derox

Medlemmer
 • Innholdsteller

  143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om derox

 • Rang
  Junior

Contact Methods

 • Hjemmeside http://www.gloze.net

derox sin aktivitet

 1. derox la til et innlegg i et emne Kjøpe TV-Serier på nett   

  Anyone?
  • 0
 2. derox la til et emne i Spillefilmer og serier   

  Kjøpe TV-Serier på nett
  Hei, vet noen av dere om det er mulig å kjøpe TV-Serier på nett av typen man laster ned? Slik som ITunes tilbyr i USA. Tenker på Smallville og Stargate SG-1 og Stargate Atlantis da det er disse som er favoritter. Lost og Prisonbrake er også aktuelle.

  Siden man liker å holde meg til loven, trenger du ikke å nevne piratebay o.l. da det ikke er aktuelt
  • 8 svar
  • visninger
 3. derox la til et innlegg i et emne Flere utgaver av .NET   

  Aha! Tusen takk
  • 0
 4. derox la til et emne i Windows   

  Flere utgaver av .NET
  Hei!

  Hvis jeg installerer .NET 3, kan jeg da avinstallere .NET1 og 2 - eller må disse være der for at all .NET programvare skal virke?

  Blir PC'n treigere av å ha flere .NET rammeverkutgaver installert samtidig enn om det bare er en?
  • 3 svar
  • visninger
 5. derox la til et innlegg i et emne Spansk løsning på trådløs internett med ruter   

  Virket kanskje litt bedre nå, men problemet vedvarer... buhuu :wall:
  • 0
 6. derox la til et innlegg i et emne Spansk løsning på trådløs internett med ruter   

  Neida, her er det ikke noe som heter dumme spørsmål, kan jo hende det er en dum feilt gjor av meg
  Jeg har flere pc'er tilkoblet, og jeg bruker dynamisk IP på de trådløse nettverkskortene - 192.180.x.x.
  Jeg bruker kryptering, men jeg tok den av bittelitt en gang for å sjekk om det gikk noe bedre, noe som det som sagt egentlig gjorde av en fantastisk merkelig grunn. Du er kanskje inne på noe når du sier det der om kresjing. Jeg har merket meg at når kabelen fra modemmet er koblet til ruteren, så åpner 192.168.0.1 opp modemets velkomstskjerm, mens når den er koblet fra åpner den routerens konfigueringsverktøy. Kan det være dette som er problemet tror du?
  • 0
 7. derox la til et innlegg i et emne Spansk løsning på trådløs internett med ruter   

  Hei, nå har jeg byttet kanal, men det er fortsatt samme møkkaopplegget Bortsett fra da jeg tok av krypteringen på nettet. Da kom det etter en stund, som vanlig, "data med rødt kryss ikon" nede i trayet, og det stod "ikke tilkoblet"... men jeg kunne fortsatt surfe.

  I'm going loco man!!!
  • 0
 8. derox la til et innlegg i et emne Spansk løsning på trådløs internett med ruter   

  Hehe, ja jeg skrev litt kryptisk ser jeg. Jeg bruker ikke WAN til inntak, men LAN-porten som du sier. Nå er jeg ikke helt inne i hvordan det hele fungerer, men jeg er blitt forklart at den ledningen jeg har ut av veggen skal enten kobles rett i en datamaskin eller en switch - og den kan/skal ikke rutes. Hva rute er, vet jeg ikke, men aner kanskje litt hva det er PC'ene i huset kobler til ruteren trådløst, og alle kommer fint på nett, men det varer aldri i mer enn et par minutt før en får en data med rødt kryss i system-trayet (eller hva det enn kalles, der nede med klokka). Eneste måte å komme tilbake på er å høyreklikke på dette ikonet og velge reparer.

  Nå gjorde jeg som du fåreslo, jeg deaktiverte DHCP server på ruteren, med det detter fortsatt ut på samme måte som før. Jeg har dog merket meg at det er langt mer stabilt i linux... hva enn dette betyr.

  Ruteren er forresten en DLink DI-524.

  Her står det om et tilsvarende problem på DLink sine sder, men at det skal være løst i SP2 som er installert på samtlige maskiner.

  Det skal kanskje nevnes at jeg nå bruker kabel rett i ruteren, og nettet er helt stabilt og har vært det nå i hele dag. Det må enten bety at nettet ikke bryter, eller at hvis det bryter så kommer det så raskt tilbake at jeg ikke merker det når jeg bruker kabel, men at det er nok til at det bryter når jeg kjører trådløst? Kan dette være en teori?

  Takker for all hjelp
  • 0
 9. derox la til et emne i Generelt om nettverk   

  Spansk løsning på trådløs internett med ruter
  Hei, jeg har en ruter hvor jeg har satt internettkabelen inn i switchdelen (ikke wan delen, eller hva den nå kalles) og kobler til pc'er trådløst for å få tilgang til internett. Det som er problemet er at internett ramler ut hver andre minutt eller så, og jeg må reparere nette hver gang hvis jeg vil ha det tilbake. Jeg mente først at det var ruteren som var bad, og leverte den inn. Etter tre uker fikk jeg den igjen og de sa at den var bra. Jeg mistenker nettet for å være veldig ustabilt, men naboen har det samme og det er ikke så galt hos han. Kan det være den "spanske" løsningen min som gjør at det ramler ut hele tiden? med det mener jeg at jeg mater internett inn på switchdelen, og ikke ruter det (det skal ikke rutes). eller skal dette gå bra?

  takker!
  • 9 svar
  • visninger
 10. derox la til et emne i Overklokking   

  Overklokke AMD 64-bit
  Hei, jeg har en AMD Athlon 64 3000+ prosessor som ligger på en 40C.

  Kan jeg overklokke denne, og hvordan er det best å gjøre det?
  • 2 svar
  • visninger
 11. derox la til et emne i Annen programvare   

  GTK og Gimp dll-kræsj
  Heisann, når jeg skal installere GTK og Gimp for windows er det eksisterende dll filer på maskinen min som har samme navn som noen av de nevnte programmers dll filer. Jeg trenger alle de som er der fra før av da det er nettverksdrivere bl.a. Tenkte at kanskje det er mulig å installere GTK og GIMP der de har dll filene i program-mappa? Noen som har forslag?
  • 0 svar
  • visninger
 12. derox la til et innlegg i et emne Leser du Lisensavtalene?   

  Jeg pleier ikke lese avtaler til programmer som er "vanlige", dvs. windows, linux, openoffice, FF, kjøpte spill o.l fordi det er alltid noen som gjør det, og er det da noe hinnsides villt som står i dem, vil det som regel komme et rykte eller to ganske kjapt Dessuten er det lite sannsynlig at store aktører vil gjøre noe sleipt, da de sannsynlig vil miste kunder på det. Suspekte programmer styrer jeg enkelt og greit unna, pleier som regel å lese 'pros & cons' om programmer på cnet.com før jeg laster ned et uprøvd et. Ting kan gjøres meget enkelt som dere ser
  • 0
 13. derox la til et innlegg i et emne Nettbutikken min er hacket   

  Du kan jo bruke et OpenSource system - www.opensourcecms.com.
  Hvis du bruker www.web10.nu til å hoste siden din, har du alltid tilgang til backupen via ftp. Om noe skulle gå galt er det bare å hente ut backupen selv, enkelt og greit synes nå jeg Tar som regel mindre en dag å få svar og hjelp av dem om det trengs.
  • 0
 14. derox la til et innlegg i et emne [LØST] Manuellt legge til automatisk oppstart av program   

  Flotte greier folken, dere er bare sååå smarte av og til altså, hehe
  Takker og bukker!
  • 0
 15. derox la til et emne i Windows   

  [LØST] Manuellt legge til automatisk oppstart av program
  Hei, hvordan kan jeg manuellt (det vil si, uten å måtte installere et crappy tredjeparts program) legge en exe fil listen over programmer som startes automatis med windows? Gjør jeg dette i registeret, eller kan jeg bruke msconfig verktøyet til dette. Grunnen til at jeg spør om sistnevnte er at jeg har prøvd dette før, bare det at da kommer det melding om at jeg kjører selektiv opstart hver gang jeg starter maskinen. Jeg vet at en kan velge bort denne meldingen, men jeg vet ikke helt hva selektiv oppstart innebærer. Er det bare at jeg har endret litt i oppstartslista, eller er det andre ting som også bilr påvirket. Formulerer meg ikke særlig bra her, men så er klokka mye og. Legger meg nå jeg, kommer innom og sjekker i morgen
  • 5 svar
  • visninger