[LØST] Får ikke redigert innlegg

29 innlegg i emnet

Skrevet (endret)

Hei.

Jeg får ikke endret innleggene mine, hva gjør jeg feil?

Notis fra admin:

Første 11 innlegg er splittet ut fra et annet emne.

Endret av Martin Aleksander
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

pijano: Kan du fixe en printscreen av hvordan ting ser ut hos deg? Evt. av feilmeldinger som måtte dukke opp? :)

Ingen feilmelding.

Her er en printscreen fra etter jeg har klikket på "Endre"

Jeg får sjansen til å endre det jeg har skrevet, men ikke lagret endringen.

Ingen "knapp" for lagring av endriet innlegg.

858587.jpeg

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Er samme som Pijano hos meg også ser jeg.. Bruker forøvrig Opera 11 som nettleser, og har ikke testet med annen leser enda..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Firefox/3.6.16 her.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Tester...

edit: ferdigtestet

edit2: Chrome her...

edit3: legger igjen redigeringskommentar

edit4: prøver med full redigering

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det fungerer fint hos meg også.

Og veldig rart at det fungerer for r2d290 og ikke for KongKlykken.

Men, jeg skal se på saken sammen med Martin Aleksander så fort som mulig :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Tester litt med testbrukeren for å se..

Edit1: Dette fungerer.

Edit2: Skrevet i FireFox 3.6.16.

Gutter: Tømme cache i nettleseren kan hjelpe?

Endret av Testbruker JT
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Gutter: Tømme cache i nettleseren kan hjelpe?

Ja, var inne på den tanken...

Sletting av infokapsler løste problemet.

Burde tenkt på dette selv først, men men...

Endret av pijano
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det er fort gjort å overse sånne bagateller :)

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

gææd.. :P Når jeg tenker etter var det slik noen ganger før oppdateringen også, og da var også løsningen å slette infokapslene. Jeg begynner tydeligvis å bli dement! :D

EDIT: Se der ja..

facepalm.jpg

Endret av KongKlykken
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

He he..., ja det bildet der beskrev godt hvordan jeg følte meg selv. :lol:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg får fortsatt dette problemet i Firefox.

Skal jeg endre innlegg, må jeg bruke IE nå...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

hm... Og alle infokapsler forbundet med ITpro er forsøkt slettet, regner jeg med?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Jepp!

Kanskje jeg må slette de daglig, he he...

Endret av pijano
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Ja, nå fyrte jeg opp IE8 for å endre innlegget, så forsvant "Lagre Endring"s-knappen i det jeg begynte å skrive.

Virker en smule buggy..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det står ikke på ett eller annet adblock-lignende som kanskje endrer/blokkerer infokapsler og annet? Evt at det er zoom som forstyrrer plasseringen av knappene?

Skyter ideer ut i blinde her, men... :P

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Bruker linser/briller, men jeg ser da såpass med de på, så zoom bruker jeg aldri, ei heller ad-blocker.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Kan du kjøre en runde med f.eks Ccleaner for å se om den kan rydde opp i mer infokapsler/tempfiler hos deg?

Jeg kan ikke skjønne annet enn at det er et lokalt problem i alle fall, mtp. følgende:

1. KongKlykken løste sitt problem ved å tømme infokapslene sine.

2. Det er ingen andre som har meldt inn samme type problem(enda).

Dette til oppsummering, vel å merke :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Ja, jeg skal teste litt.

Test 1

Test 2

Test 3

Endret av pijano
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Ser greit ut så langt eller? :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jepp :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Nei, nå ble det borte igjen gitt...he he..

Ny test med IE8

Endret av pijano
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Nytt innlegg

Endret innlegg

Hmm, merkelig dette. Får ikke lagre endringer i Firefox.

Det fungerer bare et par ganger etter gjennomkjøring med CCleaner, så forsvinner denne rekka:

859308.jpeg

Endret av pijano
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg holder fortsatt en knapp på at det er et lokalt problem hos deg.

Men hva som gjør det, det er ikke godt å si :)

Prøvd å kjørt gjennom Logganalyse på 1-2-3?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Funket for meg å slette infokaplser. Men er da nødt å slette infokapsler hvert 10.min om jeg har lyst til å kunne endre et innlegg. :S

Kan jo nekte å godta infokapsler, men det er igjen ENDA mer stress.

Edit: Bruker Opera.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive