Avslutte en gmailadresse.

2 innlegg i emnet

Skrevet

Min hustru har en gammel gmailadresse som hun ikke finner tilgangen til,selv ikke med hjelp av sin mann! Hun har nå en ny adresse, også som gmail, og denne fungerer bra, men det  sendes fortsatt brev til henne på gammel adresse som altså forsvinner. Hvordan kan vi slette den gamle slik at også de som sender blr informert om at brevet ikke kommer fram?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Hei.

Man kan slette Gmail-konto under gjeldende Google-konto ("Slett en Google-tjeneste") og all e-post der, men det kreves nok at man logger inn på den kontoen for å gjøre operasjonen.

Dere har ikke forsøkt denne gjennomgangen for glemt brukernavn og passord: https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620?hl=no ?

Ettersom det sendes e-post til gammel konto, så må man uansett gi beskjed at man har ny e-postkonto, for de vil fortsette å sende dit selv om den slettes, da avsendere kun har gammel e-postadresse å forholde seg til, så fremt de ikke har en innebygd "postmaster-konto" som gir tilbakemelding om at e-postadressen er feil, eller ikke eksisterer, og slik tilbakemeldingen kan ta lang, lang tid.

 

Endret av pijano
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive