Log on

8 innlegg i emnet

Skrevet

Jeg lurer på om det fins en måte å fjerne at man må ta "ctrl alt del" og klikke ok for å komme inn i W2k Server?

Siden jeg er den eneste som bruker maskina mi så er det litt bortkastet ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Søk på Google, finner sikkert enkelt svar der.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg har søkt på Google før jeg postet her. De svarene jeg finner der er at man skal klikke på Users and Passwords i control panel. Hos meg er det ikke noe Users and Passwords...

Fins det andre plasser å finne det?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Gå inn på local security policy. Hvis du leter litt der inne finner du at det går an å definere å disable "press+ctrl+delete at logon".

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

hvis du kjører domene , må du inn i domain security policy for at det skal funke.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Et kjapt søk på Google og så fant jeg denne løsningen.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Jeg fant det under Local Policies -> Security options. Disable ctrl alt del on logon.

Takker så mye for hjelpen !

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

No Problemo!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive