Gjenoppretning 2.


7 innlegg i emnet

Skrevet

Gjenoppretning 2.

Ja jeg ble lidt imponert et emne som dette mange besøk alt hadde ikke venta dette, Martin Aleksander skrev trenger vi det lengre er til dels enig heller ikke jeg bruker det så ofte lengre, nå setter jeg mine punkt, sletter alle, sett et nytt det er så fort gjort.       Man vet jo aldri en feil kan alle gjøre.

Fokus på hastighet eller? Mye kan hemme den, Opp Bakk i skyen sparer Computeren masse,  mange vet knapt hva det er før etterpå.

Men det krever en del ting at du tar deg av Vedlikeholdet, oppdatering, rydding, fjerner gamle gjenopprett, her  en liten Deel den hadde jeg forsømt lidt, slette hele 7 punkt i dag så satte jeg et nytt, ryddig er den rask også da computeren er optimal var det min tanke, men først så jeg på oppdatering der funket det ikke helt kjørte den , en omstart ja gjorde som  jeg skulle men det hjalp ikke det heller.

Tok et feilsøk ikke det heller hjalp men en feil var der helt klart, neste stepp Defender har jo Win10 den er også med tiden blitt utrolig mye bedre søkte lidt på nettet først en feil 9185487 en Trojaner så flott da.

Nå får vi sjå hva Defender duger til har fått mye Ris av alle, men jeg har merket at også den er blitt bedre og mye bedre også. At den svikta meg en gang får være, feilen ble jo rettet ved en oppdatering.

Feilen ble rettet Trojaner forsvant og jeg seier igjen Takk Microsoft, Defender holder det den lover til folk flest bare husk avstand fra nesa og til skjerm der hadde jeg feila 45 cm det var nok tro meg.

Der nevnes, ikke kjøp dyre Antivirus program hva skrev Martin Administrasjon. Defender og deg selv holder i massevis, jeg har nevn flere ting før den som er for meg viktig er Oppdatering er tidlig oppe hver dag kl 700 da starter den selv jeg tar et blikk er den ikke starta så setter jeg den i gang.  

1 til Max 2 min holder og har fred til neste dag eller jeg starter opp igjen. Når det passer så.   En uvane nei jeg vil ha kontrollen jeg, men Microsoft gjør det for deg jo Takk det maset vil jeg unngå og ikke når jeg driv med noe annet.

Jeg skal ikke her gå i detaljer der er så mye flott fra Microsoft i Win10 av hjelpemidler dernest har vi et Flott Forum her hjelpen er ikke langt unner, jeg får stoppe nå ellers blir jeg vel kasta ut, men jeg vil få Takke også alexsolaat for svar denne løsning du kom med er nok ikke det første folk gjør dem kvier seg.

Første gang er alltid lidt skummel, I-sofil også men hopp i det prøv begge dele det er godt og kunne om uhell er ute.

Nå ble det masse denne gang også beklager dette, mange er i dag på ferie håper Dere har det fint der Dere er, jeg har det flott hele året sommer hver dag men trives på computeren iblant en liten hobby.

Takk for at Dere stakk innom.

matbadfl

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Jeg har 2 innlegg her Gjenoppretning og det er flott at så mange har vert innom, nå er alt  231 + 72 når jeg nå skriv, Produktleder alexsolaat han skrev (kjøre en restore) Kanskje.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 godt svart egentlig.

Noen kvier seg nok for det men det er siste løsning og er ikke så dumt og jeg tror kanskje det er det siste folk våger, men der er mange ting før det som kan løse oppgaven, nok tok jeg opp emne Gjenopprett og der ble også nevnt, bruker vi det?

For meg ja i starten så, nå nei veldig sjeldent er jeg blitt flinkere tro?    Nei ikke det heller men Win10 er blitt bedre mere ferdig også merker at hver oppdatering går rett hjem uten problemer, en og anden feil kanskje, der har jeg gått fri har lagt merke til at også ting blir rettet opp.

Syntes Utviklerne har gjort en fin Job selv den siste April oppdatering som mange klager på, den har ikke jeg hatt problem med selv på flere maskiner merkelig  hva gjør jeg?

Har nevnt det før forteller ikke og sier at dette er rett men jeg bruker mine egne Rutiner det er omtrent som Charlie Chaplin og skrua, hver dag jeg starter opp sjekker jeg Oppdatering har nok satt et Tidspunkt ja, iblant er jeg før andre gange etter men dette er jeg nøye med.

