Ferox

Medlemmer
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Ferox

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 10. okt. 1974

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Ferox sin aktivitet

 1. Ferox la til et innlegg i et emne Windows Update problemer   

  Jeg har funnet et program som kalles Dial A Fix. Dette programmet løste problemene, og nå får jeg kjørt Windows/Microsoft Update.

  Du finner programmet her: http://www.brothersoft.com/dial-a-fix-71612.html

  Mer info om programmet: http://wiki.djlizard.net/Dial-a-fix
  • 0
 2. Ferox la til et innlegg i et emne Windows Update problemer   

  Jeg opplever samme problem, jeg har installert SP3, men får ikke inn nyere oppdateringer. Dette gjelder både Windows update og Microsoft update. Jeg får ingen feilmeldinger i eventviewer. Dette problemet har oppstått på en helt ny Acer laptop med Intel CPU (Har hørt at SP3 kan forårsake problemer på laptoper med AMD). Noen tips?
  • 0
 3. Ferox la til et innlegg i et emne LØST: Formatering og convertering på USB stick   

  Det går desverre ikke når sticken først har blitt formatert med FAT16. Windows ser kun 2 Gb partisjonen. Jeg har testet alle mulige funksjoner i Windows. Men heldigvis har jeg fått hjelp fra utviklerne på Symantec, så nå har de programert om sin egen SW så nå blir brikka formatert til FAT32 når jeg kjører wizarden.
  • 0
 4. Ferox la til et emne i Eksterne komponenter   

  LØST: Formatering og convertering på USB stick
  Jeg har kjøpt en ny Corsair Flash Voyager GT med 4 Gb minne. Denne har jeg tenkt til å bruke for å ghoste maskiner. Jeg har kjørt Ghost sin egen wizard for å klargjøre brikka. Det fungerte helt fint. Ulempen er at den formaterer sticken med FAT filsystem og 2 Gb plass. Da sitter jeg igjen med 2 Gb ubrukt data. Jeg skulle gjerne ha kunnet utnytte denne plassen da ghostimaget tar i overkant av 2 Gb. Men i Diskmanager får jeg ikke lov å opprette ny partisjon. Jeg har også testet Partition Magic i Portable Apps, men den finner ikke USB sticken selv om den kjøres derfra.

  Det jeg gjerne skulle fått til er å evt konvertere fra FAT til FAT32 og så få utvidet partisjonen til å gjelde hele sticken. Alternativ hadde det også fungert å få laget en partisjon til da ghost kan skrive imaget over flere disker. Noen som har en ide om hvordan jeg kan få til dette?  Ny info: Jeg har funnet ut at det er ikke muligt å lage flere partisjoner på flyttbare medier. Derimot har jeg fått konvertert fra FAT til NTFS. Så nå gjenstår det egentlig bare å få økt størrelsen på partisjonen. Men Partition Magic finner fremdeles ikke enheten, noen som vet om andre program som kan fungere?
  • 2 svar
  • visninger
 5. Ferox la til et innlegg i et emne [LØST] Lønninger for IT drift/ansvarlig   

  Jeg jobber som Senior IT-konsulent, og drifter servere men mesteparten av tiden går med til support og forholdsvis enkle oppgaver. Jeg har ca 10 års erfaring på MS-plattform og har over 400k. Alt under 400k syntes jeg er dårlig lønn om man jobber i privat bedrift i dagens marked.
  • 0
 6. Ferox la til et innlegg i et emne Hva hører dere på? Musikk   

  Jeg hører på psytrance, det er den mest kompliserte musikkformen som finnes sammens med klassisk musikk. Når man først oppdager denne musikken og blir frelst er det ingen vei tilbake. Men det er ikke den musikkformen som er mest utbredt... tror man må være litt smågal i hodet også for å nyte dette
  • 0
 7. Ferox la til et innlegg i et emne [LØST] Lage Trance og Techno - Hvilket Program?   

