Grums

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Grums

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 16. okt. 1977

Profile Information

 • Sted Oslo
 • Interesser Kjetil Grun har et år med engelsk merkantilt, en bachelor i IT-ledelse fra BI og snart studiepoeng som tilsvarer et år fra UiO i matematikk og programmering. Ved siden av studiene har han jobbet i spillbransjen, både som markedsføringsassistent for Unsaco, som har nintendo og nettverksupport for Nordisk Film som har Playstation 2. Etter dette har han jobbet som IT-konsulent i flere firmaer i snart 2,5 år.

Contact Methods

 • Hjemmeside http://www.taufr.com

Grums sin aktivitet

 1. Grums la til et innlegg i et emne [LØST] Legge til en seperator (;) i VBS   

  Det var en enkelt løsning, men ikke så enkel når man ikke kan terminlogien i selve programmeringspråket, men det blir verdt propoen lell. Takker.
  • 0
 2. Grums la til et innlegg i et emne [LØST] Legge til en seperator (;) i VBS   


  Brukernavn [tabmellomrom] epost
  • 0
 3. Grums la til et emne i Programmeringsspråk   

  [LØST] Legge til en seperator (;) i VBS
  Jeg fant et genialt skript for å eksportere alle SMTP-adresser fra Active Directory, men output blir ikke helt som jeg tenker meg så jeg lurte på om
  noen visste hvordan jeg fikk lagt inn et semikolon ; som seperator for å gjøre import til Excel enklere.

  Koden hvor det skal inn er som følger:

  If Not IsEmpty(User.proxyAddresses) Then 'OutPutFile.Write User.DisplayName For Each Alias in User.proxyAddresses If InStr(1,Alias,"smtp",1) > 0 Then OutPutFile.WriteLine User.DisplayName & vbTab & Replace(Alias,"smtp:","",1,1,1) WScript.Echo User.DisplayName & vbTab & Replace(Alias,"smtp:","",1,1,1) Her er hele koden hvis noen trenger det. 'Global variables Dim Container Dim OutPutFile Dim FileSystem 'Initialize global variables Set FileSystem = WScript.CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set OutPutFile = FileSystem.CreateTextFile("smtpaddresses.txt", True) 'Replace with valid DN of the container you want to enumerate Set Container=GetObject("LDAP://DC=domenet,DC=no") 'Enumerate Container EnumerateUsers Container 'Clean up OutPutFile.Close Set FileSystem = Nothing Set Container = Nothing 'Say Finished when your done WScript.Echo "Finished" WScript.Quit(0) 'List all Users Sub EnumerateUsers(Cont) Dim User 'Go through all Users and select them For Each User In Cont Select Case LCase(User.Class) 'If you find Users Case "user" 'Select all proxyAddresses Dim Alias If Not IsEmpty(User.proxyAddresses) Then 'OutPutFile.Write User.DisplayName For Each Alias in User.proxyAddresses If InStr(1,Alias,"smtp",1) > 0 Then OutPutFile.WriteLine User.DisplayName & vbTab & Replace(Alias,"smtp:","",1,1,1) WScript.Echo User.DisplayName & vbTab & Replace(Alias,"smtp:","",1,1,1) End If 'WScript.Echo Alias Next End If Case "organizationalunit" , "container" EnumerateUsers User End Select Next End Sub
  • 4 svar
  • visninger
 4. Grums la til et innlegg i et emne Sletting av partisjon. Installasjon av Windows XP   

  Det er en mengde programmer som ligger ute som kan hjelpe deg med det. Her er et lite GOOGLE søk. Det er hvertfall en start.
  • 0
 5. Grums la til et innlegg i et emne [LØST] msn live messenger klikker hele tiden!   

  Mulig at en av de andre gamle MSN Live installasjonene fungerer?
  • 0
 6. Grums la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Adobe CS2   

  Har du en link til Tutorialen? Så kan vi sjekke med den?
  • 0
 7. Grums la til et innlegg i et emne The eMusic Challenge   

  mp3sugar.com er vel nok en russisk side som ikke gir noen penger til de stakkars indie-artistene som ikke har råd til å kjøpe ordentlige klær engang. Kom jo til og med over albumet til Peter Adams som jeg hørte på en blog her om dagen og som jeg ikke har funnet på noen torrent sider.
  • 0
 8. Grums la til et emne i Digital Musikk   

  The eMusic Challenge
  Etter min anmeldelse av eMusic så svarte Papsn følgende:

  Personlig så bruker jeg ikke LimeWire så jeg er ikke helt med i utvalget de har det og jeg har noe i mot å laste ned og ta pengene fra stakkars hardtarbeidene Indie-band som ikke har penger til kvalitetsnarkotika. Jeg er interessert i at musikkbransjen kommer med en løsning hvor man har både DRM-frie musikkfiler med lav komprimering til en billig pris og eMusic er et steg i riktig retning.

  Så min utfordring går til papsen og andre som evt bruker LimeWire. Finn musikk som jeg eller du som leser dette liker som ligger tilgjenglig på eMusic. Min påstand er nemlig at ikke alt jeg liker er mulig å finne på Limewire.

  La oss begynne med noe enkelt og ta de jeg nevnte i artikkelen: The New Pornographers, Sufjan Stevens, the Decemberists, Broken Boy Soldiers, Tom Waits, Thomas Dybdahl, Motorpsycho og Magnet.

  Jeg ønsker hele album og nedlastningstiden skal ikke være for lenge. Husk eMusic fikk ned albumene på under 10 minutter.

  Så er noen klar for utfordringen? Er LimeWire like bra som eMusic*?

  *Dette er selvfølgelig på eMusic sine premisser. LimeWire har et mye større bibliotek og du kan også laste ned andre typer medier.
  • 3 svar
  • visninger
 9. Grums la til et innlegg i et emne WEB Galleri   

  Hvis du har Adobe Photoshop så det kan genere slike sider. File - Automate - Web Photo Gallery.

  Det finnes også mange Open Source gallerier, som tidligere nevnt her. Den absolutt kuleste er Lightbox. Sjekk ut linken og trykk "Image set". Se hvordan den viser frem bilder. Tar du musa over bildet så er det bare å trykke frem og tilbake. Dette er ikke vanskelig å installere.
  • 0
 10. Grums la til et innlegg i et emne Webhistorie   

  Ser jo ut som en artikkel. Send den inn til ITPro Burde du ikke holde deg til stikkordsform?

  Du kan bruke en av webarkiveringstjenesten og sjekke sider som har holdt på lenge og se på hvordan de har forandret seg gjennom tiden.
  • 0
 11. Grums la til et innlegg i et emne noen som ville anbefale denne?   

  Ser absolutt bra ut. Snakket med en som hadde kjøpt toppspekka Acer Ferrari her om dagen og den virket litt bedre, men det kostet deretter også, og gjett om han var stolt som en hane (det hadde jeg også vært).

  Eneste som plager meg litt med maskinen er litt lite RAM, spesielt hvis du skal spille nyere spill og kjøre Vista. Med 2 x 512 MB så er vel begge minneplassene tatt og da koster det mer per oppgraderte Megabyte.

  HDMI støtter vel 5.1 lyd så da er vel den sikret i bruk som HTPC også.
  • 0
 12. Grums la til et innlegg i et emne GET og Kabeltv   

  Har også "digital TV" fra GET og mens det er et synlig bedre bilde enn hva jeg får på vanlig analog TV så er jeg langt ifra fornøyd jeg heller.  Skulle gjerne hatt dette bekreftet av en uavhengig part.
  • 0
 13. Grums la til et innlegg i et emne Reklamer for bandet ditt på Urørt!   

  Har noen kamerater som jeg spilte med før som har et Band på urørt.

  PILOT REVOLT

  De har holdt på en stund i forskjellige band, så selv om Pilot Revolt er nytt så er sounden og låtmaterialet bra. De vet hva de driver med.
  • 0
 14. Grums la til et innlegg i et emne Få flere kompiser å spille mot online, bruk Xfire!   

  Grums her.. tror jeg.
  • 0
 15. Grums la til et innlegg i et emne Hvordan rippe musikk fra dvd   

  Det er enkelt, bare du finner de riktige verktøyene. Etter 10 min med googling (tenkte dette ville være greit for meg også) så kom jeg frem til BeSweet - Encoding movie soundtracks for DVD, SVCD, VCD, AVI, OGM.
  • 0