problemer med nytt nettverk Dårlig nett eller eller mangel ved installasjon?

3 innlegg i emnet

Skrevet

Har byttet bopel som har altibox wifi, med huseier er vi tre stykker i nettverket. Har siden jeg flyttet inn hatt problemer med nettet (vært tregt eller ikke hatt dekning ) Har nå fått beskjed at huseier har snakket med altibox og de har oppgradert nettet.

Alt virket fint en dag,  så ble det verre igjen. Nettet går tregt,  og å skanne bilder går det det mange minutter - hvis ikke jeg får beskjeden "mangler data". Får også noen ganger melding om at skriver ikke funnet på nettet eller mangler driver.

Så spørsmålet er: kan det være dårlig "kommunikasjon"  mellom enhetene mine? Har prøvd med usb kabel og ethernett kabel uten at noe skjer. Virker at det er et par punkter som enhetene ikke finner.

Hvilke andre kabler kan brukes? Har windows 10 på laptop og skriver er Epson xp 760 trådløs.

Til info bare å koble meg opp på denne siden brukte jeg nesten 20 minutter, så måtte jeg slå på mobildata - så da skjønner dere hva jeg har med å gjøre? 

Huseier er borte nå så jeg håper at noen her har noe (som vanlig) lurt å komme med? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Er vel rutern til huseier som står langt unna dine enheter. Ikke så mye du får gjort med det, og oppgradering av linje inn vil ikke ha noen effekt for din del.

Kan det være aktuelt å legge kabel?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

altibox oppgraderte nettet sitt og plutselig var alt i orden 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive