Gå til innhold


Bilde

USB portene fungerer ikke


  • Vennligst logg inn for å svare.
9 svar til dette emnet

#1 Indolence

Indolence

    Nyansatt

  • Pip
  • 5 Innlegg:
  • System: Windows 7

Skrevet 24 January 2012 - 11:39

Hei!

Nå har det seg sånn at USB portene ikke fungerer slikt som den skal, mus og tastatur fungerer og merkelig nok et logitech trådløst headset, men ikke G35 headset, minnepenner eller eksterne harddisker. Dette har vært slik helt siden jeg kjøpte datamaskinen for noen måneder siden. Siden da har jeg gjort følgende:
- Formatert
- Innstallert med en annen windows cd
- Fjernet kabler som går til kabinettet
- Fjernet 3 harddisker
- Oppdatert bios og alle driverene
- Kjøpt nytt hovedkort
- Maaaange timer på google

Enda har det ikke hjulpet og nå går jeg snart bananas.

Når jeg stikker inn minnepenna skjer det ingenting i windows, men den blir glovarm med engang.

Hva kan være feilen? Jeg vet ikke lenger hva som kan være galt.

Speccs:
Asus P8Z68-V pro
Intel i5 2500k
Geforce GTX 560ti
650W PSU

#2 Bajazz

Bajazz

    Noitpro

  • PipPipPipPip
  • 3124 Innlegg:
  • System: Fungerende

Skrevet 24 January 2012 - 15:12

Et par forslag, har ikke noe annet å forslå. :)

Microsoft Fix it
http://support.micro...ice_problems/no

Asus pc diagnostics
http://support.asus....px?SLanguage=en

#3 Indolence

Indolence

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 5 Innlegg:
  • System: Windows 7

Skrevet 24 January 2012 - 16:28

De har jeg allerede testet, men takk for tips uansett. :)

Edit;
Har testet med en annen strømforsyning, og enda ingen hell.

Dette innlegget er endret av Indolence: 24 January 2012 - 16:39


#4 pijano

pijano

    Superbruker

  • 3855 Innlegg:
  • System: Windows
  • Kjernekompetanse:PC-hjelp

Skrevet 24 January 2012 - 16:49

Du har standoffskruer mellom hovedkortet og chassis?

Postet bilde

Dette innlegget er endret av pijano: 24 January 2012 - 16:50


#5 Indolence

Indolence

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 5 Innlegg:
  • System: Windows 7

Skrevet 24 January 2012 - 16:52

Du har standoffskruer mellom hovedkortet og chassis?

Postet bilde

Jepp, men ser en hvit ring rundt de hullene under, og mine når ikke helt rundt til ringen, så kan det være jeg har for små?

Dette innlegget er endret av Indolence: 24 January 2012 - 17:11


#6 pijano

pijano

    Superbruker

  • 3855 Innlegg:
  • System: Windows
  • Kjernekompetanse:PC-hjelp

Skrevet 24 January 2012 - 17:23

Så lenge ikke hovedkortet har direkte kontakt med chassis, og du ikke har satt standoffs i chassiset som ikke samsvarer med skruehull i hovedkortet, så bør du være trygg.
Du ville nok uansett ha større problemer enn at usb-porter ikke fungerer.

#7 Indolence

Indolence

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 5 Innlegg:
  • System: Windows 7

Skrevet 24 January 2012 - 17:27

Ok, resten av datamaskinen fungerer som glans, men bare ikke USB portene. Syns det er veldig merkelig med tanke på at jeg kan bruke mus, tastatur og et usb trådløst headset, men ikke andre USB enheter.

Dette innlegget er endret av Indolence: 24 January 2012 - 17:27


#8 pijano

pijano

    Superbruker

  • 3855 Innlegg:
  • System: Windows
  • Kjernekompetanse:PC-hjelp

Skrevet 24 January 2012 - 17:41

Disse andre usb-enhetene, har du prøvd de i en annen datamaskin, hvis du har den muligheten?

#9 Indolence

Indolence

    Nyansatt

  • Trådstarter
  • Pip
  • 5 Innlegg:
  • System: Windows 7

Skrevet 24 January 2012 - 17:49

De fungerer helt utmerket i de andre pcene jeg har testet på.

Edit; Skrivefeil.

Dette innlegget er endret av Indolence: 24 January 2012 - 17:50


#10 o-l-a-v

o-l-a-v

    Junior

  • PipPip
  • 348 Innlegg:
  • System: WIndows 7 Ultimate 32 bit

Skrevet 06 February 2012 - 01:42

Kan det være en innstilling i BIOS? At slike funksjoner som kreves for å kjøre minnepenner o.l kan ha blitt "disabled"?

Dette innlegget er endret av o-l-a-v: 06 February 2012 - 01:43





0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere