adressefelt borte

13 innlegg i emnet

Skrevet

adressefeltet i internett explorer er plutselig blitt borte og finner den ikke igjen under vis eller noen andre steder.

Bruker win 2000 prof

Noen som har peil ? sikkert enkelt men jeg finner`n ikke :wall:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Trykk på Vis/View og deretter Verktøylinjer/Toolbars. Der burde det ligge et alternativ for adressefeltet.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

høyreklikk der hvor du har de forskjellige navigasjonsknappene

klikk på adressbar/adresselinje

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Hei hei jeg skrev jo at jeg ikke finner det på verktøylinjen og vis.

Flere forslag ?? :wall: :wall:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Niks dette er tydeligvis ikke feilen, finner ikke ut av dette. :wall: :wall:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Var det ikke slik i den "gamle" IE, at man kunne gjemme adresselinja ved å legge markøren over nederste kanten på feltet den ligger i, gripe fatt i kanten ved å holde inne venstre museknapp, og skyve hele greia oppover??

Og da selvsagt samme operasjon for å dra den "frem" igjen......

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Prøv dette:

høyreklikk der hvor du har de forskjellige navigasjonsknappene

klikk på adressbar/adresselinje

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Nei dessverre det må være en annen løsning, dette har skjedd veldig plutselig. Jo en annen ting, jeg har google verktøylinjen og søkefeltet men den har jeg hatt hele tiden så jeg tror vel ikke at det har noe å si ?? :wall: :wall:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Du kan jo evt. prøve system restore til et punkt der du vet du hadde adresselinjen, om du ikke har gjort mye annet med maskinen i mellomtiden...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har du sjekka om du har denne:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\ITBarLayout

verdien i registeret? Og evt prøvd å slette den?

-

Henning.

-

EDIT:

...fordi att hvis du har denne så skal ting reset'e seg hvis du sletter den.

Jeg har en sterk følelse av att denne finnes i windows 2000 også.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Har prøvd men det hjelper ikke, må være noe annet. :wall: :wall:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Er viktig att alle explorer/internet explorer/ mapper og annet ikke "kjører" når du gjør

dette, pluss å ta en restart med én gang.

-

Henning.

-

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive