SickBoy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  640
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om SickBoy

 • Rang
  Senior

SickBoy sin aktivitet

 1. SickBoy la til et innlegg i et emne [LØST] Hvor sikkert er image med passord ?   

  Ute og markedsfører din egen webside? Kall meg gammeldags, men jeg synes det virker litt mindre profesjonelt å oppgi et mobilnummer når man skal selge tjenester...men, men... er jo et Netcom-nummer så kanskje du har trådløs bedrift.

  Synes også det er en uforskammet billig pris du tilbyr hvis du har den omfattende bakgrunnen du beskriver der. (Har vel også blitt stilt spm rundt MesterWeb i tidligere tråder her for øvrig.)

  Men tilbake til saken.

  Det er ikke rart (haha) at trådstarter har erfart at rar-filer er lettere å knekke enn zip-filer. Zip-filer har ikke noen egentlig beskyttelse av passordet da det er en enkel såkalt XOR-"kyptering" som benyttes. (Legg merke til hermetegnene rundt kryptering.) Rar benytter en annen algoritme - vet ikke i farten hvilken.

  Og det er egentlig hele tingen her. Det nevnes ikke hvilket imageprogram som benyttes. Det er for så vidt greit nok. Det vesentlige for hvorvidt imaget er beskyttet er hvorvidt passordet faktisk er beskyttet. Er det ikke beskyttet er det uvesentlig om det er 3 eller 30 tegn lagt, og hvor stor filen er.

  Nå nevnes det jo heller ikke hvilke folk dette skal beskyttes mot. De rette instanser har store ressurser til å knekke sikkerhet hvis de vil. Hvis det er viktig å beskytte det så godt som mulig bør hele imaget krypteres og nøkkelen må ikke lagres på samme medium som imaget. Dette kan gjøres med Pointsec, TrueCrypt, etc.
  • 0
 2. SickBoy la til et innlegg i et emne [LØST] Trenger en Windows Mobile Emulator   

  Microsoft selv har en tilgjengelig:Windows Mobile 6 SDK

  Men det gir alltid en høyere wow-faktor hvis man presenterer og benytter en ekte device Til test for seg selv har det dog ikke så mye å si.
  • 0
 3. SickBoy la til et innlegg i et emne Heia lurer på om dette er seriøs?   

  That's better

  Kan ikke si jeg kjenner til denne siden. Men den har jo alle de klassiske tegnene på å være mindre seriøs...
  - Ingen tilsynelatende inntektstrøm som tilsier at det er noen bakgrunn for å dele ut penger. (Det er jo ikke tilfeldig at vanlig lottokupong koster penger.)
  - Bilder av folk som visstnok har vunnet.
  - Webside som ser litt amatør light ut i designen.
  - Fokus på at det basically ikke finnes noen måte du kan tape på dette.
  • 0
 4. SickBoy la til et innlegg i et emne Heia lurer på om dette er seriøs?   

  Er du seriøs?...

  Hva med å endre linken din til bare folkelotto.no og ikke sånn at vi automatisk gir stemme til deg når vi sjekker linken? Det regner jeg nemlig ikke som korrekt bruk av forumet. (Så får moderatorene si hvordan det er i forhold til forumreglene.)
  • 0
 5. SickBoy la til et innlegg i et emne Antivirus program til Qtek   

  Jeg kjenner ikke til noen gratisprogrammer, men BullGuard fungerer forholdsvis greit. F-Secure og Symantec har også utgaver for Pocket PC, men jeg vil ikke akkurat beskrive de som fantastiske når det gjelder brukeropplevelsen.

  Teknisk sett er de like sikre alle sammen i øyeblikket ettersom det ikke er noen kjente virus til Windows Mobile 5 ennå
  • 0
 6. SickBoy la til et innlegg i et emne [LØST] Pc på service   

  Siden det er Thorn er det jo litt forskjellige former for anskaffelse. Har du kjøpt pc av Thorn eller leier/leaser du?

  Hvis det er kjøp vil det jo være naturlig å benytte lovverket rundt det og kreve lånepc eller heving av kjøp. Hvis det er leie/leasing må du i stor grad finne deg i villkårene du signerte.
  • 0
 7. SickBoy la til et innlegg i et emne [LØST] Ny sata disk 500gb   

  Både Western Digitial og Seagate er kvalitet. Personlig har jeg en liten preferanse for WD og kjøper ikke annet, men Seagate er ikke galt det heller.

  Samsung er litt "ny player" på en måte. Har vel ikke hørt noe direkte galt om de (som eksempelvis Maxtor), men bortsett fra lavt lydnivå som er positivt er det mye nøytrale kommentarer rundt de som jeg har oppfattet det.
  • 0
 8. SickBoy la til et innlegg i et emne Ny skjerm (LCD): 20" eller 22"?   

  Litt vanskelig å gi et fasitsvar. Siden 20" og 22" stort sett gir samme oppløsning får du samme mengder pixler på skjermen, og da blir det litt smakssak om man liker å ha 2" mer eller man føler bildet blir skarpere på 20".

  Bortsett fra at 1680*1050 i egenskap av å være widescreen gir flere pixler er det jo heller ikke så mye mer enn 1280*1024 avhengig av hva du bedriver på skjermen. (Spill må jo støtte widescreen for å gi en good feeling.)

  Skal man først oppgradere vil man vel måtte gå til 1920*1200 for å merke markant forskjell, men selvfølgelig da er vi noe høyere i pris, samt at du da må velge mellom 23" eller 24" (Eller de nye spennende 27" som akkurat har kommet.) Skal det være virkelig gromt heter oppløsningen 2560*1600, men det ser du kanskje mer for deg som neste oppgradering?
  • 0
 9. SickBoy la til et innlegg i et emne 2 pcer 2 skjermer, 1 tatstatur og 1 mus   

  Synergy er enkelt å installere, og enkelt å avinstallere hvis man ønsker det. Eneste kan som sagt være om du har noen firewall-programmer som blokkerer, vanskelig å spå på forhånd der

  Men det er jo bare å teste det i hvert fall - det skader ikke
  • 0
 10. SickBoy la til et innlegg i et emne [LØST] Det nye spillet og 4kjerne   

  Tenker du på TV2-nyhetene? De viste fram Age of Conan fra Funcom. Mer info: http://www.ageofconan.com/en/index.html
  • 0
 11. SickBoy la til et innlegg i et emne 2 pcer 2 skjermer, 1 tatstatur og 1 mus   

  Forutsatt at du har en skjerm til hver PC kan du for eksempel benytte Synergy.

  Installer serverdelen på pcen mus og tastatur er koblet til, og klient på pc nummer 2.
  • 0
 12. SickBoy la til et innlegg i et emne 2 Spørsmål om Vista   

  Les nå det KristianS skriver. Han linker til verktøyet du trenger.

  Du har multiboot siden du har både XP og Vista. Det er Vista sin boot manager som må benyttes for å styre boot-alternativene.

  Hvis du laster ned EasyBCD kan du sette f.eks. 5 sekunder i stedet for 30. (Se http://neosmart.net/gallery/v/neosmart/Eas...ration.png.html)
  • 0
 13. SickBoy la til et innlegg i et emne Mangler noe maskinvare. Hvor handler jeg   

  Det er jo et poeng

  En annen sak er at det er vel ikke nødvendig med både ABIT AB9 PRO & Asus P5M2/SAS. (Sistnevnte er et hovedkort beregnet primært på servere.)
  • 0
 14. SickBoy la til et innlegg i et emne Huske passord i Exchange   

  Men logger du ikke inn i domenet når du logger på pcen? (Siden du kobler mot Exchange.) Da spør den da ikke etter passord i det hele tatt.

  Hvis du derimot logger på lokalt, og det passordet er noe annet enn ditt domene-passord vil den spørre.
  • 0
 15. SickBoy la til et innlegg i et emne [LØST] Windows Vista på Engelsk   

  Kommer litt an på hvilken Vista-versjon du har. Har du Ultimate så er det mulig å bare laste ned språkpakker via Windows Update.
  • 0