Manglene filer på fagprogram. Søkefungsjon for systemendringer? ws03

2 innlegg i emnet

Skrevet

Har et stort problem med et fagprogram som brukes av et legesenter. Programmet vil verken starte på klientene eller serveren pga manglende filer. Dette har plutselig introffet ut av det blå. Vi prøvde da og installere en oppdatering til fagprogrammet for og få tilbake alle filene som manglet, etter oppdateringen fungerte programmet fint både på servern og klintene. Men dagen etter var problemet det samme igjen.

Er det noen som vet om et program evt. en fungsjon til windows server 2003 som kan hjelpe meg og finne de endringene som er gjort på maskinen de siste dagene. Må finne ut hvilke filer som er byttet ut/endret.

Evt. andre forslag til problemløsning?

mvh Okstad

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

"... Har et stort problem med et fagprogram som brukes av et legesenter. Programmet vil verken starte på klientene eller serveren pga manglende filer. Dette har plutselig introffet ut av det blå. Vi prøvde da og installere en oppdatering til fagprogrammet for og få tilbake alle filene som manglet, etter oppdateringen fungerte programmet fint både på servern og klintene. Men dagen etter var problemet det samme igjen..."

---> Sjekk om det er antivirus som er skurken... da må disse filene som forsvinner gang på gang tas ut fra karantene og hele programet utelukkes fra antivirus søket.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive