Oppgradering av ram


1 innlegg i emnet

Skrevet

Hei, jeg tenkte jeg skulle oppgradere rammen i pcen. Hadde 4 GB ram ddr3 og kjøpte 2 x 8 GB ram av typen hyper x fury fra komplett. Når jeg installerte rammen så fungerte det helt til jeg skulle åpne et program. Med en gang jeg åpner feks Google chrome eller et spill fryser skjermen, av og til skrur den seg av og begynner å hyle fra høyttaleren i skjermen eller headsettet. (Skjedd 2 ganger) den fryser alltid når jeg åpner noe. Pcen registrerer at jeg har installert 16 GB når den fryser. 

Har ikke peiling på PC men ringte komplett de ba meg prøve et og et ram kort. Da frøys skjermen før jeg fikk logget inn på pcen. Så sa de at jeg skulle sende de tilbake. 

noen sier at jeg må oppdatere biosen og noen sier jeg må kjøpe mer lagringsplass. Grunnen til det er fordi når jeg skrur på pcen og går på oppgavwbehandlig så jobber disk plassen på 100 % nesten kontinuerlig. Har prøvd disk fragmentering og renske disken uten hell.

Håper noen kan hjelpe meg. Sendt med bilde av settup på pcen nå. Som sakt har ikke mye peiling så spør hvis dere trenger mer. 

80AC45B2-699A-4564-8B54-45D44DF29B0D.png

D5AD6BA5-00E7-407C-B863-684716815E36.png

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive