Dødt nettverkskort


7 innlegg i emnet

Skrevet

Etter å ha vært borte i en uke og da slår på maskinen så får jeg ingen nettilgang. Pc'en har Windows 7 med et asus USB-ac53 trådløst adapter tilkoblet. Går jeg til nettverkstilkoblinger er det ingen opplistet, under device manager er alt dom står under nettverkskort tagget med en varseltrekant. Forslag ?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei prøv følgende: 

  • Har du restartet pcen?
  • Prøvd å deaktivere og aktivere nettverkskortet? 
  • Prøv å sette fast IP? 
1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei prøv følgende: 

  • Har du restartet pcen?
  • Prøvd å deaktivere og aktivere nettverkskortet? 
  • Prøv å sette fast IP? 

Har restartet pc'en, får ikke opp ikke opp nettverkskortet annet enn i device manager og der kan jeg kun deativere eller avinstallere... Har ikke satt fast ip før... Får forske på det.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

under device manager er alt dom står under nettverkskort tagget med en varseltrekant. Forslag ?

Prøv hva Datasmurfen sa, men også sjekk etter drivere?

Delvis reinstaller drivere til kortet.

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Skal prøve det med drivere, men må laste dem ned hos noen andre først.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Siden dette er et USB kort, fungerer den hvis du prøver å sette det i en annen USB Port? eventuelt om du prøver å sette den i en annen maskin? hvis du prøver dette så får du sjekket om det er selve kortet som er dødt eller om det er USB Porten

Anbefaler også at slike adaptere plugges rett i USB Portene på Hovedkortet bak, og ikke slike i front av kabinettet 

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det fungerte å reinstallere drivere, måtte bare styre litt i pci database for å finne rett hardware. Hadde koblet til USB bak ja, og prøvd flere av de portene uten hell, men nå ser det altså ut til å funke så tusen takk for all input folkens.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive