Gå til innhold


Hjelpeemne: E-postvarsel om nye meldinger


Dette forumet kan varsle deg når et nytt svar blir lagt til et emne. Mange brukere synes dette er nyttig for å holde deg oppdatert på emner uten behov for å lete på forumet for å se etter nye meldinger.

Det er tre måter å abonnere på et emne:
  • Klikk på "Alternativer"-menyen øverst i et emne, og gå til "Spor dette emnet"
  • På innleggingsdialogboksen skjermen når du svarer på eller oppretter et emne, se "Aktiver e-postvarsling når svarene? avmerkingsboksen.
  • Fra "Epost innstillinger" i Brukerinnstillinger CP (Kontrollpanel) se "Angi Epost Varsel som standard? alternativet, vil dette automatisk abonnere deg til hvilket som helst tema som du gjør et svar til.

Vær oppmerksom på at det er fire forskjellige typer abonnementer:

Umiddelbar E-postvarsel
Dette alternativet vil sende ut et varsel umiddelbart etter et nytt tema eller svar har blitt gjort uavhengig av aktivitet.

Forsinket e-postmelding Varsel
Dette alternativet vil sende ut et varsel om en ny emne eller svar har blitt gjort og du ikke er aktiv i styret.

Daglig e-postsammendrag
Dette alternativet vil sende ut daglige sammendrag som viser alle nye svar eller emner for dagen.

Ukentlige e-postsammendrag
Dette alternativet vil sende ut et ukentlig sammendrag som viser alle nye svar eller emner for uken.


Du kan også abonnere på enkelte forum på forumet, å bli varslet når en ny emne er opprettet i det aktuelle forumet. For å aktivere dette kan du ved å klikke 'Forum Valg "-menyen øverst forum du ønsker å abonnere på, og klikk" Abonner på forum "-linken.

For å melde deg av alle fora eller emner som du er medlem av, kan du gå til "Abonnement" i "Kontrollpanel", her kan du administrere dette.