Clowns Of Gaming!

1 innlegg i emnet

Skrevet

Hallo alle sammen. Jeg har tenkt til å lage Gaming community. Communitiet vil bli kallt"Clowns of Gaming" Domene har vi ordnet. Vi søker flere folk til å være med, jeg har en godel kunnskaper innen Php,Mysql,Flash og litt html java også. Communitiet skal fordet meste handle om "Gaming" Pc,Spill,Tilbehør osv...... Jeg har skaffet 1 garrysmod Roleplay server og har 2 css pub servere. Jeg skal prøve og få tak i noen TF2 og Dod source. Clowns of Gaming, gamer bare nyeste spill. Så vi har ikke servere til cs 1.6. Vi har til: Css, Dod Source,Har ikke fått server enda men vi skal!) TF2,(Har ikke fått server enda men vi skal!) COD4, Gmod, Half life deathmatch.

Jeg søker noen folk 3-4 som er villig til å jobbe bra sammen og være aktiv. Helst noen som gamer noen av spillene og har kunnskap innen Html.Flash,php og Pc da. Det er ingen krav! Men for at Communitiet skal bli succes må nok vi ha noen med kunnskap. Jeg har jo selv noen kunnskap men det er ikke nok. Planen er og ha en hoved side også linker utfra der til "Forum" "WebShop" og andre dill dall. Jeg kan tenke meg at du må være minst 16+. Vist du syntes det høres spennende ut eller høres ut som om du passer til jobben. Kontakt meg på:

Du vil ikke få betalt, betaling deler vi eventuelt når vi får donations. Jeg dekker utgiftene på servers og domain/webhost. Så allt det koster fra deg er tid!

Msn: Acidrain_93@hotmail.com

Mvh. Dan-Caspar

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive