all2sleepy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

2 ProPoeng

Om all2sleepy

 • Rang
  Nyansatt

Profile Information

 • Kjønn Mann

all2sleepy sin aktivitet

 1. all2sleepy la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2012   

  Jeg ser Alexander er fysen på selveste Jomfru Maria, den eneste kjente jomfruen som benytter denne aseksuelle betegnelsen som et slags fornavn. Dette kan jo ikke bety annet enn at det er denne ene dama han vil ha, ikke ei tilfeldig skreppe som heter Maria og som ikke har truffet den rette enda.

  Da har jeg dårlige nyheter.

  Det er nok en nyhet som det neppe skrives stort om i dagens nettaviser, men Jomfru Maria er faktisk stein dau. For oss som ikke feirer denne helligdagen, kan det være verdt å nevne at 15. august feires hennes reise til himmelrik, Jomfru Marias Himmelfart. En slags omvendt Felix Baumgartner der altså, men de kristne er tydeligvis ikke så opptatt av dokumentasjon som Red Bull er.

  Tilbake til nøtten og de to små valgene Alexander nå har.

  Løsning 1:
  Morbid for de fleste av oss, men julenøttene er ikke laget for å dømme eller skape fordommer. Den første løsningen for å komme seg på en date med Jomfru Maria, starter faktisk på Jernia. Her skal du kjøpe deg en solid jordspade. Du må deretter reise til hennes gravsted, gjøre et godt innhugg i jordsmonnet og ty til den lite anerkjente nekrofilien. Det positive er jo at du ikke trenger lure trusa av henne, den har allerede gått i oppløsning etter 2000 år i jorden.

  Løsning 2:
  Det sies at det ikke bare er sjelen til Jomfru Maria som har blitt hentet til himmelrik, men også hennes legeme. Dette er jo gode nyheter for Alexander. Så hvordan møter man folk i himmelrik? Det er relativt kjent viten at man ikke møter mange gudommelige vesner på flåta til Bjørn Kjos & co, så det er nok ikke den himmelen hun venter på deg. Raskeste vei til en date med Jomfru Maria er derfor:
  PS:
  Anbefaler at du konverterer til islam før du velger det siste valget der, da får du med 71 jomfruer til på kjøpet.
  • 0
 2. all2sleepy la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2012   

  Ah, nå kom nøtten grevens tid, jeg fikk akkurat en advarsel fra F5-knappen min om at jeg snart kom til å bli servert en anmeldelse for trakassering.

  Jeg savner ingenting fra nøttene deres (det er setning jeg ikke kommer til å bruke på byen), men skulle ønske det var flere nøtteknekkere med her. Virker som om det faller av noen få stakkarer hvert år her. Premier og vinnerodds skal det da hvertfall ikke stå på.

  Selve nøtten minner meg forresten om noe. Når dere spør om jeg savner noe i nøttene, er svaret selvfølgelig nei. Det er begrenset hva som kan ligge i en nøtt hvis du ikke heter Askepott. Til sammenlikning hører jeg titt og ofte om mennesker som ikke har spesielt høy inntekt:

  "Huff, han har visst ikke så mye å leve for.".

  Jo, det kan han gjerne ha, men han har kanskje ikke så mye å leve av. Formuleringen her gjør at vi nærmest ber mannen om å hoppe fra en bro for å blir ferdig med sine lidelser.

  Det var en digresjon.

  Når det gjelder nøttene, er min personlige favoritt de nøttene hvor vi skal sy sammen en julehistorie, forklare hvorfor nissen er feit som en spermhval eller lokalisere nissens hemmelige elskere.

  Fri fantasi er en flott metode å lufte hodet til mennesker som har latent galskap.

  Så hva savner jeg?
  Større frihet og mangfold.

  Stor mer svada enn det kan man vel ikke svare.


  Propaganda:


  • 0
 3. all2sleepy la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2012   

  Spørsmål er en merkelig greie. Det hender folk slenger ut et spørsmål uten at de forventer svar, som for eksempel "Vet du hvem jeg så i går eller?". Hvordan i svarte granskauen skal jeg vite hvem du så i går? Retoriske spørsmål kalles dette, og er vel i bunn og grunn laget for å kaste bort litt tid.

  Så er det spørsmål som er av største kaliber, selve King Kong i spørsmålsverden, spørsmål a la ITPro. Et spørsmål som er så svært at det ikke går an å lage en morra di-vits av den engang. Et spørsmål som er så omfattende at selve universet blir misunnelig som en liten fjortenåring.

  Hva kan jeg tenke meg å gjøre før julen er over?

  Et spørsmål uten begrensning og hensyn til at jeg har eksamen i morgen. Et spørsmål jeg kunne brukt hele natten på uten å være særlig fornøyd. Jeg nøyer meg derfor med en lynrask forkortet liste, hvor jeg ønsker meg én liten ting hver dag frem til jul:

  - 11. desember: Vinne dagens nøttekalender i ITPro, si opp jobben, slutte skolen og ta meg ferie.
  - 12. desember: Adriana Lima
  - 13. desember: Førstepremie i PowerBall, Euromillions, Eurolotto og Megamillions.
  - 14. desember: Hoppe i strikk fra en fallskjerm fra en ballong hvorpå jeg lander i en Lamborghini og får kjøre av meg sokkene på Nürburgring.
  - 15. desember: Jessica Alba
  - 16. desember: Ruste opp norges veier og fjerne bomtyranniet. Lyntog mellom storbyer.
  - 17. desember: Ordnet opp i krig og fred og sånt.
  - 18. desember: Mila Kunis
  - 19. desember: Sørget for at Norge fikk litt mer av den globale oppvarmingen folk skryter sånn av.
  - 20. desember: Hjemme-på-sofaen-dag.
  - 21.desember: Gå rundt og peke og le av alle som venter på dommedag.
  - 22. desember: Redde oss alle og få fengslet Justin Bieber for lydmessig tortur mot menneskeheten.
  - 23. desember: Overtale julenissen til å gi meg en rundtur til alle verdens land. Oppvarmet popcorn har han selvfølgelig til hele turen.
  - 24. desember: Bygge en tidsmaksin og reise tilbake til 11. desember.
  • 0
 4. all2sleepy la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2012   

  Hvordan redaksjonen har funnet ut at kokende julebrus eksisterer, vil jeg ikke spekulere i, men jeg advarer om at det å koke julebrus er på nissens liste over de 7 dødssynder.

  Et sjelden fenomen, slik som kokende julebrus, har vanskelige forklaringer da det sjelden observeres av vitenskapsmenn under kontrollerte forhold. På samme måte er det også vanskelig å kunne dokumentere smarte svensker og edru finner. Av frykt for nissens vrede, er det svært få mennesker som tar sjansen på å koke julebrus.

  En kvalifisert gjentning.
  Ja, selve svaret på hva boblene i julebrus er, finnes neppe. Ut fra kvalifiserte gjetninger, kan man derimot komme noe nærmere svaret. La oss se på hvilke fakta vi kan finne i en slik myteverden:

  1) Noen mennesker er så glad i julebrus at de vier livet sitt til den, jf. for eksempel Julebruskongen i Drammen.

  2) Mennesker som blir svært glad i noe, henger ofte igjen ved denne gjenstanden selv etter sin død.

  3) Mennesker tåler ikke væske som holder 100 grader Celsius.

  Svaret gir seg med dette selv. Boblene som kommer fra kokende julebrus, er fortapte julebrussjeler som rømmer fra den ekstreme temperaturen. Håper dere i redaksjonen har hvitløk, kors og drømmefangere over senga i natt.
  • 0
 5. all2sleepy la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2012   

  Nøtteliten er en skikkelse som har holdt seg klar av rampelyset i relativt mange år nå, det er derfor vanskelig å si stort om hans liv. Sist gang vi hørte om Nøtteliten, var i 1955. Han var da sent ute til skolen, men stoppet likevel underveis for å samle nøtter. Allerede på dette tidspunktet var det klart at han ga ganske blaffen i skolen, og at han mente han var sin egen lykkes smed. Han hadde allerede begynt å kalle seg selv nøtteknekker, og forventet en stor karriere innen dette grensesprengende feltet.

  Yrket som nøtteknekker skulle derimot bli kortvarig for Nøtteliten. Kort tid etter at han flyttet hjemmefra for å bygge sin karriere som nøtteknekker, fant han ut at nøtteknekkere av metall hadde eksistert allerede siden 1300-tallet.

  Lykken skulle likevel stå Nøtteliten bi, han var født i Norge, og Norge ble i løpet av 80-tallet en rik liten klyse av diverse oljefunn. Nøtteliten hadde derfor ikke behov for videre skole eller karriere, han startet med å Nave i stedet, en flott arbeidssituasjon når man er mest opptatt av å samle nøtter.

  Med tiden skulle også nøttesamlingen ta slutt. Nøttelitens møte med rullingsen Rød 3, gjorde at han ikke lenger følte seg så avhengig av nøtter, og tiden kunne bedre brukes til å skrubbe gule fingre og se på såpeopera mens han fylte ut meldekort.

  I dag har nok ikke Nøtteliten stort mer interesse av nøtter enn den gjennomsnittlige NAVer. Hvor mange nøtter har Nøttelliten på julaften? Vel, kan har nok mistet de ballene han hadde som ung, men er han heldig, finner han kanskje mandelen i sin egen julegrøt.
  • 0
 6. all2sleepy la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2012   

  Det finnes mange undervurderte skapninger i denne store verden, og dessverre er mange av dem undervurderte, underbetalte og generelt lite verdsatt.

  En av dem jeg virkelig mener fortjener oppmerksomhet, er en dreven dame som sannsynligvis har hatt over 2 billioner oppdrag hos små barn. Hun gir og gir, og får bare noen skarve melketenner tilbake. Ja, jeg snakker selvfølgelig om tannfeen.

  Det anslås at det har eksistert over 100 milliarder mennesker på jorden, hver av disse har hatt ca 20 melketenner hver før de falt ut og tannfeen tok vare på dem. Dette gir 2 billioner tenner. Anslått etter norsk nåverdi av en melketann (20 kr), har tannfeen altså brukt 40 billoner kroner på å kjøpe til seg dette fjellet av melketenner slik at små barn skal få muligheten til å få nye tenner man kan sette i tapeten etter en lang flaske øl.

  Og det er jo ikke bare penger og enorm lagringsplass tannfeen må disponere. Hun har også behov for hurtighet tilnærmet lik julenissens for å rekke innom alle hus. Dette er det naturlig nok kun Rudolf og spannet som får til i hele verden, tannfeen har derfor en solid leasingkontrakt med nissen om utlån av spannet.

  Vel, da er det vel uansett klart at denne dama fortjener en dag hvor hun blir satt skikkelig pris på. En egenmelding fikser fri fra jobben, og den skal nytes med god mat og total avslapning.

  All ære til vår kjære tannfe.
  • 0
 7. all2sleepy la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2012   

  Nå er jeg lei av alle som klager over at jula alltid kommer så tidlig.

  HVA MED Å VISE JULA LITT HENSYN?

  Det å komme tidlig, er ingen spøk, og jeg tviler på at det hjelper jula at alle hele tiden påpeker at den kommer for tidlig. Hva med å vise litt støtte og postivititet i stedet?

  Kjære jula, til neste år holder du litt lenger hvis du bare vil. Det er godt for både meg og deg om du kommer litt senere. Med tiden kommer også mestringsfølelsen av å holde ut litt lenger, og snart er du virkelig blitt ekspert. Da kommer du ikke før alle shoppingposer er fullstendig tilfredsstilt.
  • 1
 8. all2sleepy la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2011   

  Julenissen er en gammel og vis mann, og han benytter selvfølgelig ikke de samme sjekkereplikkene på alle damer han møter. Han kommer tross alt bare én gang i året, så da er det om å gjøre å få utdelt gavepakken sin så raskt som mulig til så mange som mulig. For å advare norske menn om denne sjarlatanen, skal jeg gi et utvalg av de replikkene han bruker på norske kvinner:

  Husmorkvinnen: Jeg bytter en kjappis mot en pakke med meierismør.

  Lykkejegeren: Hvis jeg får pakke deg opp, havner du på gavelista mi.

  Den overarbeidede: Har du lyst til å komme som kjerringa på julekvelden?

  Den intellektuelle: Oi, det er første gang jeg har sett engler fly så lavt!

  Den mindre intellektuelle: Jeg finner ikke Rudolf, kan du hjelpe meg med å lete? Jeg tror han løp inn på et billig hotellrom nedi gata.

  Den berusede: Eh.. jo da, den sleden er en taxi, og jeg kjører deg gratis hjem.

  Den fattige: Hvis du hopper opp i sleden skal du få gratis julestang.


  En gledelig nyhet for alle menn i Nord-Korea, er at nissen ikke stjeler nordkoreanske kvinner lenger. Han lever under mottoet "Ingen Kim(s), ingen kos".
  • 1
 9. all2sleepy la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2011   

  Fremtiden er et begrep som omfatter relativt mye. Bare å slå på vekkerklokka innebærer en forventet fremtid hvor jeg faktisk må komme meg ut av loppekassa nok en dag. For å skape et inntrykk av utviklingen, skal jeg skissere 3 ulike tidsaspekter: I morgen, om 1000 år og om 10.000 år.

  I morgen.
  Ja, i morgen er fremtid. Status quoe på dagens verdensspråk, kan ses på ulike måter. For eksempel kan man se på antall mennesker som snakker et bestemt språk. Her troner selvfølgelig kinesisk på toppen, etterfulgt av hindu/ urdu, spansk og til slutt engelsk. Ser man på hvor mange stater som snakker et språk, får vi følgende rekkefølge: Engelsk - fransk - arabisk - spansk. Dette lukter kolonitid lang vei. En tredje måte å se på språkutvikling, er hvordan språket benyttes på internett, og her er følgende oppsett korrekt:

  1) engelsk
  2) tysk
  3) japansk
  4) kinesisk

  Det er dette siste som er av stor interesse. Vi sitter da tross alt på ITPro alle mann, ikke på HistoriePro. Når språk tidligere har utviklet seg, er det fordi handel og kommunikasjon mellom mennesker og nasjoner har presset språket i retning av at man skal forstå hverandre. Siden handel historisk sett har hatt geografiske begrensninger, har språket utviklet seg lokalt, ikke globalt. Dette er selvfølgelig i ferd med å snu, og om 1000 år, vil derfor saken stille seg i et annet lys.

  Språk om 1000 år
  Om 1000 år sitter vi ikke lenger og skriver på en PC eller en iDings når vi skal kommunisere med hverandre online. Ja, sannsynligvis kommer dette til å være måten vi kommuniserer på, verden skal effektiviseres, og det å reise rundt for å prate med andre er jo i grunn bare tull. Om 1000 år har alle en minimikrochip i hjernen som overfører de tankene og meningene vi ønsker å dele direkte til mottakeren vi ønsker å treffe. Google Translate vil bli sett på som noe urgammelt og latterlig, men grunnkonseptet er der enda. Tankene du har oversettes direkte slik at mottakeren forstår alt du sier, og selvfølgelig er ironi og sarkasme en tanke som endelig kan forstås. Språket er ikke lenger noe som er interessant, munnen vår er kun et sted hvor næring kommer inn, akkurat som rumpehullet er et sted den kommer ut. Ørene våre har skrumpet inn, og det er kun damer med langt hår som egentlig har bruk for dem. Språk, slik vi kjenner det i dag, står utstilt på naturhistoriskmuseum.no, men det er svært få som gidder å sende tankene sine dit for å få en guidet tur. TV, radio og musikk sendes som tankestrømmer, og tilpasses hver enkelt for best mulig opplevelse. Det er bare å lukke øynene, så dukker de opplevelsene man ønsker opp. Om du har tenkt at vi i et slikt samfunn hverken trenger hus, biler eller en aktiv kropp, har du selvfølgelig helt rett. Vi ligger tilkoblet i en liten beholder, og har det så godt som vi aldri før har hatt det. Vi lever så lenge vi ønsker, fordi alt vi egentlig trenger er hjernen vår, og den er tilkoblet nettet. Det betyr at når man begynner å bli gammel og sliten i hodet, er det bare å kjøre en liten runde med fremtidens CCleaner, så er alt i rute igjen.

  Språk om 10.000 år
  Når alt av menneskelig liv på jorden er hjerner som er tilkoblet et nettverk, kan det selvfølgelig skje ting som ikke er spesielt heldig. Dette skjedde naturligvis i år 9612. Da var det en tolv år gammel hjerne som klarte å lage et så fantastisk virus at alle menneskehjerner ble frakoblet nettet, og siden vi ikke hadde lært oss å leve uten en kabel, døde selvfølgelig hele menneskeheten ut. På grunn av vår utbredelse på jorden, førte dette dessverre til at det i årene etter katastrofen kun var insekter og kakkerlakker som overlevde. Språket om 10.000 år er derfor begrenset til: Bzzzz, Zzzt og Sum sum sum.

  Alt i alt kan vel dette oppsummeres med at vår historie vil bli beskrevet slik av eventuelle utenomjordiske som stikker innom:


  • 0
 10. all2sleepy la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2011   

  Kinakål på kinesisk heter 白菜. Dette er ikke en julegave og et juletre, slik mange nordmenn kanskje skulle tro, men to kinesiske tegn som uttales "bhan-tsai" (ja det er hvertfall sånn det høres ut i mine ører).

  Svaret på julenøtten, er relativt enkel: Kinakål heter 白菜 på kinesisk, og dette betyr kinakål. Derimot vil jeg påstå at dersom McGyver hadde fått uttalt seg, ville han nok sagt "Hvorfor gjøre noe enkelt, når man kan gjøre det vanskelig?".

  For å finne ut mer om 白菜 (igjen; kinakål, ikke julegave og juletre), må man naturligvis Google. I Kina Googler man derimot ikke, man Baiduer. Det første treffet er alltid det viktigste, spesielt siden kineske myndigheter sensurerer alt det andre uansett. Her finner vi en slags Wikipediaartikkel som forteller følgende om 白菜:

  白菜原产于我国北方,是十字花科芸薹属叶用蔬菜,通常指大白菜;也包括小白菜以及由甘蓝的栽培变种结球甘蓝,即“圆白菜”或“洋白菜”。引种南方,南北各地均有栽培。十九世纪传入日本、欧美各国。白菜种类很多,北方的大白菜有山东胶州大白菜、北京青白、天津青麻叶大白菜、东北大矮白菜、山西阳城的大毛边等。同时白菜作为相关网络用语使用。

  Det virker kanskje som svada, spesielt når Google gjør et tappert forsøk i å oversette til vårt vakre morsmål. Her er første setning:

  Kål sin opprinnelse i Nord-Kina, er cruciferous Brassica bladrike grønnsaker, vanligvis kål, også inkluderer kål og kål fra kål sortar, nemlig "kål" eller "kål".

  Vel, man skal da nødig gjenta ordet man forsøker å definere i selve definisjonen, men det er hvertfall tydelig at 白菜 dessverre ikke er så veldig spennende: Det er rett og slett bare kål fra Kina.
  • 0
 11. all2sleepy la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2011   

  Vel, siden julebrus rett og slett ikke er å finne på tappekran i Norge, og siden verdens beste julebrus garantert er norsk, må man tenke alternativt. Såvidt jeg kan se, har man kun tre valg dersom man skal drikke verdens beste julebrus fra kran.  Valg nummer én, og det desidert beste valget:
  Finn deg byens nærmeste vannhull, og be om voksenbrus. Da får du brus med mindre sukker og mer moro - rett fra tappekrana. Anbefales også for de minste, da de faller innenfor ordtaket "en skal tidlig krøkes som god krok skal bli".
  .  Valg nummer to, og et ok valg:
  Dette er en løsning som gjør at verdens beste julebrus kan drikkes hvor enn du befinner deg. Flott? Nei. Praktisk? Tja, det får du nesten velge selv. Hvis du gidder å dra med deg denne dingsen i lomma for å kunne tappe brusen din selv, er det bare å kjøre på.  Valg nummer tre, og det desidert verste valget:
  Denne mannen har en "tapp", og inneholder kun julebrus. Han driker omtrent 700 liter julebrus i året, så tappekrana går nok ikke tom med det første. Hvordan løsningen fungerer får du nesten klekke ut selv, men den er nok ikke å anbefale for de aller, aller fleste.
  NB! Dersom du ikke forstår denne siste løsningen, finnes det et hint i det første bildet.
  • 0
 12. all2sleepy la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2011   

  Det hadde vært meg en glede å lage en fullstendig liste over filmer og tilhørende drikker, men siden det bare er i overkant av 1 år til dommedag, skal jeg begrense meg litt. Enkelt sagt kan man si at det finnes fire hovedseksjoner av filmer, hvor hver seksjon har en passende drikketype.

  1) Familiekoppen
  I julen ser man ofte film sammen, og alt fra Askepott til Hjemme Alene er klassikere som går igjen. Her skal far kunne drikke sammen med barna, og selv om filmen ofte er mer bakgrunnsstøy enn noe annet, er det likevel med på å skape stemning. Familiefilmer av dette slaget egner seg best med brus og gløgg, er man virkelig heldig kan man snike litt vin oppi gløggen også.

  2) "Vi over 60"-sippen
  Dette utgjør kun en liten del av filmelskere, og er et svært sjeldent syn på internett. Det viser seg derimot at de finnes, mennesker født før mikroprosessoren og email. Her snakker vi en rase av mennesker som gjerne vil se sort-hvitt filmer som Miracle on 34th Street og It’s a Wonderful Life. Siden denne rasen er såpass sjeldent observert på internett, er det vanskelig å fastslå hvilke vaner de har, men siden Sherry fortsatt selges på Vinmonopolet, antar jeg at det er dette de drikker.

  3) Actionslurken
  Det finnes filmer som kanskje passer bedre for gutta, hvor det er lov å fjerte, pelle nese og skli håndbaken innenfor bukselinningen. Die Hard er en episk julefilm som gjerne kan ses hver dag i desember sammen med den eneste naturlige adventskalenderen som finnes: En kasse med øl.

  4) Fyllebøtta
  Sist, men ikke minst, finnes det en hel bråte med filmer som hverken bør ses eller høres av noe menneske. Dette er ofte romantiske dramakomedier, som hverken er romantiske, dramatiske eller morsomme. For å overleve filmer som How The Grinch Stole Christmas, Elf og Jack Frost, er det rett og slett ikke annet å gjøre enn å drikke seg sørpe full. Da kan du kanskje få det litt morsomt, men sannsynligheten er stor for at du ikke trenger å takke selve filmen for dette.
  Q: Hva drikker man for å bli sørpe full?
  A: Alt
  • 0
 13. all2sleepy la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2011   

  Beklager så mye, men når jeg har:
  - Fri fra jobb, skole, stress, rushtrafikk og søndagskjørere
  - Fri tilgang til venner, slekt og familie
  - Puddersnø utenfor døra
  - Julemat og godis til å mette en romersk hær
  - Fri flyt av gløgg og voksenbrus
  - En tjukkas som sniker seg rundt på taket og slipper meget brennbare gaver ned i pipa mi;

  da bruker jeg faen ikke tiden på å se film. Om jeg må velge blir det derfor: The One Second Film
  • 0
 14. all2sleepy la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2011   

  Julestemning er et ord som på en måte smaker ganske godt for oss vanlige dødlige. Vi snakker pepperkakebaking, gløgg, julemmusikk og familiehygge. Vi snakker julegaver, snø i luften og glitrende lys. For nissefar er realiteten en ganske annen. Jul betyr jobb for ham. Å komme i julestemning er derfor ikke fullt så positivt for ham. Hva hadde du svart hvis nissen hadde spurt deg: "Hvordan havner du i jobbstemning?"

  Svaret blir vel det samme som vår vanlige arbeidsdag. Slik kommer derfor nissen i julestemning:

  Klokka ringer som vanlig kl 06.00, men ikke før han har slumret 11 ganger klarer han å dra liket ut av senga. Deretter fyrer han opp kaffekanna, kaster seg i dusjen og kjører en god runde med både shampoo og balsam (ja, litt forfengelig er han jo). På vei ut av dusjen sklir han og holder på å gå på snørra, omtrent som alle andre arbeidsdager. Så oppdager han at han er sent ute, hopper over frokost og drar med seg kaffekopppen under armen mens han står på skoskli ned til Rudolf. Da finner han ut at han har glemt å slå på Webastoen, og sleden må skrapes i en halvtime før han kan starte opp spannet. Når han endelig kommer seg opp i luften, er det rushtrafikk, og han må smyge seg fremover i et luftrom som staten ikke liker å bygge ut fordi det er så mye å tenke på. På radioen hører han VG-lista 59 ganger på rad, og ingen møtende fly bytter til nærlys når de møter ham.

  Og slik kommer nissen i julestemning.
  • 0
 15. all2sleepy la til et innlegg i et emne Bytte premier fra ITpros julekonkurranse 2007?   


  Har dessverre integrert webcam på laptopen min og NIS2008.. Ellers kunne jeg jo vurdert det..
  • 0