  Sjekk Cubase : http://www.steinberg.net/27+M52087573ab0.html

  Det er et middels avansert program med mange funksjoner. Da kan du bruke all verdens VST'er.
  • 0
 8. Ferox la til et innlegg i et emne Starte ungdomsbedrift/enkeltmannsforetak   

  Når du skal starte egen bedrift så er det mye å lære. For en del år siden startet jeg selv opp som selvstendig. I den forbindelsen gikk jeg på et kurs på Etableresenteret. De holder stadig kurs som kan være nyttige for deg.

  Sjekk websiden her: http://www.etablere.no
  • 0
 9. Ferox la til et innlegg i et emne 100% CPU Usage   

  Og om Messenger fremdeles bruker 100% cpu kraft, så reinstaller programmet, kjør gjerne en registry cleaner etter avinstallsjonen og boot pc'en før du installerer messenger på nytt.
  • 0
 10. Ferox la til et innlegg i et emne [LØST] Party musikk!   

  Om du liker trance så kan du jo sjekke ut Psyshop. Her finner du mye fett. Hva syntes du om psytrance? Det er trance med enda mere trøkk. :dribble:

  Du kan jo starte med å sjekke ut disse:

  Bamboo Forrest
  Logic Bomb
  Mr Peculiar
  Suria

  Og så finnes det enda hardere psytrance:

  Ocelot
  Derango (svensk)
  Grapes of wrath (dansk)
  Nexus
  Kindzadza
  Penta
  Phobium (norsk)

  http://psyshop.com/
  • 0
 11. Ferox la til et innlegg i et emne Tørke støv av LCD Skjerm?   

  Selv bruker jeg et egen spesielt vaskemiddel som fåes på en spruteflaske. Det er laget spesielt for LCD skjermer. Vesken renner ikke, og det er en myk klut som jeg bruker for å tørke skjermen. Dette kan kjøpet der du handler annen datarekvisita.
  • 0
 12. Ferox la til et innlegg i et emne Tatoveringer   

  Tattis er kult, bare det ikke blir for mye. Jeg har en selv, på leggen. Har desverre ikke noe bilde av den for øyeblikket. Men kan si at jeg fikk den gjort i Barcelona når jeg bodde der for snart 3 år siden. Prisnivået der er vel det halve av norske priser.
  • 0
 13. Ferox la til et innlegg i et emne Digital kamera - jeg får ikke bestemt meg!   

  Alt over 3-4 megapixels er bra nok for de fleste. Selv har jeg et Ixus 430 med 4 Megapixels, og jeg utnytter ikke alle pixelene. Jeg velger nest høyeste oppløsning som er på 1600x1200. Det er nok for min del. Jeg har et ComactFlash minnekort med 512 MB, og da kan jeg ta 887 bilder. Det skulle holde for en fin ferietur.

  Det du heller burde kikke nærmere på er optikken og funksjoner. Men disse kamerane du nevner er vel ikke så altfor ulike. Hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt det rimeligste, og så kjøpt et større minnekort, og en taske/etui til kamera.

  Lykke til med bildeknipsinga.
  • 0
 14. Ferox la til et emne i Generelt om Internett   

  Outlook:mail som åpnes blir lagt i bakgrunn-LØST
  Har en pc hvor Outlook åpner nye mailer i bakgrunnen. Blir slitsomt å bruke Alt+Tab i lengden. Noen som vet om en enkel måte å løse problemet? Bortsett fra å reinstallere Outlook da selvsagt.

  Software som blir brukt:

  Microsoft Windows XP Professional
  Version 5.1.2600 Service Pack 1 Build 2600

  Office XP Standard m/Norwegian User Interface Pack + Access
  Outlook 2002
  Version 10.0
  Build 6515
  • 0 svar
  • visninger
 15. Ferox la til et innlegg i et emne Bærbar data -hd problemer   

  Jeg har en laptop som jeg skal fixe for ei venninde, den vil heller ikke starte opp, og jeg hører en tikkelyd. Jeg mistenker at det er harddisken som er defekt. 2 andre kompiser av meg har også vært innom og sett/hørt på den og begge tror det samme.

  Så nå skal jeg bestille en ny HD. koster ca kr 700,-

  Skal melde fra om jeg får ordne på pc'en når jeg får disken i løpet av uka som kommer.
  • 0