Lagger i CS ikke i wow..!?!?

12 innlegg i emnet

Skrevet (endret)

Jeg har et problem med at pcen min lagger i cs, men ikke i noe annet..

Maskinvare: Athlon 3700+ 1Gb ram og Radeon X1900 512mb

Jeg hadde ingen problemer med lagg før, men jeg fikk "steam error" en gang og etterpå kom problemet

Når jeg spiller WOW lagger det ikke selv om jeg har all grafikk satt til full.

Jeg har formatert maskinen men det hjalp ikke.. :thumbd:

Noen forslag? :unsure:

Endret av inkognito
Tekstformatering
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Hei.

Har du instalert de nyeste driverne da ?

Hvilket OS kjører du. Jeg skal finne dirvere til deg :)

Eller du kan gjøre det selv. Se her

Når du laster de ned så vil det nok gå bra :)

Lykke til

Endret av Hassonn
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Høres ut som drivere :D

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har instalert drivere. de hjelper ikke noe stort..

laggen komme og går. Bare i cs.... funker perfect i windows og andre spill!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du fikset innstilingene på CS da oppløsning osv?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Prøvd å reinstallere Steam? Lagger det i andre Steam-spill?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet (endret)

Rate? har du 17 tommer? oppløsningen er spørs hvor mye tommer du har. trur ikke det er oppløsningen :P Raten er spørs pingen i cs ( er ikke sikker)

Norske servere? elr utenlandske? siden pingen kan være høye i utenlanske.

Endret av iH@ck3d
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg har et problem med at pcen min lagger i cs, men ikke i noe annet..

Maskinvare: Athlon 3700+ 1Gb ram og Radeon X1900 512mb

Jeg hadde ingen problemer med lagg før, men jeg fikk "steam error" en gang og etterpå kom problemet

Når jeg spiller WOW lagger det ikke selv om jeg har all grafikk satt til full.

Jeg har formatert maskinen men det hjalp ikke.. :thumbd:

Noen forslag? :unsure:

Hvilke skjermkort drivere bruker du ?

Jeg har samme problemer med 9800 XT ,dog da bare med de nyeste driverne. Derfor bruker jeg Catalyst 7.5 eller no slikt som er eldgamle.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Her var det da voldsomt mye svar som baserer seg på ren gjetting!

La trådstarter utdype spørsmålet med å fortelle hva han har av oppsett og system før dere gir råd.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Ja jeg har prøvd og laste ner steam på nytt. jeg reformaterte pc og. men det hjalp ikke. jeg har en 19 tommer LCD sjerm.

Windows home.

Alt funket fint men så bare pluttselig kom det. Jeg vill bare finne ut hva som skjedde.

det har ingen ting meg skjærmen og gjør. det har jo funket fint med den så lenge jeg har brukt den... '

Men takker for alle tipsene jeg har fått

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hallo... :) Ta å bruk de skjerminntillingene som passer til skjermen og skjermkortet ditt.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive