Viplash

Medlemmer
 • Innholdsteller

  329
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Viplash

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 08. sep. 1981

Contact Methods

 • Hjemmeside http://www.solutionpartner.no

Viplash sin aktivitet

 1. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Startside...   

  Koden du kan bruke ser ut som følger:

  <a href="#" onClick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('http://itpro.no');">Trykk her for å sette oss som din startside</a>
  • 0
 2. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Trenger litt hjelp med dama   

  Det løste seg med fruen her i huset også. Og det var ikke fra hennes side egentlig. Men fra hennes far sin side Jeg fikk snakket med henne i bilen, og ting ordnet seg der. hun forstod meg, og kunne innrømme at jeg hadde overreagert jeg og, men hun hadde faktisk overreagert kraftig hun og. Og det innrømmet hun.

  10 minutter etter jeg kjørte i fra henne, fordi hun skulle være alene med far i kveld (som nevnt i første posten), så ringte telefonen. Jeg måtte snu, og komme tilbake. Far hadde faktisk regnet med at jeg skulle være der han, så han hadde kjøpt inn mat og slikt til meg også. Så det ble en koselig kveld for alle 3
  • 0
 3. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Trenger litt hjelp med dama   

  I hope so
  • 0
 4. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Trenger litt hjelp med dama   

  Det jeg har tenkt til å gjøre er at jeg sier når vi har begynt å kjøre at jeg har noe å si. Og bare ønsker hun hører på meg noen minutter, og helst ikke avbryter meg. Og forklare at jeg syntes det er døds kjipt jeg ikke ser henne i helgen. Og at jeg virkelig skulle ønske vi kunne brukt mer tid sammen hun og meg. Og at jeg skjønner godt at hun vil være med venninner og slike ting, og at jeg ikke ser noe galt i det. Og jeg ser heller ingenting galt med at hun skal være med faren sin denne helgen, og at de to skal finne på noe. Men at jeg syntes det ble litt mye denne helgen. At jeg mistet hodet, og overreagerte noe veldig. Men at jeg håper hun skjønner meg litt også. Og at jeg syntes det er litt leit at venninnene alltid skal finne på ting med henne, uten at hun noen gang kan ha med meg. Men det er noe jeg bare må svelge og godta. Også at hun betyr enormt mye for meg, og at det ville vært meningsløst å ikke ha henne i mitt liv. At jeg elsker henne over alt på jord. At jeg virkelig beklager det som skjedde i går, at jeg overreagerte og mistet hodet en stund der.

  Noe slikt.
  • 0
 5. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Trenger litt hjelp med dama   

  litt over 1 år..
  • 0
 6. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Trenger litt hjelp med dama   

  Takker for mange gode råd. Jeg fikk en sms i stad etter litt meldinger frem og tilbake, om at jeg kunne kjøre henne til faren sin. Faren hennes ser hun opp til 4 dager pr uke. Så hun ser han jo rimelig ofte, og jeg har også sagt at jeg skjønner at hun vil være med både venninner og faren sin. men at jeg føler meg litt til side satt, og kanskje ikke så viktig akkurat nå (denne helgen). Men det skjønner hun ikke da. Hun kunne kanskje skjønne at jeg syntes det var kjipt at jeg aldri ble bedt med på noe av det som skjedde i venne gjengen hennes, men det var jo ei som var singel der, og hun likte ikke at folk hadde med typene sine da. Greit nok, men utrolig kjipt.

  Men mange gode råd her. Kanskje en blanding av alle sammen er den beste løsningen. jeg vet ikke. Men tenker fælt nå hvertfall.

  Men takk til alle som har skrevet så langt hvertfall.
  • 0
 7. Viplash la til et emne i Profesjonell terapi   

  [LØST] Trenger litt hjelp med dama
  Hei!

  Jeg er nå litt frustrert og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Derfor tenkte jeg at, her inne er det jo mange glupe, og ikke så glupe (no offence). Så her kan det jo være noen som kanskje kan hjelpe meg litt da.

  Jeg har vært sammen den samme jenta nå i litt over ett år. Hun er helt fantastisk i mine øyner. Men har sine mangler hun også, slik som alle jenter har. Det var slutt her for en liten tid tilbake siden, og når vi da ble sammen igjen, så bestemte vi oss for at vi må kunne snakke mer åpent om ting enn det vi har kunnet gjøre frem til nå. Vi må og kunne tørre og si hva vi tenker og mener og føler om ting, uten at den andre parten skal bli sur. Og det funket....i noen dager.

  I går så var denne kjæresten på jente kveld med 2 andre venninner. Noe som er helt kult. ingen problem med det. Jeg kjørte henne ditt hun skulle, og hentet henne på natten også. Men når vi hadde snakket sammen litt, så kom det plutselig frem at hun kunne ikke se meg i det hele tatt i helgen. Hun skulle til faren sin (som bor i nabobyen der jeg bor), og at hun hadde lovet han å bruke helgen sammen med han. Men om jeg ville, så kunne jeg komme å hente henne på søndag kveld når hun skulle hjem. Så fikk vi jo sett hverandre litt.

  Jeg begynte da å fortelle at jeg syntes vel det hele var litt dårlig gjort, fordi jeg har lyst til å se henne. Og da ble hun sur. Jeg fikk ikke engang fortalt ting ferdig før hun ble sinna. Og det jeg skulle si var jo at jeg syntes det hele var litt dårlig gjort at jeg ble sittende inne fredag, og vente på når hun skulle hentes. Og at hun hele helgen ikke kunne se meg, fordi hun hadde avtalt å gjøre noe med far. En mann som jeg syntes er kjempe koselig, og kommer godt overens med. Og at jeg da skulle måtte hente henne fordi da fikk jeg se henne de 30 minuttene det tar å kjøre i fra den byen her til nabobyen og ditt hun skal.

  Nå er hun så sinna på meg at hun ikke vil snakke med meg. hun svarer med en settings greier på sms. hun nekter å ta tlf. og snakker om å respekt og slike ting. Jeg har fått det til slik at jeg skal hente henne på jobben, og kjøre henne ditt hun skal. så får jeg noen minutter med henne, og kanskje snakket litt sammen. Jeg skjønner at jeg ikke oppførte meg spesielt kult i går der jeg satt å bare jatta og prata til henne i går. Men jeg mistet liksom litt fattningen når hun bare snudde ryggen til der hun la seg i senga, og ikke svarte meg på noen ting som helst.

  Så hva gjør jeg nå for å få henne blid? hva sier jeg for å få henne til å roe seg ned å skjønne meg litt også.. Det er ting jeg ikke helt vet. Jeg har sagt unnskyld, men fikk bare beskjed om at unnskyld ikke var godt nok bestandig. Det var ikke alltid det hjalp.

  Jeg tar imot råd mer enn gjerne. Men ikke kom med teite ting som å driti kjærringa, dra på byen og pul ei annen eller slike ting. Denne jenta betyr enormt mye for meg, og jeg vil vel bare redde det vi har..eller hadde...
  • 18 svar
  • visninger
 8. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Syke hastigheter   

  Catch ekisterer ikke. Catch kjøpte opp BlueCom i sin tid. Catch satset videre på bedriftsmarkedet, og Bluecom satset videre på privat markedet. 2 forskjellige bedrifts navn, ett selskap.

  Så kom Ventelo, og kjøpte opp Catch. La ned Catch, og døpte om BlueCom til Ventelo BlueCom. Ventelo holder seg til telefonien, Ventelo BlueCom drifter videre med ADSL, og ADSL2+.

  Dersom man går inn på Catch.no, så står det å lese at Chatch navnet vil forsvinne i 1.kvartal 2006. Klikker man på noen valg på den siden, komemr man til Ventelo sine sider, og Ventelo BlueCom.
  • 0
 9. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] Netgear mot et Speedtouch 510i-modem   

  Jeg har funnet løsningen du trenger:

  http://www.online.no/kundeservice/veiledni...ng-netgear.html

  Der finner du en step-by-step vining på hvordan du gjør det.
  • 0
 10. Viplash la til et innlegg i et emne 3Com 54 Mbps 11g eller Linksys WRT54GL-EU   

  Den linksysen du har nevnt i tråden din holder for det du har nevnt du trenger hvertfall.
  • 0
 11. Viplash la til et innlegg i et emne 3Com 54 Mbps 11g eller Linksys WRT54GL-EU   

  Hei!

  Ut i fra de erfaringer jeg sitter inne med selv, så er ikke mitt valg så vanskelig. jeg ville HELT klart ha brukt noen ekstra kroner, og kjøpt LINKSYS routeren. Dette av mange grunner. Men kan jo nevne brukervnelighet. JEg har satt opp mange routere, og har ofte knotet med 3Com sine produkter. Det kan være at jeg har vært uheldig, men har hørt at 3Com sine produkter ikke helt bærer den kvaliteten som de burde ha. De tingene jeg har vært borte i med 3Com er at de henger seg relativt ofte, mister konfigen, gir dårlig hastighet osv osv.

  Jeg har sett litt nærmere på disse to routerene du nevner, for å se på forskjellene. Og velget mitt hadde, for meg, blitt enda enklere.
  Linksys routeren støtter en GOD del mer ting, enn det 3com gjør. Mulig du ikke har bruk for alt sammen nå, men en router holder som regel i noen år (min er snart 5år), og innen den tid, så kan det jo godt tenkes du får bruk for ting i den som du ikke har nå.

  Mitt tips er som du sikkert skjønner, Linksys. Du vil trolig bli MYE mer fornlyd med den. DU vil nok også ha en router som tåler mer, og varer lenger.
  • 0
 12. Viplash la til et innlegg i et emne [LØST] windows ie 7 krasjer   

  Fortell oss hve denne feilmeldingen sier, så kanskje noen kan hjelpe deg.
  • 0
 13. Viplash la til et innlegg i et emne Beer Tycoon   

  Problemet er bare at jeg har hjelpe filen lokalt på maskinen, den er stor, og jeg får ikke lastet den opp.
  • 0
 14. Viplash la til et innlegg i et emne Beer Tycoon   

  Jeg har ikke funnet noen, men om du finner noen så blir jeg VELDIG glad.
  • 0
 15. Viplash la til et innlegg i et emne Beer Tycoon   

  Aner ikke jeg egentlig. Har søkt litt rundt, og finner ikke noe spesielt noen plass. har søkt i ett par tre dager alt nå Men skal sjekke den siden du nevner, men tviler på den innehar noe jeg har bruk for desverre
  • 0