Hjelp med Counter-Strike: Source

8 innlegg i emnet

Skrevet

Hei, kjøpte forleden ny PC, og har litt problemer med CS:S. En kamerat av meg sa at pcn min tilsvarer min 150 fps med alt på high, men den gir meg bare 10 20 fps med 1024x768 HIGH 4x 16x vsync. Testet en gang med ALT på lavt, skjermoppløsning også og da fikk jeg 40-100 fps. Noe må være galt med PC'n...

Den inneholder detta :

Intel Dual Core 1.6Ghz (Til sammen 3.2Ghz) Core 2 DUO

ATI Radeon HD3250 676 MB ram.

2 GB Ram.

Windows Vista.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, kjøpte den på elkjøp for 6k

http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...E8AAAEOjOI03xiL

Takker veldig for et svar som virkelig hjelper meg, ikke bare "Få deg ny pc 'a n00b"

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

driver?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Last ned og installer denne driveren. Restart maskinen.

Om det ikke hjalp, prøv å sett x4 og x16 til x0 og x0, og skru av vsync.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Det hjalp ingenting, var et forsøk i allefall.

Endret av TWISTER'a
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Vista gjør at det lagger i css. Selv jeg Lagger i Crysis når jeg har Vista men det lagger ikke i XP.

Trur ikke det er driver. Lastet jo drivern da ham, installerte Vista. Også fiks rate. cl_cmdrate,Cl_updaterate rate_,

Skriv Config'n din, så kan jeg sjekke.

Lykke til :)

Endret av iH@ck3d
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg skal levere tilbake PC'n på garantien idag, takker alle som har vært aktive. Har alltid hatt rette rates, 101 101 25k men men.

Har brukt litt forskjellige configer, Her er rates :

cl_cmdrate 101

cl_updaterate 101

rate 25000

har brukt alt av configer, det er noe annet galt

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg ville heller prøvd og bytte skjermkort drivern. Hos meg driter det seg når jeg bruker de nyeste driverne til ATI. Må helt ned på versjon 7.5 eller lavere for og unngå napping og lugging i cs;s.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Byttet ut pc'n og ga en 1000 lapp ekstra, den inneholder dette:

Intel Core 2 E4400 @ 2.0GHz - Dual core sa han jeg kjøpte den av.

nVIDIA GeForce 8400 GS 256 MB ram

2 GB Ram

Windows Vista home premium (Tror jeg)

Integrert lyd/usb/netverk

Håper på at denne funker bedre...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive