ChryZzE

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 035
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om ChryZzE

 • Rang
  Superbruker

Profile Information

 • Fullt navn Tor-Eirik Bakke Lunde
 • Kjønn Mann
 • Sted Tromsø

Contact Methods

 • Hjemmeside http://tor-eirik.com

ChryZzE sin aktivitet

 1. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] audacity bedre kvalitet på sang   

  Generelt sett så vil du alltid miste noe ved bruk av slike filtre - i ditt tilfelle så har du filtrert ut (dempet ned) ett stort frekvensspekter innenfor lydspor, og da er det naturlig at dette også påvirker lydsporet på generell basis. Kvaliteten på filtret som brukes vil som regel påvirke det endelige resultatet, men ingen av dem kan magi slik som i tryllestav og spiss hatt. Ett annet problem du gjerne ofte også får er at dersom du bruker ett komprimert lydformat som utgangspunkt vil du i utgangspunktet ha mistet en god del data og ved å rekomprimere dette og lagre resultatet til en ny fil har du igjen mistet enda mere data.
  • 0
 2. ChryZzE la til et innlegg i et emne PS3 vs. Xbox 360   

  Personlig så har jeg kun foreløpig kun Xbox-360 så kan ikke kommentere så mye direkte på hvordan PS3 fungerer når det kommer til spill, men begge disse to er generelt sett bare oppgraderinger av velkjente konfigurasjoner så er ikke så mye av interresse sådan. Begge vil få unike titler så uansett hva du velger så går en glipp av ett og annet spill. Ikke spesielt hjelpsomt så kan være greit å inkludere mitt største holdepunkt mot Xbox så er det den bråker ekstremt mye så den utelukker seg når det kommer til avspilling av filmer dersom det er aktuelt for deg. Annet enn det så ser Xbox heller stygg ut sammenlignet med gjennomsnittlig stereoutstyr så dersom du må ta slike hensyn så er det betraktelig lettere å komme seg unna med PS3. Jeg ville gått for PS3 dersom midlene strekker til.
  • 0
 3. ChryZzE la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  10Mbps til 295? Bahnhof AB
  I borettslaget der jeg bor går fellesavtalen på Internett ut nå i slutten av måneden, og vi må nå tegne en egen privat avtale med leverandør. Tjenester leveres via Troms Bynett og en står åpen til å velge hvem som skal levere Internett til meg over fiberen, og da kom jeg over dette tilbudet til 295 i måneden: http://www.tromsbynett.no/services/service.php?id=1965

  Grunnen til at jeg spør er generelt sett at de leverer betraktelig flere tjenester enn alle andre leverandører med en mye høyere båndbredde til hva en pris som er ca halvparten, og for å være helt ærlig så virker dette noe urealistisk. Har noen erfaringer med denne leverandøren (Bahnhof)?
  • 2 svar
  • visninger
 4. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] Sette opp PHP, MySQL og Apache lokalt på XP   

  Vanligvis så vil generelt sett apache svare med å enten utlevere selve kildekoden til PHP-filen uten å behandle den eller en prosessert utgave - i og med at du får kun en blank side kan tyde mer på en feilkonfigurasjon eventuelt at en del av programvaren ikke fungerer skikkelig. Sjekk loggfilene for å se at det ikke står noen merknader der.
  • 0
 5. ChryZzE la til et innlegg i et emne Scartsplitter   

  Teoretisk sett så er det signalet kun elektrisitet og så lenge som den kun har en vei å gå så vil den gå i den retningen, men sluttresultatet blir ofte påvirket grunnet at materialene brukt for å bygge disse enhetene gjerne er svært dårlige. Finnes derimot andre alternativer, og ofte så vil det å kjøpe en audio/video forsterker sikkert gi en bedre løsning selv om det koster en del mer.
  • 0
 6. ChryZzE la til et innlegg i et emne Hvor stor PIXEL ?   

  Uhm... en pixel er generelt sett en måleenhet, men antar at det du er ute etter er vel egentlig størrelse på den endelig nettsiden og her bør du generelt sett prøve å designe siden på en slik måte at den fungerer i alle oppløsninger - i tvil så kan vel 1024x768 anses som en grei minimumsoppløsningen. På den andre siden dersom det du holder på med er utvikling av råmateriale for grafikken på siden så er det generelt sett best å holde dem så store som mulige da senere endringer ser best ut da, men ved publisering så lager du nedskalerte utgaver av bildene. Håper noe av dette er til hjelp ettersom innlegget ditt ikke er helt enkelt å forstå seg på.
  • 0
 7. ChryZzE la til et innlegg i et emne Kopiere filer til Xbox 360   

  Er ingen programvareløsninger som fungerer utover å endre på firmware, men alt etter om du vil overføre direkte eller ved å bruke mellomlagring på minnekort så fins det utstyr for det. Har ikke sett denne på noen norske steder, men her er i det minste en kjent side: http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/10213...ta/Product.html
  • 0
 8. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] Skal skrive artikkel om internett   

  Er mange ting som kan være av interresse, men pass på at du ikke skriver nok en oppgulphistorie - det samme gamle har folk hørt altfor mange ganger. En ting jeg vil anbefale deg for bakgrunnsmateriale er intervju 4, 12 og 13 på NerdTV (http://www.pbs.org/cringely/nerdtv/shows/) da disse bokstavelig talt er rett fra kilden til en del sentrale aspekter ved Internett.
  • 0
 9. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] problem med åpning av programmer..   

  Tror ikke "start" skal være noe der, men prøv å endre den siste kodebiten til følgende:


  "C:\Program Files\Hamachi\hamachi.exe"
  • 0
 10. ChryZzE la til et innlegg i et emne Leter etter program   

  Sikker på at du ikke egentlig trenger å skru opp oppløsningen på skjermen din, eventuelt installere en skjermkortdriver slik at du får anledning til å bruke noe annet enn den nåværende oppløsningen dersom det er det som er problemet.

  Oppløsning kan du endre ved å høyreklikke på skrivebordet og velge valget egenskaper - på skillearket "Innstillinger" kan du endre oppløsningen. Dersom du ikke kan øke oppløsningen til noe høyere, se driverkommentar ovenfor. Om du likevel vil få ting til å se mindre ut kan du på samme skilleark velge avansert og endre PPT-innstillingen til noe mindre.
  • 0
 11. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] Peker på MS MCE remote keyboard   

  Hmm... fikk byttet tastaturet inn i ett nytt da en av tastene ikke fungerte på tastaturet (sa noen crappy designkvalitet?), og det ser ut som pekeren er helt likens på denne. Da er det vel ikke annet å gjøre enn å bite i det sure eplet, og innse at jeg enten må kompensere med milde smertestillende eventuelt å rett og slett koble til en ordinær mus.
  • 0
 12. ChryZzE la til et innlegg i et emne Legge in nye drivere i winxp   


  Du kan bruke programmet n-lite (http://www.nliteos.com/) til å gjøre dette - generelt sett bare å pakke ut driveren, og så peke programmet til denne katalogen (eget valg). Kan være litt vanskeligere enn som så, men vanligvis går det bra.
  • 0
 13. ChryZzE la til et emne i Eksterne komponenter   

  [LØST] Peker på MS MCE remote keyboard
  Kjøpte meg ett Microsoft MCE Remote Keyboard for bruk til multimediamaskinen, og selv om jeg nå har fått det til å fungere (ikke helt lett da det ikke er ett helt normal tastatur) - for det meste. Har store problemer med den integrerte muspekeren - har sett kommentarer på nettet om at denne er horribelt designet og at en må trykke hardt for å få den til å fungere. Pekeren på min maskin fungerer nesten ikke i det hele tatt, og da kun når jeg trykker såpass hardt at fingeren blir nummen (det får den vanligvis til å rykke i en eller annen retning).

  Er det andre som har dette tastaturet, og kan bekrefte at dette bare er ett vannvittig overpriset søppelprodukt eller om at det er snakk om feilproduksjon?
  • 1 svar
  • visninger
 14. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] Proxy med web-grensesnitt via HTTPS   

  Dersom du skal bruke en proxy må du allerede sette opp nettleseren til å benytte den - med andre ord må det en viss mengde konfigurering til for at dette skal fungere (gitt at nettverket du sitter på tillater ruting av denne trafikken utenom deres egen Proxy samt at muligheten for proxyvalg ikke er spesifikt låst). Dersom disse tingene likevel er mulig vil det uansett sikkert være bedre å benytte deg av SSH, og sende proxytrafikken gjennom denne - dette krever selvsagt åpning for SSH, men dersom de andre to av en eller annen grunn står åpen så gjør sikkert også denne det.
  • 0
 15. ChryZzE la til et innlegg i et emne [LØST] Brenne undertekster til DivX?   

  Det enkleste er vel egentlig å finne ett program som gjør dette samtidig som filene konverteres til DVD - jeg bruker programmet ConvertXtoDvd (http://www.vso-software.fr/), og i det programmet er det bare å legge til filene og så trykk konverter for å få gjørt begge disse tingene. Koster litt penger, men det gjør vel egentlig de fleste programmene.
  • 0