zorbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om zorbie

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 15. juni 1983

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Sandefjord

zorbie sin aktivitet

 1. zorbie la til et emne i Ferdige løsninger   

  Video-løsning for web
  Hei alle sammen, er det noen som kan hjelpe meg litt her?

  Er på jakt etter ett script eller en ferdig løsning som jeg kan bruke til å legge videoer ut på min egen hjemmeside? (litt ala YouTube) Driver å lager en del videoer for bedrifter som ikke kan legges ut på YouTube e.l. for å vises frem, men som jeg er avhengig av at bedriftene kan se på web på en lukket side som er min egen?

  har server plass og og er på jakt etter noe som kan funke med php/mySQL ...

  Er det noen som vet om ett slikt script eller ferdigløsning?
  • 1 svar
  • visninger
 2. zorbie la til et emne i Windows Server   

  Problemer med pålogging til Terminal Server
  Hei!

  Har nettopp satt opp en ny Windows 2003 Standard R2 Server på jobben. Problemet mitt er at jeg ikke får logget på via Remote Desktop.
  Har satt den opp som Terminal Server, lagt inn lisenser og aktivert lisens serveren, så alt skulle være ok der!

  Men når jeg prøver å koble til fra en klient her, så kommer det ingen feilmeldinger eller noen ting, men når jeg trykket "Connect" .. Så går det 2 sekunder, også går den tilbake til påloggingsvindu (der man velger Hostname den skal koble til) på den klienten uten at jeg hverken ser eller får mulighet til å legge inn brukernavn/passord på Win2003.

  Noen som kan ha en ide om hva dette kan være for noe?
  Vanligvis får man jo en feilmelding hvis det mangler noen rettigheter eller man har en feil i systemet, men denne gangen får jeg ikke det.
  Derfor også litt vanskelig å feilsøke!!

  mvh
  Zorbie
  • 0 svar
  • visninger
 3. zorbie la til et innlegg i et emne [LØST] Kjøp av ny projektor, noen tips?   

  Dette er en god projektor!! Jeg har selv en av forløperne til denne .. og det er kun ved direkte sollys at den blekner litt på bildet!
  Ellers topp kvalitet på Panasonic sine projektorer!

  Kan anbefale den på det varmeste!!
  • 0
 4. zorbie la til et innlegg i et emne Trykking av reklameartikler   

  Jeg vil anbefale deg AllMade .. Brukte nettopp disse selv, og de var sinnsykt bra på både leveringstid og pris! Du finner dem her
  • 0
 5. zorbie la til et innlegg i et emne Hvor finner jeg Remote Desktop på Windows 2000   

  Remote Desktop er ikke en del av Windows 2000 så vidt jeg vet.
  Men du kan legge inn klienten, slik at du kan koble til andre!
  Den klienten finner du her

  Men vet ikke om det finnes en tjeneste som du kan legge inn som gjør at andre kan koble til deg .. Just Google it!

  z
  • 0
 6. zorbie la til et innlegg i et emne [LØST] CMD   

  Du kan bare skrive det som det står ...

  'find /v /c /off det-du-søker-etter' er et eksempel! Legg på de attributtene du mener du trenger for å gjennomføre søket ditt!
  • 0
 7. zorbie la til et innlegg i et emne Begrense linjekapasitet til brukere   

  Du kan jo legge inn NetLimiter, men dette må i så fall installeres på hver enkelt maskin. Det jeg har gjort her, med stor suksess .. Er å sette opp en linux server mellom modem og nettverk. I den kan jeg begrense på IP eller MAC (eller begge deler) hvor mange Kb/s en bruker skal få!

  Linux distroen jeg bruker er ClarkConnect (gratis i 'Home' versjon), og den er beregnet på å opptre som en router! Alt er fryktelig enkelt å sette opp via web-based brukergrensesnitt! Jeg hadde nesten ingen erfaring med linux når jeg satte den opp, og den var satt opp på under 20 minutter! Så det er fryktelig enkelt for alle å sette opp, med eller uten noen erfaring med linux!

  PM meg hvis det er noe mer du lurer på!
  • 0
 8. zorbie la til et innlegg i et emne [LØST] Remote desktop til flere pc i samme lan utenifra.   

  Jeg har selv brukt denne metoden, så jeg har 4 maskiner her som alle har hver sin port ut på nett ip'n! Og dette funker fint som sjarmen!
  Så bare følg guiden nøye, så er det heller ikke så farlig å redigere registeret.
  Ikke rør noe annet som du ikke vet hva er for noe!
  • 0
 9. zorbie la til et innlegg i et emne windows live messenger   

  Hvis du går inn på Options (Alternativer) -> File Transfer .... Under der kan du velge hvilke mapper MSN skal lagre filer i!
  • 0
 10. zorbie la til et innlegg i et emne Lyd effekter   

  Et annet veldig bra program for dette forbruket er Adobe Audition i en eller annen gave! Vil anbefale deg å styre unna versjon 2.0, da dette er veldig tungvint å jobbe med!

  Bruker selv 1.5 og dette funker knall!
  • 0
 11. zorbie la til et innlegg i et emne [LØST] Får ikke startet XP   

  Hei hei! J

  Jeg hadde akkurat samme problem for en tid tilbake! Det jeg fant ut, er at WinXP med Service Pack 2 har s-ata drivere installert default! Så du slipper og installere via floppy!

  Dette er vel verdt et forsøk ?
  • 0
 12. zorbie la til et innlegg i et emne Program til og ta opp lyd med!   

  Det finnes et ganske så stort antall programmer som kan ta opp lyd fra hvem kilde du selv velger ... Hvis du går på www.download.com og søker på 'Audio Recorder' ... Så får du opp en hel del programmer. Hvem som er best vet jeg ikke, men har brukt flere av disse ved tidligere anledninger! Og det funker kjempe bra!

  Lykke til!
  • 0
 13. zorbie la til et innlegg i et emne Problemer Serv-U Ftpserver   

  Utfra loggen du har lagt ut, ser det ut til at det er et problem med passive innstillingene dine. Dette gjør at folk utenfra ikke kommer ordentlig gjennom router/brannmur!

  For å løse dette .. Gå inn i settings i den aktuelle serveren i Serv-U. Der har du noe som heter 'PASV port range' ... Her må du sette inn porter ..
  feks fra 4500-5000. Når dette er gjort, må du inn i routeren din og åpne de samme portene og forwarde dem til lokal ip'n din!

  Prøv så å koble til utenfra!
  • 0
 14. zorbie la til et innlegg i et emne [LØST] Mister nett ved bruk av torrent klienter.   

  Gjelder dette bare ved torrent, eller ved nedlasting generelt?

  Jeg hadde samme problem med Telenor en gang i tiden, dette var da ved all nedlasting/opplasting over litt tid. Da datt nettet ut! Det visste seg å være en feil ved modemet, og etter at Telenor byttet dette ...
  Så funket alt helt perfekt igjen!

  Det kan jo høres ut som om det er modemet som gjør det, i den grad det må restartes når det skjer! Da skulle jeg hvertfall ikke tro at det var brannmuren som gjorde det! Den har så vidt meg bekjent ingen direkte mulighet til å koble ut i-net i modemet!

  Så sjekk om det gjelder all nedlasting, eller bare torrent.
  Skader jo heller ikke å ta kontakt med Online.no support, og høre om dem kan sjekke grunnen til at du kobler ut som du gjør!
  • 0
 15. zorbie la til et innlegg i et emne [LØST] Trådløs anbefaling!   

  Jeg jobber mye med dette for mine kunder rundt omkring. Har satt opp en hel haug med forskjellige trådløse nett, med masse forskjellige utstyrsleverandører.

  Min erfaring, er at på aksesspunkt-biten .. Så ville jeg absolutt valgt å kjøre på Linksys eller 3Com. Disse er enklest å sette opp, og mest stabile. Har også satt opp både CNet og D-Link. Disse er enkle å sette opp, men det jeg har merket meg med disse, er at de er fryktelig ustabile. Det som også ofte skjer med disse, er at tjenestene som de sier skal være der, ikke fungerer slik dem skal.

  Men dette er bare min personlige mening om dette! Det finnes sikkert mange der ute som også er stor fornøyd med både D-Link og CNet.

  Men som sagt, jeg ville prøvd meg på Linksys eller 3Com!


  • 0