Søk i nettsamfunnet

Søkefiltre


 Søkefiltre

Innhold merket 'lav hastighet'

Fant 1 resultat


Resultater

  1. Hei folkens.
     
    Jeg kjøpte en Icy Box 2-brønn RAID ekstern harddisk-kabinett for noen dager siden : http://www.raidsonic.de/products/external_cases/soho_raid/index_en.php?we_objectID=3239
    Jeg har to identiske Kingston 960GB SSD som jeg vil kjøre i RAID 0 via USB 3.0
    Har fulgt anvisningen til punkt og prikke, men opplever dårlig hastighet ved måling med Crystaldisk og Atto.
    Diskene er formatert før de ble satt inn i kabinettet, velger riktig "pin" på kabinettet og bekrefter valget med knappen bakpå enheten. Disk manager ser begge diskene som ett volum på 1,7TB og jeg formaterer dette volumet som vanlig. Når jeg kjører Crystaldiskmark så får jeg rundt 280mb/s read og 398mb/s write.
    Begge diskene er testet i en vanlig ekstern harddisk-kabinett før montering og der ser jeg full speed (550 read / 522 write).
    Testet med å velge 'Large' (JBOD?) og 'Singel' på den nye Icy Box kabinettet og da får jeg disse resultatene :
    Large : 400 read / 60 write
    Singel : 550 read / 522 write (altså samme som testet før med diskene hver for seg)
     
    Etter å ha lest guide på nett om oppsett av RAID 0 i windows så må diskene gjøres om til dynamiske disker.
    Dette er ikke mulig via USB, og etter å ha vært i kontakt med Icy Box support så skal dette ikke være noe problem for RAID kontrolleren i enheten skal ta seg av dette på hardware basis.
     
    Noen som har tips til hva som kan være feil?