GitHub: Hvordan forke originalen (på nytt)

2 innlegg i emnet

Skrevet

Har de siste månedene blitt mer og mer aktiv på GitHub, men det er ett problem som stadig irriterer meg.

Når jeg forker et prosjekt, altså lager min egen kopi, gjør noen endringer, men merger/lagrer disse uheldigvis til master-branch (original-kopien) istedet for å opprette ny branch, hvordan kan jeg da skaffe ny kopi av det som er originalen, altså nåværende utgave av originalen som jeg forket i utgangspunktet?

Jeg finner overhodet ingen måte å gjøre dette på, prøvd det meste. Nærmeste jeg har kommet er vel å slette prosjektet fullstendig fra min konto. Da mister jeg alle endringer som er utført, samt jeg er litt usikker på hva som da eventuelt vil skje med aktive "Pull requests" (forsvinner de sporløst, eller hva skjer egentlig???)

Selvfølgelig går an å reversere alle merges, slik at en til slutt sitter med en prikk lik originalen, men dette blir en ganske dirty løsning da hver eneste endring vil telle som 2 modifikasjoner, som da også dukker opp i alle endringslogger for hver nye pull request man lager, dette gjelder ikke minst i andre sine prosjekter også.

På grunn av dette klarer jeg heller ikke å opprette en pull request nr 2 uten at alle endringer fra pull request nr 1 også tas med, selv om endringene befinner seg i noen helt andre filer...

Tips?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive