sette opp dlink di713p

3 innlegg i emnet

Skrevet

Hei , skal sette opp nett hos en i familien og ble møtt av en router av typen dlink 713p som skal dele nettlinjen.

Problemet er at når jeg kobler ledning fra LAN portene på routeren til nettverkskortet på pcen så blir lysene bare stående å blinke. ledningen er av riktikgype og nettverkskortet funkerer normal når pcen ringer opp med ppoe opprigning.

noe annet rart jeg merket at når jeg tok ledingen som skal inn i wan porten og satte den i de andre lan portene så ville de lyse konstant at det var kontakt..... hmmm merkelig ......hvis noen vet hvordan jeg kan løse dette venneligst legg igjen er svar...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

virkelig ingen som kan hjelpe meg ?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skrevet

He.He... gammel sak. svarer da mulig andre kan trenge svaret.

Virker litt rart. Jeg vet at DLINK har hatt problemer med strømforskyninger på en del routere. DLINK gikk selv ut med denne inforamasjoneen.

I jobben er jeg mye borti routere. Vet således at mange har hatt problemer med DLINK. Ved hendvendelse til DLINK, så har kunder fått nytt power tilsendt vedelagsfritt.

Nå kjenner ikke jeg alle typene som har feil, men du burde ringe DLINK tor jeg.

Dersom dette ikke er en kjent feil på denne modellen, så vil du i alle fall sikkert få hjelp.

Lykke til

:)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive