Bruk av mail() funksjon på egen server / MAC

4 innlegg i emnet

Skrevet

Mac OS X 10.6.5

Har konfigurert PHP og Apache på egen Mac for testing. Får ikke sendt mail via mail() funksjonen. Noen som har en bruksanvisning for å få dette til å virke, sendmail.

Har søkt på nettet uten å finne et enkelt svar. Koden i seg selv er riktig, men konfigureringen av sendmail som er feil. Ikke endret php.ini ifm. dette.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Er ikke så sikker på det. Win32only. Mener det skal være en annen fremgangmåte, men jeg kan ta feil. Noen flere råd?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Et godt råd er å ikke bare si at "noe ikke virker", uten å også sende med feilmeldinger, log-beskjeder, ev. annen respons som følge av det du forsøker å gjøre. I det hele tatt forklare hvorfor du vet at "noe ikke virker". Du sier også at konfigureringen av sendmail er feil. Skriv inn hvordan du har konfigurert sendmail så slipper folk å gjette hva du kan ha konfigurert feil.

Linken Martin Aleksander henviser til beskriver at man må konfigurere hva som er SMTP-server og hvilken port den er satt opp med (vanligvis 25). Kjører du SMTP-server lokalt? I så fall sett den til 'localhost', har du den på en annen maskin, legg inn IP eller host-navn.

OS X har en medfølgende SMTP-server: postfix. Denne kan startes med kommandoen 'sudo postfix start', ev. legges inn som en permanent tjeneste med launchctl. Mulig den må konfigureres.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive