Søker partnere til webprosjekt

1 innlegg i emnet

Skrevet

Hei,

Denne henvendelsen gjelder et webprosjekt som er i lanseringsfasen akkurat nå. Prosjektet har behov for partnere til videre drift. Det er snakk om planlegging for videre utvikling og drift av prosjektet, linkbygging for økt trafikk og forskjellige typer markedsføring og kontakt med andre i forbindelse med prosjektet.

Dette er et fritidsprosjekt, med de fordelene og ulempene det medfører. Det er ikke inntekter nok så langt til å gi en økonomisk gevinst. Samtidig er det ingen større aktør eller investor som drar i trådene eller kontrollerer det økonomiske utbyttet. Det er dessuten lave utgifter. Vi kan derfor gjøre dette til det vi vil selv, og få et utbytte deretter.

Med andre ord søkes partnere som ønsker å bruke litt av sin fritid på å skape noe som kan ha store potensialer om ting gjøres riktig. Det er på ingen måte snakk om noe som vil oppsluke all din fritid, men samtidig er det viktig å ha interesse for prosjektet og dets ambisjoner og mål. Prosjektet retter seg ikke bare mot en norsk målgruppe.

Dersom dette høres ut som en type engasjement du kan være interessert i, kontakt meg på PM. Jeg kan da sende deg mer informasjon og detaljer rundt prosjektet for et mulig videre samarbeid.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive