x64 bit servere viser ikke i WSUS 3.0 SP1

2 innlegg i emnet

Skrevet

Hei.

I bedriften jeg jobber i har vi installert WSUS 3.0 med SP1 på en Server 2003 x64 R2. Har brukt x64 versjonen av WSUS,¨

Problemet er at vi har mange andre 2003 x64 R2 servere som tar i mot oppdateringer fra WSUS serveren. Dette fungerer utmerket.

Men i kontrollpanelet på WSUS serveren så kommer ikke x64 bit serverene inn. Det er kun 2 stk som viser og de viser av en eller annen rar grunn med samme ip som Proxy serveren vår...

Kjører jeg manuelt en wuauclt /detectnow på en x64 bit server så kommer den inn i WSUS og erstatter en av de 2 som viser fra før. Men den får samme ip som proxy server.

Noen som har vert borti dette problemet og kan hjelpe?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei :)

Står disse maskinene i samme nett eller må de igjennom en proxy? Eller er nettinstillingene på serverne satt til at alt skal filtreres igjennom proxy først?

Kan jo bruke noen freeware programmer eller "tracert [ipadressen til wsus serveren] og se om den går igjennom proxy først?

Dette kan være det første problemet med at serverne ikke popper opp :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive