Oppgradere HP Elitebook 8460p? (Windows 10)


2 innlegg i emnet

Skrevet

Hei. Min sønn har en bærbar HP Elitebook 8460p, som vi egentlig trodde skulle egne seg bra til gaming.. Men det viser seg at til akkurat det spillet han spiller mest (fortnite) så lagger den veldig. Jeg lurer da på om det er noen som vet om det finnes noe håp for å løse dette problemet..? Kan den oppgraderes, RAM eller noe? Vil dette hjelpe noe? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Ram og harddisk er stort sett det eneste som kan oppgraderes på bærbare PCer. For spill er det som oftest grafikkort som er akilleshælen, så det blir verre å gjøre noe med. Antar at denne har integrert skjermkort fra Intel, og det holder til litt enkel spilling, men ikke til nymotens spill hvor det skjer mye som krever en del av skjermkortet.

Det man må ha for å spille er altså et dedikert skjermkort med litt ytelse. Slike kort kommer fra produsenter som Nvidia eller AMD.

Men HP Elitebook 8460p leveres med mange konfigurasjoner - hvordan er din konfigurert? 

EDIT:

Ser også at maskina ikke er av nyeste sort. Fra 2011 - stemmer dette? Dvs at nymotens "tunge" spill antageligvis vil kjøre dårlig uansett konfigurasjon...Ref denne testen: http://www.cw.no/artikkel/infrastruktur/test-hp-elitebook-8460p-en-pc-toff-kontorbruk

 

Endret av Klykken
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive