[LØST] Aktivering av Remote Desktop

4 innlegg i emnet

Skrevet

Hei, kjører 2 win 2003 servere på hvert sitt nettverk. På det ene nettverket fungerer remote desktop fra en klient til Server smertefritt, men jeg får det ikke til på den andre. Er det noen som vet hva dette kan skyldes? Jeg har aktivert remote desktop og lagt til aktuelle brukere. Hva kan stå i veien da? Får bare feilmedling om at det ikke finnes noen maskin når jeg prøver å logge på fra en klient.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

rett IP ?

Går du gjennom router og har kanskje feilrouting?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

Eventuellt at det er brannmuren i SP1 som blokker?? o_O

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

1. Får du pinget terminalserveren?

2. Sjekk om du får svar fra RDP-porten ved å ta telnet mot port 3389 (telnet <server> 3389). Hvis du får svaret "Kan ikke åpne en tilkobling ....." er ikke port 3389 tilgjengelig. Hvis du får et svart skjermbilde (telnet-kommendoen forsvinner) har du tilkobling mot port 3389.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive