Klarer ikke å resette pcen


2 innlegg i emnet

Skrevet

Jeg har en 4-5 år gammel gaming PC som kjører Windows 10. For en stund tilbake sluttet taskbaren å funke. Jeg mistet tilgang til alle standardfunksjoner som bla. instillinger på pcen. Nå nylig startet pcen min å bluescreene jevnlig med varierende feilkoder, men Memort_Management oftest. Jeg bestemte meg for å prøve en full reset via advanced repair options ved oppstart. Når jeg prøver det står det at harddiskene mine er for fulle og at jeg fjerne innhold fra den. Dette kan jeg ikke fordi jeg ikke har tilgang til innstillingene. Jeg sitter altså fast.

Noen tips?

 

 

 

 

 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei.

En del annet du kunne ha prøvd, men hvis du allerede har gått i gang med reset, hvordan har du gått frem der? Beholde alle filer, eller full reinstallering?

Feilmeldingen du får kan indikere mye. Feil på RAM-brikker, utdaterte drivere til f.eks skjermkort, eller feil i filsystem (kan virke sånn, ettersom operasjoner og kommandoer har sluttet å fungere), eller harddisk.

Hvis ikke du har satt i gang med å fjerne OS-et og får startet opp, så kan du prøve noen kommandoer først og se hva du får til svar. 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive