

Dette innlegget er endret av Rullings: 19 March 2012 - 03:54

  • 0

#3 feskehau

feskehau

    Nyansatt

  • Pip
  • 31 Innlegg:

Skrevet 24 March 2012 - 00:03

Hvorfor skriver ingen objekt orientert kode her?????
  • 0




0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere