Sted, men ikke Stedstjenester


1 innlegg i emnet

Skrevet

Hei.

Facebook. Når jeg skal publisere noe på en venns vegg, så står det - over der hvor jeg skriver - hvem som kan se det jeg publiserer.

Tidligere så sto det også hvor jeg var da jeg publiserte, altså fysisk sted. Etter at jeg krysset det bort, kommer det ikke opp lenger.

Jeg ønsker å få det tilbake igjen, hvordan gjør jeg det? Noen som vet? Har sett på Stedstjenester og innstillinger, men finner ikke noe som kan hjelpe å få det tilbake.

På forhånd takk:)

09C71520-919F-43A1-B01F-01BE1D6DAEAA.jpeg

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive