[LØST] Ubuntu 7.04 Feisty Fawn vil ikke starte!

8 innlegg i emnet

Skrevet

Hei!

Jeg har et problem. Har nettopp installert det geniale OS'et Ubuntu. Har hatt det på

tidligere maskiner men nå har jeg kjøpt meg ny laptop og installerte det der.

Probelmet er at når jeg starter maskina kommer det opp den lille meldinga i venstre hjørne øverst, husker ikke ka

som står men er nokka som "starter opp..." men detskjer ingenting!

Desperat etter hjelp!!!

Setter pris på alle forslag :D

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Feil under intallering av Grub? Får du startet PCen med CDen i?

Endret av KongKlykken
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jepp er ikke problem å starte med Live-cd'en.

Tror jeg har prøvd å installere grub på nytt, startet med cd og valgte et eller annet med rescue, og valgte å installere grub på nytt, men ingen funksjon

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har ikke noe konkret tips, men prøvd å installere hele Ubuntu på nytt?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Dette her er så sykt så det kan være, det eneste jeg gjorde var å ta ut usb-nettverkskortet så starta Ubuntu.

Måtte sjekke om dette var engangstilfelle men nestegang jeg prøvde å starte Ubuntu med nettverkskort i stoppa det, med en gang jeg restarta uten nettverkskort da starta Ubuntu som den skal.

Ikke spør meg men dette har jeg aldri opplevd før. Har D-Link DWL 122G C1, og har fortsatt problem med å få den til å virke i Ubuntu 7.04 og 7.10. Men tenkte skal vente til den nye kommer! :D

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Noe slikt har jeg aldri hørt om før :o og jeg har hørt mye rart

Du bør rapportere det som bug her

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har hatt samme feilen selv med et Jensen Wireless USB-"kort". Om du booter i verbose mode er det mulig du får bedre informasjon om hvorfor den stopper. I mitt tilfelle var det endeløs leting etter dns-server.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har også hatt problemer med at både linux og windows stopper i boten. Men når jeg drar ut usb HD eller lignende starter den fint opp.

Kan nok være en hardware feil

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive