[LØST] Web interface på ruter nede

6 innlegg i emnet

Skrevet

Av en eller annen grunn er web interfacet til ruteren min nede. Har dobbeltsjekket at ruteren har samme ip som før. Ruteren er en belkin F5D7231-4. den har ip 192.168.2.1, vanligvis skriver jeg bare inn det...

prøvde på telnet også, men det gikk ikke. Noen forslag?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Får du ikke kontakt med den i det hele tatt (ping)? Fungerer den i det hele tatt? Har du gjort noen forandringer i oppsettet på den eller noe annet som kan forstyrre den?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei. Har du testet med console kabelen? Finnes det til din router?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg kan pinge den, og den funker "fint". Har hatt litt problemer i går/dag med at internett er ustabilt, av/på innimellom.. da hjelper det å restarte ruteren. (dette problemet kan også skyldes adsl modemet, eller problemer hos tele 2?)

Ellers så har jeg nylig åpnet en maskin for DMZ, i forbindelse med testing. Det var dette jeg gjerne skulle slå av.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du prøvd å resette routeren. Er mest sannsynligvis en liten knapp bak på routeren du må holde inne i noen sekkunder. Finner du den ikke så ta en titt i manualen.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Joda, det gjorde susen. Bure seff ha testet dette selv først.. :blush:

Men uansett merkelig at den bare falt ut sånn..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive