Veldig tregt nett med "ny" laptop

2 innlegg i emnet

Skrevet

Kjøpte akkurat en Toshiba Satelite L50D B 132, byttet ut min ASUS X53S som kona overtar.

Satellite'n kom med Win 8 installert, dette måtte fjernest fort da jeg aldri har likt OS'et noe særlig.

Installerte clean Win 7 ultimate og fikk tak i drivere fra Toshiba til maskinvaren.

Når jeg er på nett så går det ekstremt tregt, har 75 mbit fiber inn og ut av huset men får knapt 1-3 mbit på tester. Kjørte en ren installering på den gamle laptopen også og får full fart på den uten noen problemer, akkurat som den var før.

Prøvde så å installere Win 8 igjen på Toshiba for å se om det var driveren som ikke var kompatibel med Windows 7 men samme problem.

Er nå tilbake til Win 7 og irriterer meg grønn over at det går så seint.
Holder fortsatt på med Windows Update som tydeligvis har tenkt å installere oppdateringer i en evighet.

Hva kan problemet med hastigheten være? Er et Broadcom nettverkskort i maskinen. Har Apple Airport router.

Alle andre apparater som bruker nettet får tilfredsstillende hastigheter på tester så det er kun denne ene maskinen som trøbler.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Høres rart ut hvis det ikke er driverne.

Kan være en reklamasjonsak vil jeg tenke meg.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive