ethernet Internett problemer (Kabel)


5 innlegg i emnet

Skrevet

Jeg har problemer med å koble til datamaskinen min til internett via kabel, trådløs kobling fungerer helt fint. Har prøvd å oppdatere driverne, men uten hell.. Kan noen hjelpe ?

Her er slik det ser ut:

Navn: Ethernet
Beskrivelse: Realtek PCIe GBE Family Controller
Fysisk adresse (MAC): bc:ee:7b:8c:5b:a5
Status: Ikke i drift
Maksimal overføringsenhet: 1500
IPv4-adresse: 169.254.52.138/16
IPv6-adresse: fe80::d569:3751:c47c:348a%6/64
DNS-servere: fec0:0:0:ffff::1%1, fec0:0:0:ffff::2%1, fec0:0:0:ffff::3%1
Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet
                                   
                                   
Navn: Local Area Connection* 9
Beskrivelse: Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Fysisk adresse (MAC): 36:21:09:28:9c:7e
Status: Ikke i drift
Maksimal overføringsenhet: 1500
IPv4-adresse: 169.254.203.16/16
IPv6-adresse: fe80::713e:4134:c174:cb10%23/64
DNS-servere: fec0:0:0:ffff::1%1, fec0:0:0:ffff::2%1, fec0:0:0:ffff::3%1
Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet
                                   
                                   
Navn: Wi-Fi
Beskrivelse: Realtek RTL8811AU Wireless LAN 802.11ac USB 2.0 Network Adapter
Fysisk adresse (MAC): 34:21:09:28:9c:7e
Status: Ikke i drift
Maksimal overføringsenhet: 1500
IPv4-adresse: 10.0.0.126/24
IPv6-adresse: fe80::47f:ee50:7703:f0e0%14/64
Standard gateway: 10.0.0.1
DNS-servere: 10.0.0.1
DNS-suffiks for tilkobling: lan
Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet
                                   
                                   
Navn: Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Beskrivelse: Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Fysisk adresse (MAC): 00:00:00:00:00:00:00:e0
Status: Ikke i drift
Maksimal overføringsenhet: 1280
IPv6-adresse: fe80::ffff:ffff:fffe%2/64
Standard gateway: ::
Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet
                                   
                                   
Navn: isatap.{98555E69-E218-473F-B214-D0DA00120F4D}
Beskrivelse: Microsoft ISATAP Adapter #2
Fysisk adresse (MAC): 00:00:00:00:00:00:00:e0
Status: Ikke i drift
Maksimal overføringsenhet: 1280
Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet
                                   
                                   
Navn: Reusable ISATAP Interface {41AF6D79-980D-4758-8A35-B2419EFC95DF}
Beskrivelse: Microsoft ISATAP Adapter
Fysisk adresse (MAC): 00:00:00:00:00:00:00:e0
Status: Ikke i drift
Maksimal overføringsenhet: 1280
Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet
                                   
                                   
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

IPv4-adresse: 169.254.52.138/16

Virker som det går i en loop her.

Nå er ikke jeg noe super nettverksperson, men jeg vil vel foreslå og disable enable nettverkskortet igjen,

Ser at ditt tråløse nett har tilkobling med IP. EVT prøv og sett en statisk IP på Kabel og se om du får tilkobling da ?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Reagerte også på IPV4 addressen så det kan virke som at det ikke er noe kommunikasjon mellom PS og internett-ruter - med mindre du omgår ruteren og får IP direkte fra nettleverandør. Men da er det vel et annet problem.

Og så har du "Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet" for alle inkludert første som jeg antar er den fysiske nettverksporten på maskinen. Av dette kan det se ut som det rett og slett ikke er kabel mellom PC og ruter. Evt du benytter krysset kabel og hverken ruter eller internt nettverkskort ikke støtter auto MDI/MDI-X.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Reagerte også på IPV4 addressen så det kan virke som at det ikke er noe kommunikasjon mellom PS og internett-ruter - med mindre du omgår ruteren og får IP direkte fra nettleverandør. Men da er det vel et annet problem.

Og så har du "Tilkobling (IPv4/IPv6): Frakoblet" for alle inkludert første som jeg antar er den fysiske nettverksporten på maskinen. Av dette kan det se ut som det rett og slett ikke er kabel mellom PC og ruter. Evt du benytter krysset kabel og hverken ruter eller internt nettverkskort ikke støtter auto MDI/MDI-X.

Vil du foreslå at jeg prøver en ny internettkabel? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du rett og slett bare latt PC-en feilsøke problemer for å se om det løser noe?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive