Kommer ikke på internett med vista Rc2

25 innlegg i emnet

Skrevet

Hei har nettopp lastet ned windows vista og innstalert det.

Men problemet er at jeg ikke kommer på nettet, det viser at den er koblet til men det går ikke for det.

jeg har også innstalert driverne.

Vet noen hvordan jeg kan løse dette?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Fant en pc på lokalt nettverk.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har samme problem jeg også. Får tilgang til router og lokal nettverk, men ikke internett.

Trenger en løsningen :wall:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hvilken nettleser bruker du? Har du prøv Firefox?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hvilken nettleser bruker du? Har du prøv Firefox?

JEg har prøvd firefox og Ie

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har ikke noe med web browser å gjøre dette.

Når jeg ser på status over nettet, så står det et kryss over linjene fra routeren og til den store verden ;)

Mens linjen fra vista maskinen og routeren er i orden.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du prøvd å avinstalere vista og gå tilbake til xp ? :thumbup:

Mye greier med den der vistaen !!!!!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Kjører dual boot, så med XP kommer jeg ut i den store verden :thumbup:

Hadde jo vært tøft å komme ut i den store verden med vista også, men kanskje sikkerheten er så bra på vista at man ikke kommer ut på nettet :lol:

MS skryter jo av at sikkerheten er så bra, og da er jeg enig med dem.... :lol:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det problemet har ikke jeg!

Sitter på min bærbare PC og bruker RC2 for fullt på mitt trådløse nett!

Prøv og kjør noen veivisere, reparere tilkobling osv;)

Skal ikke være noe problem med og få vista på nettet, det er heller vanskelig for brukeren og få vista på nettet siden det er mange forskjelliige konfig. sp, kan kjøres!

Har du 2 tilkoblinger, så prøv den andre!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg har prøvd ganske mye, men husker når jeg hadde beta2 kom jeg heller ikke på nett.

men når jeg koblet nettverkledningen direkte til modemet da gikk det!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Okay... Hører du har hatt et problem, Dette gjør du:

1. Trykk på start og Control Panel

2. Trykk på Hardware and sound

3. trykk så på Device Manager

4. Trykk på + Knappen på network Adapders

5. Og høyreklikk på din nettverks navn

6. Og velg Uninstall

7. Når den er ferdig så tar du og trykker på en datamaskin med et søkeglass oppe på seg som du finner oppe på statuslinjen (Hardware Chanes) Og søk også kobler den seg opp på nettverket!

Lykke til!

(Spør hvis det er noe)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det gikk ikke det heller...

men det står at "ethernet" ikke er innstalert, og får ikke innstalert det heller.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

micros43 noen ideer?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Men da må do jo gå på

1. Start>Network

2. og innstaler hele internett! Og etter du har gjort det så følger du oppskriften min og tar og sjekker om det i det hele tatt står noen ting i det stedet jeg viste deg!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Det går ikke å innstalere ethernet. :cry

Vet noen da hva jeg kan gjøre?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Kan det hjelpe med et annet nettverkskort? eller kan det ha noe med ruteren blokkerer det?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Da finnes det desverre ingen driver for ditt nettverkskort! har samme problem med mitt trådløste nettverkskort på min stasjonære!

Du må nok vente til at produsenten kommer med en driver til Vista!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Da finnes det desverre ingen driver for ditt nettverkskort! har samme problem med mitt trådløste nettverkskort på min stasjonære!

Du må nok vente til at produsenten kommer med en driver til Vista!

Ok :cry '

Jeg som ville ha vista nå...

Men det finnes jo nettverkskort som innstalerer seg selv gjør det ikke?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Man kan jo prøve med XP driveren. Jeg gjorde det, og fikk ingen feil, men kommer ikke på nettet bare lokal nettverk. Men tror ikke det har noe med nettverkskort driveren å gjøre.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Man kan jo prøve med XP driveren. Jeg gjorde det, og fikk ingen feil, men kommer ikke på nettet bare lokal nettverk. Men tror ikke det har noe med nettverkskort driveren å gjøre.

JEg også prøvde med Xp driveren, jeg også kommer bare local.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Når sitter jeg her på nettet med Vista, men det funker bare når internettet er koblet direkte til modemet. vet noen da hva jeg kan gjøre?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Så da må det være ruteren som blokkerer vista. hvordan kan jeg fikse det? :(

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hallo! Ikke bump for at tråden din skal komme opp og være enkel og tiljengelig! :rolleyes:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

kjører du DHCP, eller fast IP?

Fast IP: husk alle parametere om default gateway, dns server osv...

Hva slags hovedkort / nettverkskort har du?

Prøv å skru av firewallen i 2 sek å se om det er der problemet ligger..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

kjører du DHCP, eller fast IP?

Fast IP: husk alle parametere om default gateway, dns server osv...

Hva slags hovedkort / nettverkskort har du?

Prøv å skru av firewallen i 2 sek å se om det er der problemet ligger..

Fast ip, eller Dhcp, sier meg desverre ingenting. :blush:

Har testet det med firewallen og det hjalp desverre ikke.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive