Surface Pro 4 -> Studentrabatt, krav?

3 innlegg i emnet

Skrevet

Hei

Har lenge gått å ventet på at Surface Pro 4 skal lanseres, og nå ser det ut til at det skjer i Oktober.

Microsoft gir studentrabatt på 10%, men klarer ikke helt å finne ut hvilke studenter som kan kvalifiseres for studentrabatt...
Har funnet en død lenke hvor det visstnok skulle skulle stå mer om dette: http://http//www.microsoftstore.com/store/mseea/no_NO/DisplayStudentTermsAndConditionsPage/

Jeg satser på å begynne på en "Bachelor i ingeniørfag" ved HiB neste år, og kommer når som helst nå til å bestille meg et nettbasert "Forkurs til Ingeniør", slik at opptakskravene oppfylles.

Men så er spørsmålet, er et nettbasert Forkurs til Ingeniør hos NKI godt nok, eller kreves det spesifikk at det foregår på høgskole eller universitet?
Vet de fleste høgskoler tilbyr akkurat det samme kurset, men da på heltid, med søknadsfrist i april, og oppstart august...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei!

Svært mange tilfeller der en kan kjøpe basert på studentrabatt, kreves det at en kan fremvise studentkort (ved kjøp over disk) eller registrere deg på nettstedet med student-epostadresse ved høgere utdanning. I noen tilfeller bruker de Feide-pålogging for å verifisere at du er student.

http://www.studentkortet.no kanskje spesielt http://studentkortet.no/fordeler/elektronikk/microsoftstore/ tilbyr det aktuelle brettet til 10% rabatt.

-ZnarreZ-

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Fant ut at jeg kan be om å få et NKI studentkort, men at dette ikke kvalifiserer til rabatter i seg selv. Likevel godtas det mange steder som studentbevis ved fremvisning, slik at en likevel kan nyte godt av rabattene.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive