Hjelp til å åpne en Port for å lage CSS server

9 innlegg i emnet

Skrevet

Jeg får ikke til å påne en port, husker ikke hvilken jge måtte åpne men det har jeg ett sted... Har prøvd på www.portforward.com men finner ikke routeren min der.

routeren min er: thomson speedtouch multimodem - ST780WLT

kjipt og ikke kunne få folk til å joine serveren din. :thumbd:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Velkommen som ny bruker ;)

Jeg er ingen ekspert på dette. Men det burde vel ikke være noe problem å finne dette inne i routern din.

Vet du hvordan du kommer inn på web-grensesnittet til routern din? :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Velkommen som ny bruker ;)

Jeg er ingen ekspert på dette. Men det burde vel ikke være noe problem å finne dette inne i routern din.

Vet du hvordan du kommer inn på web-grensesnittet til routern din? :)

Nei, vet ikke hva det er en gang :rolleyes:

men forstår sikkert hvis du forklarer :thumbup:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Start -> Kjør -> Skriv "CMD"

I det vinduet som nå kommer opp skriver du "ipconfig".

Se etter ip-adressen til "Default Gateway".

Skriv disse tallene inn i nettleseren din (der du skriver f.eks. "www.itpro.no").

Da vil du få opp det jeg snakket om. Se om du finner noe der;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hvis du gidder da? :rolleyes:

er veldig ny i dette ja... men har fått lagt inn metamod og sånt i serveren min, men andre kan ikke joine <_<

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Nå har jeg gjort det, hv gjør jeg nå? :rolleyes:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Nå har jeg gjort det, hv gjør jeg nå? :rolleyes:

Jeg har en slik..

Du kommer inn i brukergrensesnittet via http://10.0.0.138

Portforwarding finner du under Toolbox - Game & Application sharing.

Der må du lage et nytt sett regler med "create",

og deretter koble spillet til riktig masking med "assign".

Veldig tungvind GUI, men det fungerer da ganske greit.

En morsom sidenote: Dersom du kjører oppkoblingsveiviseren i enheten kan du risikere at den sletter alle innstillinger. Ikke veldig morsomt. Så husk å ta backup av dem.

Hilsen PC-Bjørn

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive