Søk i nettsamfunnet

Søkefiltre


 Søkefiltre

Innhold merket 'router'

Fant 5 resultater


Resultater

  1. Har fått en sagem fast 3686 fra GET, hvor jeg med den vanlige home-brukeren ikke selv kan definere hvilke DNS-servere jeg skal benytte - er mao låst til GET sine.
    Har fått vite at dette kan settes av admin-brukeren, men jeg tviler på at GET vil gi meg passordet til denne.
    På klienten benytter jeg Googles DNS-servere for IPv4, men ettersom routeren fra GET fortsatt benytter GET sine er jeg låst av dem.
    Noen som har passordet eller tips til hvordan jeg kan komme meg rundt dette? Har ikke forsøkt bridgemode, men er usikker på om routerens innstillinger vil overstyre også denne.
  2. Som mange andre, har jeg kjøpt ubisoft spillet: "For honor" denne uken. Deres multiplayer baserer seg på et peer-to-peer nettverk, som har skapt problemer for meg, fordi network address translation (NAT) statusen min er Strict, da den burde være moderat eller åpen for å kunne spille MP.
    Jeg har windows 10 PC med fibernett som leveres av nextgentel, og en Thomson tg789vn router. PC-en er koblet direkte til routeren med kabel. Jeg har åpnet alle porter som er tilknyttet ubisoft og spillet selv, og knyttet det til den statiske IP-en jeg har valgt for PC-en min. (Bilde: http://vvcap.com/fr42qrYMAsu) I tillegg er TCP portene 80 og 443 åpnet, jeg vet at det ikke anbefales men jeg har allikevel prøvd. Jeg har også forsøkt og skru av windows firewall i tillegg til antivirus, men NAT statusen endret seg fremdeles ikke.
    "Port forward network utilities" fra portforward.com viser at portene som er knyttet til IP-adressen er åpne.
    Men når jeg tester portene fra følgende sider står det at de ikke lykkes med å oppnå kontakt med de samme portene, f.eks: 14000 (www.canyouseeme.org og whatismyip.org/port-scanner/) Jeg har fulgt guiden til portforward.com slavisk, og fått bekreftet fra support om at det er riktig utført. Det er også forsøkt og resette routeren til fabrikkinnstillinger og gjøre alt på nytt. Dette hjalp heller ikke.
    Jeg er sikker på at den statiske ip-en jeg har stemmer overens med den jeg har ført inn i routeren. Jeg har også forsøkt å ringe kundeservicen til nextgentel, som forklarer at så lenge portene er åpnet på routeren skal det ikke være noe problem fra deres side. 
    Naboen min som har samme abonnement på fibernett fra nextgentel har åpen NAT status, og trengte ikke å åpne noen porter. den eneste forskjellen er at han har en Inteno DG301b-R1 router, og jeg altså har en thomson.
    Jeg ser at thomson routeren har en funksjon som heter intrusion detection. Denne har jeg ikke tillatelse til å skru av, heller ikke gjennom telnet.
    Er det noen som har en ide om hva som er problemet her? Kan det være selve routeren? Beklager at det ble så mye tekst.
  3. Innlegg på Ny router? i Nettverksutstyr

    Av Lalaw3ra, skrevet
    Hei, jeg trenger hjelp med å kjøpe en ny router.
    Har ikke vært annet enn tull med alle routerne jeg har fått utlevert av diverse nett levrandører.
    Har lenge vurdert å kjøpe ny, men har liksom aldri kommet så langt.
    Men etter å ha hatt mang uforklarlige feil men denne koobrick greia jeg fikk av homenet (nett som detter inn og ut, trådløs nett som forsvinner, router virker til å forsvinne helt og deler ikke ut ip, ol etc), har jeg fått nok!

    Så nå lurer jeg på hvilken jeg burde velge?
    Jeg spiller mye online, laster mye både opp og ned, har mange enheter jeg vil ha på nett (pcer, tv, ps3, ipad, telefoner, nas disker osv) ønsker å ha god stabilitet på alt som er koblet opp ( nå sliter jeg med at f.eks tv mister kontakt med nas og pc som kjører allshare),
    Har ikke lyst å legge for mye penger i dette, men samtidig kan det vell være lurt å bruke litt ekstra for å få litt skikkelig utstyr?
    Noen som kan gi meg tips på routere som dekker mitt behov? Har egentlig lite peiling på dette.
  4. Hei. Har to hus som står tett opp til hverandre. Det ene huset har grei trådløst signal jevnt over. I det andre huset så får jeg "ok" signal i de to nærmeste rommene som grenser til det andre huset. Tror ikke det skal mye til for å få greit med signal over hele huset her også.

    Saken er at i huset med nett brukes det en telenor router med telefon og uten utskiftbar antenne. Denne routeren vil jeg helst skal stå som den står på grunn av telefonoppkoblingen. Jeg har sett tidligere at noen har viderekoblet en router til en annen med f.eks bedre antenne ytelse. I mitt tilfelle så har jeg en router med en større antenne og skulle gjerne tenkt meg å koble til denne til den første routeren for å se om signalet blir bedre. Har noen gjort noe slikt før? noen andre tips? Jeg ser at det finnes slike bokser man kan kjøpe som forsterker signalet også.

    Router 1 ; ZyXEL p2602HWT

    Router 2 med ekstra antenne : TP-Link TL-WR941ND
  5. Hei, dette blir et relativt innviklet spørsmål.
    Jeg flyttet til ny hybel forrige høst, der utleier + familie bor i etasjene over.
    Nettverket har vært relativt ustabilt helt siden da. Jeg faller ikke ut av selve routeren men får opp "ingen internett tilgang".
    Og dette kan vare i flere dager.Hyppigheten på dette variere VELDIG.



    Har nå vært oppe å sett på hvilket oppsett de har.
    Det er et oppsett med:
    2 routere, et fra telenor zyxel p2812 og en d-link dir-615 b2. (Det trengs 2 routere pga størrelsen på huset.)
    Og en ip-telefon.



    Så til koblingen.

    Zyxel routeren står oppe der dsl-koblingen kommer ut. telefon er koblet normalt.
    Men cat-kabelen som går fra router 1 til router 2 står i "ethernet port 1" og ikke i "WAN".
    Denne er igjen koblet til en overgang fra d-link routeren slik at det går gjennom strømnettet og ned i etasjen under der d-link routeren står.
    Den kabelen er igjen koblet inn i "WAN" porten på d-link routeren.
    Det jeg ikke skjønner helt er hvorfor nettet fungerer delvis når begge routerene står i orginalt oppsett og ingen DHCP-funksjon e.l er slått av på noen.

    Zyxel routeren har ip: 10.0.0.138
    Har prøvd å koblet om slik at d-link routeren bare blir en "signalforsterker"
    Da flyttet jeg kabelen som sto i "ethernet port 1" til "WAN" porten på zyxel routeren.
    Så flyttet jeg kabelen som sto i "WAN" til "ethernet port 1" på d-link routeren.
    Slo av DHCP-funksjonen på d-link routeren og endret ip til 10.0.0.139 og prøvde nettet, fungerte ikke. Prøvde å endre til 10.0.0.2, fungerte heller ikke.



    Har lite erfaring med multifunksjon routere og zyxel/telenor generelt. Har hørt at om man prøver å bridge zyxel routeren så slutter telefonen å fungere.
    Så jeg lurer på hva som er galt med oppsettet og hvorfor disse feilene skjer?

    Har lagt ved noen bilder som viser ip-oppsett slik det er nå.

    På forhånd takk for hjelpen.