Slik har det vert helt fra starten av i Win10.

Gjorde en del feil i starten Gjenopprett ok,    nå nei nesten aldri jeg føler at det er ikke så nødvendig lengre, at jeg setter et punkt ja men ser også Microsoft gjør det da blir det fort mange, så oppgaven blir å slette helst å la det nye stå igjen man vet jo aldri, det er så fort gjort.

Noe jeg har lagt merke til vet ikke hvorfor. Tilgjengelig Stasjoner har lett for å slå seg Av og det er feil, tenker på C + D + 3 til men er jeg der så er jo det en enkelt sak og fikse det.   Jeg er en god del på computer hver dag hvorfor sliter ikke jeg som mange andre gjør.

Flax ikke kom med den den kjøper jeg ikke.

Jeg er nok lidt opptatt av dem 40 cm fra nesa til skjerm ja, tidlig lærte jeg å være Ryddig, uten orden funker ikke noe, Bakk Opp er blitt en god vane, noe som jeg ikke har tenkt på før nå jeg lære av andres feiler men også av mine egne.

Jeg har min måte og gjøre ting på mulig jeg har vert med en stund siden 98 jo det hjelper nok til at det går fint, men merker folk har hver sin egen måte noe sitter igjen fra Vista, XP, Win7 og 8.1 og nå Win10 en sams blanding og kanskje forvirring også.

Minsten skrek her jeg vil  hjem? Barnebarn.

Skal jeg hjelpe noen hore jeg alltid jammen jeg gjør det slik? Og jeg prøver å lære bort nye ting det er ikke alltid så lett, derfor er Win10 lidt problematisk for mange og feil oppstår sier jeg bare, fatt mot vi er på rett vei i dag et flott program Win10.

Jeg venter heller ikke noe svar på dette her men kan det være til nytte for noen så er det jo flott. Ha det flott alle sammen.

matbadfl

 

Endret av matbadfl
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei Dere. Ser at der stadig er noen innom, kan ikke dy meg selv om jeg er Gammal og bare en vanlig bruker, der kom en til meg i går som hadde en minidata kjøpt på nett har virket fint i 2 år nå SSD 120 GB 4 GB Ram Win10 PRO sa han.

Ferie kom hjem starta opp, virka i 3 min og alt ble svart, kabel ok strøm på maskin ikke det jeg ser, spør hva med vedlikehold jeg har nevnt for deg, ikke gjort noen ting jeg, Svar enkelt 0 peiling på alt Gjenopprett, Oppdateringer; lagring, den er jo ny hvorfor skal jeg bry meg med dette da.

Svar, rart du ikke har hatt problem før nei men i det siste er den blitt nok så treig. Hva gjør jeg for og hjelpe stakker har aldri hatt minidata selv aldri åpna heller en slik.

Hadde vert i en Shopp spurt om råd, svar der søppel ingen hjelp med noe som helst skrot den ferdig og nå er den her hva gjør jeg?

Er Enig skrot den er også mitt svar, Isofil  kunne han ha brukt for å starte da han hadde 3 min er min tanke mulig feil, det vet jeg ikke anna her å nå nei men det går ikke jo ikke nå.

Når han ikke har peiling på lagring er det klart et problem, hva er på den, svar en masse ville gjerne ha dette ut, minidata skroting er ok, nå vil jeg ha en Stasjonær sa han.

Skifta harddisk i laptop SSD har jeg gjort før, bruker selv 3 maskiner med Win10 PRO nå er jeg nøye med vedlikehold og Opdateringer dem bare fungere 100 % Raske også, Gjenoppretning brukes nesten ikke mere fjerner dem Microsoft setter men sett 2 selv i hver mdr i tilfelle om noe går galt. Vil erkjenne jeg er helt Amatør på dette med data og bruk. Vær klar over det.

Plan min er å demontere få disken ut, sett den i en dook, håper det er greit er jeg først komme så langt, da går resten også, det økonomiske er ikke min bitt, kanskje han lære nå håper da det, vet ikke anna råd, er dette et spørsmål både jog ja og nei?

Men om noen svaret klart jeg blir glad for dette har alt fått en god hjelp i mine tidligere tråder om Gjenopprett. Og Takker for det.

