rune69

Medlemmer
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om rune69

 • Rang
  Nyansatt

rune69 sin aktivitet

 1. rune69 la til et innlegg i et emne Ukjent feilmelding i Outlook 2010 - kalenderdeling?   

  Da får jeg høre med den eksterne leverandøren av Exchange - vi kjører ikke dette på egne servere. Takk for hjelpen!
  • 0
 2. rune69 la til et emne i Officeprodukter   

  Ukjent feilmelding i Outlook 2010 - kalenderdeling?
  Hei.

  En bruker i en bedrift deler kalender i Outlook 2010 med andre via Exchange. Stadig vekk kommer følgende "feilboble" opp nederst til høyre på skjermen (altså ikke inne i selve Outlook-programmet):  Noen som har en anelse hva feilbeskrivelsen hentyder til? Boblen dukker opp hver gang man befinner seg i kalenderen, men har altså ingen praktisk betydning slik jeg ser det.
  • 4 svar
  • visninger
 3. rune69 la til et innlegg i et emne Eksternt skrivebord - skjermoppløsning endrer seg   

  Med til historien hører det følgende som kan være av interesse. Jeg selv har inntil nylig brukt en bærbar PC med WIndows XP og har aldri opplevd problemet. Samtidig har andre brukt bærbar PC med Windows 7 og til stadighet opplevd ovennevnte problem. Kan det være at dette henger sammen med Windows 7?
  • 0
 4. rune69 la til et emne i Windows Server   

  Eksternt skrivebord - skjermoppløsning endrer seg
  Når jeg logger på eksternt skrivebord via min bærbare pc, må jeg hver eneste gang sørge for å gå inn på Alternativer for å sette skjermoppløsningen til full (altså flytte "bryteren" helt til høyre) før innloggingen.

  Likevel endres skjermstørrelsen på eksternt skrivebord under jobbing (for eksempel dersom jeg svitsjer mellom eksternt skrivebord og "utenfor". Dette gir da store problemer med navigering siden man må scrolle både opp/ned og fra høyre til venstre.

  Er det mulig å endre skjermstørrelsen mens man er tilkoblet eksternt skrivebord? Slik det er i dag, må jeg logge av og logge på igjen med ny "bevegelse" av skjermstørrelsen.

  Er det noe man kan gjøre for å "holde fast på" skjermstørrelsen slik at ikke eksternt skrivebord "detter ut" i forhold til skjermstørrelsen?

  Hilsen Rune

  EDIT: Ser at tittel blir litt feil. Det er ikke skjermoppløsningen som endres, men skjermstørrelsen.
  • 2 svar
  • visninger
 5. rune69 la til et innlegg i et emne [LØST] Ikke tilgang til BIOS etc - USB Keyboard uten PS/2-mulighet   

  Riktig at jeg koblet til PS/2-tastatur uten at det hjalp noe. Men problemet klarte jeg å løse likevel, rett og slett ved å nappe ut harddisken og boote opp fra den i en annen pc der tastatur funka i BIOS. Dermed var det greit å komme videre fra den merkverdige "Slett gjenopprettingsdata og gå videre til systemoppstartsmenyen".
  • 0
 6. rune69 la til et innlegg i et emne [LØST] Ikke tilgang til BIOS etc - USB Keyboard uten PS/2-mulighet   

  Lite tillegg. Iflg. manualen til hovedkortet skal det være mulighet bak til å koble på PS/2-produkt (mus eller tastatur) - det er kun ett "hull" som skal funke for begge deler.

  Det fungerer både med mus og tastatur (PS/2) i oppstarten, men altså ikke i BIOS eller på skjermen der Vista henger i oppstarten.
  • 0
 7. rune69 la til et innlegg i et emne [LØST] Ikke tilgang til BIOS etc - USB Keyboard uten PS/2-mulighet   

  Ingenting funker når jeg står i BIOS. Tastaturet lyser dog.
  • 0
 8. rune69 la til et emne i PC-hjelp   

  [LØST] Ikke tilgang til BIOS etc - USB Keyboard uten PS/2-mulighet
  Hei.

  Sitter med en Vista-maskin som har et ASUS P5Q Deluxe hovedkort. Det er ingen PS/2-mulighet for å koble til et PS/2-tastatur, kun USB. Etter noe trøbbel og bruk av svenskeknappen, henger Vista-oppstarten med alternativene "Fortsett systemgjenoppretting" og "Slett gjenopprettingsdata og gå videre til systemoppstartsmenyen".

  Med et USB-tastatur har jeg ingen mulighet til å velge en av variantene og det er heller ikke slik at det er snakk om noen nedtelling til et av alternativene starter.

  Helt i oppstarten ser jeg at USB-tastaturet fungerer, fordi ASUS har en liten programsnutt som bl.a. fører meg til BIOS. Noe som dessverre ikke hjelper meg, siden USB-tastaturet ikke vil la meg manøvrere inne i BIOS.

  Jeg har hentet ut alle data fra harddisk til en annen maskin og også kjørt reparasjon av disk (chkdsk /f stasjonsnavn) uten endret resultat.

  Jeg har brukt Vista-CD uten at harddisk var koblet til, da booter den i cd-rom i alle fall, men et forsøk på å koble til SATA-disken mens dette pågår hjelper heller ikke. Reparasjonsverktøyet i Vista nekter å gjenkjenne at det er noen harddisk i maskinen, sikkert fordi jeg har koblet den til etter at BIOS er kjørt opp.

  Egentlig vil jeg jo bare at Vista skal kjøre opp....Noen som har en gyllen ide til hva jeg kan forsøke next?
  • 5 svar
  • visninger
 9. rune69 la til et innlegg i et emne Tillegg til phpBB2   

  Foreslår at du spør om dette på http://www.phpbb.no. Ikke glem å be om en rettskrivingsmod samtidig...
  • 0
 10. rune69 la til et innlegg i et emne Opprydding på pc   

  Crap cleaner er grei nok program det, men det fungerer kun innenfor brukeren som er pålogget. Hver brukerkonto som har brukt maskinen legger jo igjen masse bøss. Spesiell takk til dude: den løsningen skal jeg prøve ut!
  • 0
 11. rune69 la til et emne i Generelt om nettverk   

  Opprydding på pc
  Hei,

  vi på vår skole kjører et system der alle elever logger seg på et domene (Win 2000 Server). Vi har et sammensurium av bærbare og stasjonære pc'er rundt forbi. Maskinene etterlater seg tydelige rester etter hvert som alle brukerne bruker alle pc'ene i systemet. Finnes det noen gode muligheter å få ryddet bort cookies, temporære filer og den slags. Programmer?
  • 9 svar
  • visninger
 12. rune69 la til et emne i Windows Server   

  Filer uten eier
  Hei,

  sitter på en Windows 2003 Server der en del filer og mapper ikke lenger har eier. Det virker veldig tungvint å skulle gå gjennom alt av filer og mapper for å sette ny eier (administrator - deretter brukerne som skal ha tilgang) på filer og mapper enkeltvis. I alle fall funker det ikke å markere flere filer på en gang og så gå til Egenskaper --- Security osv. Finnes det en annen måte å gjøre dette på?
  • 1 svar
  • visninger
 13. rune69 la til et emne i Generelt om Internett   

  Oppkobling i Sverige
  Hei,

  skal på en lengre tur til Sverige og lurer på hvordan jeg skal få koblet meg opp med min bærbare PC. Til vanlig bruker jeg bredbånd, men i leiligheten jeg skal oppholde meg er det kun vanlig telefon. Det blr altså kun analog telefon som er mulig.

  Er det noen som kjenner markedet i Sverige? Finnes det noe a la Start som ikke bruker brukernavn/passord? Var såvidt inne på Tele2 sine svenske sider. Der må man registrere seg med svensk personnummer...

  Hjelp!!!
  • 0 svar
  • visninger
 14. rune69 la til et innlegg i et emne Noen som kjenner MCOM usb isdn-modem?   

  Jepp. Har kassert modemet. Men takk likevel!
  • 0