Evileyed

Medlemmer
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Evileyed

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 23. aug. 1980

Profile Information

 • Kjønn Mann

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Evileyed sin aktivitet

 1. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] Android (HTC desire) og easy wi-fi setup?   

  Tror jeg har funnet det ut. Det ser ut som ganske så ukjent dette spørsmålet, ikke bare her, men også i USA. Hittil så har jeg fått svar på at dette ikke støttes av Android.

  Så har du lang og sterkt wifi passord så gled deg til å taste inn manuelt. Ikke særlig gøy kan jeg si.

  En grei måte å komme utenom det på som jeg har funnet ut nå, er å lagre nøkken på en tekstfil og føre over filen via usb. Kopiere så passordet, forutsatt at det finnes et dokument program som ikke kun støtter lesing, ellers funker det ikke å kopiere tekst, lim så inn teksten der man ska skrive wifi nøkkelen.
  • 0
 2. Evileyed la til et emne i Diskusjon   

  [LØST] Android (HTC desire) og easy wi-fi setup?
  Jeg har nylig hoppet over til en android telefon, og det ble en HTC desire. En ytterst bra telefon (til nå). Men spesielt en ting jeg ikke har klart å finne ut av, som jeg hadde på min forrige mobil, Nokia 5800, og det er easy wi-fi setup.
  Easy wi-fi setup (vet egentlig ikke helt hva det heter) gjør at man slipper å taste inn nettverks nøkkelen i telefonen. Trykker kun på en knapp på ruteren (dir-655), og telefon og ruteren synker seg selv. Veldig smart.
  Jeg vet å taste inn nøkkelen er egentlig en engang prosedyre, men av erfaring så må telefonen innimellom resettes, også kan det være at selve nøkkelen må endres. Da er det ikke kult å taste inn 20-30 siffer på en telefon. Ja jeg har langt og sterkt passord. For alle andre apparater har hatt og har dette easy wi-fi setup, så jeg har sluppet å tenke på nøkkelen i seg selv.

  Så er det noen som vet om det eksisterer i Android? Og isåfall hvordan får jeg det til?
  • 1 svar
  • visninger
 3. Evileyed la til et innlegg i et emne Betalingsapps til Android. Hvilke anbefales?   


  Har sett en del på copilot, virker veldig lovende ja. Så det var en test på Navigon programmet, men noen som har kjenskap til Navigon og/eller Sygic i forhold til copilot?

  Syntes også Navigon virker veldig lovende.
  • 0
 4. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] Lover om bruk av kjente logoer i en blog?   

  Takk for svar :-) Da vet jeg det..
  • 0
 5. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] Lover om bruk av kjente logoer i en blog?   

  Ok takk for svar.. Ja reglene er ganske klare når det gjelder å "låne" andres bilder. Men tror heller ikke logoer kan gjøre samme type skade som å redistribuere andres bilder uten å spørre. '
  Vel å merke så er det ikke like lett å få svar fra eieren om tillatelser om å "låne" bilder man har funnet på nettet. Så om en henvisning er bra nok, så er jeg fornøyd

  Erik
  • 0
 6. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] Lover om bruk av kjente logoer i en blog?   

  Ja riktig. Akkurat som det ja.
  • 0
 7. Evileyed la til et emne i Generelt om Internett   

  [LØST] Lover om bruk av kjente logoer i en blog?
  Er det noen som vet hva lovene er om bruk av logoer til kjente instanser (altså ikke logoer fra privatpersoner) i en blog/web side ?

  Bilderettighets loven, det å forsikre seg/spørre om man kan får lov kopiere et bilde på nettet, har jeg litt innsikt i. Men ser ikke mye forskjell om å benytte logoen fra en web siden, eller da ta bilde av logoen som eks. henger på bygningen, redigere og da benytte sitt eget bilde??

  Så her er spørsmålet om det er noen særskilte regler når det gjelder logoer utover det å få tillatelse for distribuering av bildet i seg selv?

  Erik
  • 7 svar
  • visninger
 8. Evileyed la til et emne i Spill og utstyr generelt   

  Nostalgi PC spill
  Da jeg kom over denne linken, begynte jeg fort å mimre over de "gode" gamle tidene da jeg spilte noen av disse spillene (fra linken).
  Selvom jeg vært borti en del av dem, så husker jeg mest Dune2 og ikke minst Transport tycoon, som (dessverre) ikke er nevnt.Transport Tycoon var/er virkelig et tidløst og genialt spill, synd det ikke har blitt laget lignende og nyere spill.

  Uansett, for oss som har opplevd 90 talles spill vekker dette mange minner. En fin link som er verd å titte på.

  http://www.webdesignerdepot.com/2008/12/vi...ween-1990-2008/
  • 1 svar
  • visninger
 9. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] hp laptop med grønne firkanter på skjermen(?)   

  Takk for svar (igjen), nei har ikke noe spesielt hos siba.
  Generelt pleier jeg å ta support via tlf, for som du sier er det lettere å utdype seg. Men det er ikke lett å kontakte HP support via tlf, blir kastet frem og tilbake i telefonsvareren, der samtalen sluttes med at jeg skal gå inn på nettet. Eneste nummeret jeg ikke har prøvd, som sikkert fungerer, koster 7 kr / min (nummeret for oss uten garanti :cry ).. Tragisk, men får ta steget å blakke meg på den telefonsamtalen, hvis det kan sørge for at jeg kan få reparert dataen.
  • 0
 10. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] hp laptop med grønne firkanter på skjermen(?)   

  Takk for utdypende svar.. Dette skal grundig undersøkes.. Skal sende en mail tilbake til HP support om dette. Eller er det butikken (siba) jeg skal henvende meg til?
  • 0
 11. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] hp laptop med grønne firkanter på skjermen(?)   


  Litt forsinket svar. :cry

  Jøss, utrolig. Dette skal jeg sjekke ut. Spørs om HP er like glade for å reparere en 3 gammel laptop, på deres regning. De har iallefall ikke nevnt noe om det i mailene.
  Hadde jeg også fått benyttet kjøpsloven til dette, hadde jeg blitt lykkelig og spart en del penger på en ny pc. Selvom det frister å kjøpe noe nytt som kan håndtere de nyeste spillene.

  Må sjekke litt hva kjøpsloven egentlig dekker, iallefall iforhold til garantien.


  Erik
  • 0
 12. Evileyed la til et innlegg i et emne Skal du oppgradere til Windows 7? (Meningsmåling)   

  Ble ganske nysgjerrig for en uke siden og installerte en trial versjon av Windows 7 ultimate på en 2 GB minne (2 år gammel) laptop. Kunne ikke bli verre en da jeg hadde vista på den. Til all overraskelse så er windows 7 (hittil) langt raskere enn vista, starter raskt, generelt oppfører seg raskt. Foreløbig veldig fornøyd med Windows 7. Fortsetter den å holde seg så stabil og raskt, ser jeg ingen grunn for å beholde på vista.
  Var noe knot å finne skjermdriveren min, da den var "gammel" og var dermed ikke støttet, men ordnet seg med litt googling.
  • 0
 13. Evileyed la til et innlegg i et emne Varm bærbar pc! Hjelp   

  Hmm, vel kommer vel helt an på hvor mye du må demontere for å å støvsuge den. Men det er helt riktig ja, og det burde du passe på at du ikke mister. Men å åpne og sette inn nytt minne går ikke utover garantien (har jeg sjekket og forhørt meg før iallefall. Om det var med acer eller HP laptopen min, husker jeg ikke, men gjort det på begge..). Denne HPen jeg har må demonteres til minste skure, noe som helt klart kan gå utover garantien om du gjør noe som de senere kan oppdages.
  Vel jeg kjenner ikke garantien på støvsuging og garantier, men jeg mener det burde være like vanlig (og burde være like "lett") som å støvsuge leiligheten/huset. Støv i pc/laptopen kan være etterhvert brannfarlig, og gå utover dataens ytelse. Det kan også i værste fall skade komponenter pga den høye varmen, lurer på hvordan garantien vil fungerer da, om de finner ut at laptopen er tett med støv. Om det er riktig at det er går utover garantien, syntest jeg det er virkelig kynisk at man skal betale for å få renset dataen. En helt annen ting om man er usikker, eller ikke aner hva man gjør når man skal dissikere laptopen.

  Ja, jeg er enig hør med HP først hva det er, om det er vifta så er det garanti sak. Har stya så med laptopen min i det siste, som er langt over " best før datoen", da spiller det ingen roller for meg om jeg demotnerer den selv, Men før eller siden må du begi deg ut på rense prosjektet som "alle" andre. Garanti eller ikke, varm laptop blir det garantert etterhvert av støvet.
  • 0
 14. Evileyed la til et innlegg i et emne Varm bærbar pc! Hjelp   

  Har selv slitet med HP og varme. Men vel å merke ikke etter 1 månde, høres veldig rart. Ikke opplevd at støv oppstår så raskt i "heatsinken", og som gir slike varme utslag. Ja, slik varme er vanligvis typisk for heatsink med mengder av støv. At den faller til 40, er enda mere rart.

  Hvis du søker(googler) på laptop modellen + service manual (eks,for min del : "dv 8000 Maintenance and Service Guide", eller spesifikk modell "dv8336 Maintenance and Service Guide"). Da skal du finne HPs service manual som forteller deg bla. step by step hvordan du demonterer laptopen. Utrolig fin guide jeg har til min HP, men et prosjekt å åpne. Sjekt å ha, selv om det ikke er støv nå, så vil det komme etterhvert .

  At vifta bråker, kan kanskje tyde på en B-vare vifte(?). Ville heller tenkt at vifta ikke klarte å kjøle bra nok. Ellers vanlig at laptoper blir noe varmer når man har den på fanget, og ikke får luftet seg godt nok. Men prøv å sjekk heatsinken om det kan være dannet støv. (noe jeg har sterk tvil til, om du ikke har en lang håret hund som har brukt den som hode pute ).
  • 0
 15. Evileyed la til et innlegg i et emne [LØST] hp laptop med grønne firkanter på skjermen(?)   

  Hehe ikke ofte jeg fått humoristisk tilbake melding fra support, men denne var faktisk ganske festelig.

  • 0