Hilsen fra en Optimist.

matbadfl

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

En ting er å kjøre en "backup" av enheten din om det er PC, mobil, nettbrett eller annet. men du vet ikke om denne fungerer før du har prøvd å gjennopprette en enhet ved bruk av dette backup verktøyet og filen den lagde

Forøverig så vill jeg anbefalle alle som er ute etter en god backup løsning å se på Cloudberry Labs sin løsning da dette støtter alle typer form for backup og gjenoppretting samt at den har support for alle typer sky lagring som dropbox, google drive, amazon ect

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Knutazz.

Takk for dit svar godt forklart også, men jeg gjorde en feil dette er ikke min minidata men en god Venn som har den og spør om hjelp, alt du skriv er vel kjent for min del. backupp lagring etc.

Nå er den åpna brikken SSD er som et stort frimerke og jeg trenger verktøy til en dook å legge den i få hans ting ut av maskinen det er mitt problem, ingen vet dem bare rister på hodet ukjent begrep, dernest er det ikke så utbredt med en slik maskin her, Ringe runde hjalp heller ikke.

Kanskje enig med alle spør du etter en på butikk så finnes dem ikke her, nå har jeg godt nok en slik selv kraftig også i7 kosta 6800 på Ebay kjøpte på grunn av plass men en fantastisk maskin.

Win10 Pro.

Jeg er ikke bekymra har backupp på alt, i motsetning til min gode Venn posten forteller lidt om dette den jeg skrev i går. Jeg har gitt opp nå og nå bruker han valget mitt ny computer for han glem alt å minisaken, jeg setter nye stasjonær opp for han.

Håper han nå forstår hvordan man tar vare på ting og at backupp er en nødvendighet.

Men alle gjør vi feil jeg gjorde en flause til jeg dette skulle ha hatt egen tråd det å da må jeg bare tilstå Sorry.

Men tros det stor Takk til deg for hjelp Knutazz.

matbadfl

 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Vet du hvordan disk det er snakk om? merke, type modell?
Er dette en vanlig SATA SSD eller er det mSata eventuelt m.2?

Docking for HDD eller SSDer er ikke så utbret her i norge, Komplett og Dustin har noen modeller men vanlig viss så må man importere selv fra nettet

Du har en annen mulighet, er jo hvis du kan få maskinen til vennen din å boote fra linux eller unix fra en usb for så koble til en annen usb hdd  og kopiere alt du finner av filer på disken, sålenge den ikke er såppas ødelagt at du må ta en sector by sector clone av den da må du ha docing som har den funksjonen

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Knutazz tidlig oppe ser du kl bare 6.00 tenker du sover selv, tidsforskjell 5 timer bakk Thailand.

Takk igjen for svar, om det er vanskelig i Norge ja hva tror du her da, et Ulland er klart noen er flinke men fleste parten selvlært av ansatte i butikker og med minidata det er ikke så utbret her heller.

Dette er et Kina produkt og når min Venn ikke vet eller har kvittering så bare glem det, nå er han opp å gå igjen men hvor lenge, nå har han en computer som er kjøpt her om problemet oppstår igjen. Man stiller opp for Venner

Han selv må lære hvordan han tar vare på sine ting ved lagring ikke minst normalt vedlikehold å passe oppdateringer så han ikke mister alt igjen, han er her 14 dage får lære han opp lidt hver dag, nå har jeg gjort det så jeg kan styre hans data ved fjernvalg om det kniper.

Når en del ryker kondensator eller lignende på det elektriske og alt er dødt så er det bare ut med disken, det gikk greit den er så liten mindre en en fyrstikk eske og ikke få fatt i nødvendig dook eller verktøy da står du der, ikke hjelp fra andre heller så. Løsning bare gi opp det er forbruks gjenstand.

Vil fortsatt si Win10 er noe av det beste jeg har brukt med flere maskiner som jeg bruker selv så må vedlikehold passes ikke minst hvordan den brukes, slurver man der så er toget kjørt.

Nok er jeg pensjonist gammal også stiller opp å klare meg Bra, en hobby gjør feil også men lander stort sett som en katt der har 9 liv og lander på beina.

Vi lar det hvile nå å Takk for din støtte og hjelp du har gitt.

Ha en fin dag videre håper på fin høst hjemme i Norge.

matbadfl

 

 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive