Feilmelding i Frontpage

9 innlegg i emnet

Skrevet

Når jeg prøver å publisere websiden min som er laget i Frontpage får jeg feilmeldingen: Det finnes ikke et Web-område på http://...... Vil du at FrontPage skal opprette et Web-område på den plasseringen?

Hva gjør jeg for å komme videre her?

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du satt opp et webområde som du skal laste opp dine filer til da?

Eksempelvis da skrevet inn brukernavn og passord for FTP til din webserver?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jepp, det har jeg gjort.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei!

Bare for å ha det på det reine..

Du er 100% sikker på at webserveren støtter Frontpage Extensions?

Grunnen til at jeg spør om dette er at dette er en typisk feilmelding som ofte spores tilbake til dette.

For sikkerhetsskyld så kan jeg informere om at Frontpage Server Extensions snart fases ut og ikke lenger støttes.

Dersom du liker denne måten å jobbe med websider på kan jeg anbefale å kikke på Dreamweaver evt bytte til en publiseringsløsning som f.eks. Joomla.

Joomla støtter det meste av funksjonalitet opp mot Office integrasjon etc og kan anbefales på det varmeste.

Joomla er for 2. gang kåret til verdens beste Open Source CMS system. (Gratis)

Gi gjerne en tilbakemelding angående Server extensions og legg også gjerne ved skjermbilder!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Den støtter Frontpage Extensions og denne er aktivert.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Ingen som har noe forslag her?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Ingen som har noe forslag her?

Jeg bruker FrontPage og kan ikke bruke den direkte http:// adressa for å logge inn. Jeg bruker for eks. bruker navn: talkactive\wno.......(nr mitt) og deretter passordet

Håper det hjalp deg

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det som er litt merkelig, er at på et annet web-område går dette bra. Bare på det ene det er problemer.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du laget en ny sak med samme problemet ?

Frontpage, problemer med publisering

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive