matbadfl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om matbadfl

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Win10

matbadfl sin aktivitet

 1. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning 2.   

  Knutazz tidlig oppe ser du kl bare 6.00 tenker du sover selv, tidsforskjell 5 timer bakk Thailand.

  Takk igjen for svar, om det er vanskelig i Norge ja hva tror du her da, et Ulland er klart noen er flinke men fleste parten selvlært av ansatte i butikker og med minidata det er ikke så utbret her heller.

  Dette er et Kina produkt og når min Venn ikke vet eller har kvittering så bare glem det, nå er han opp å gå igjen men hvor lenge, nå har han en computer som er kjøpt her om problemet oppstår igjen. Man stiller opp for Venner

  Han selv må lære hvordan han tar vare på sine ting ved lagring ikke minst normalt vedlikehold å passe oppdateringer så han ikke mister alt igjen, han er her 14 dage får lære han opp lidt hver dag, nå har jeg gjort det så jeg kan styre hans data ved fjernvalg om det kniper.

  Når en del ryker kondensator eller lignende på det elektriske og alt er dødt så er det bare ut med disken, det gikk greit den er så liten mindre en en fyrstikk eske og ikke få fatt i nødvendig dook eller verktøy da står du der, ikke hjelp fra andre heller så. Løsning bare gi opp det er forbruks gjenstand.

  Vil fortsatt si Win10 er noe av det beste jeg har brukt med flere maskiner som jeg bruker selv så må vedlikehold passes ikke minst hvordan den brukes, slurver man der så er toget kjørt.

  Nok er jeg pensjonist gammal også stiller opp å klare meg Bra, en hobby gjør feil også men lander stort sett som en katt der har 9 liv og lander på beina.

  Vi lar det hvile nå å Takk for din støtte og hjelp du har gitt.

  Ha en fin dag videre håper på fin høst hjemme i Norge.

  matbadfl


   

   
  • 0
 2. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning 2.   

  Knutazz.

  Takk for dit svar godt forklart også, men jeg gjorde en feil dette er ikke min minidata men en god Venn som har den og spør om hjelp, alt du skriv er vel kjent for min del. backupp lagring etc.

  Nå er den åpna brikken SSD er som et stort frimerke og jeg trenger verktøy til en dook å legge den i få hans ting ut av maskinen det er mitt problem, ingen vet dem bare rister på hodet ukjent begrep, dernest er det ikke så utbredt med en slik maskin her, Ringe runde hjalp heller ikke.

  Kanskje enig med alle spør du etter en på butikk så finnes dem ikke her, nå har jeg godt nok en slik selv kraftig også i7 kosta 6800 på Ebay kjøpte på grunn av plass men en fantastisk maskin.

  Win10 Pro.

  Jeg er ikke bekymra har backupp på alt, i motsetning til min gode Venn posten forteller lidt om dette den jeg skrev i går. Jeg har gitt opp nå og nå bruker han valget mitt ny computer for han glem alt å minisaken, jeg setter nye stasjonær opp for han.

  Håper han nå forstår hvordan man tar vare på ting og at backupp er en nødvendighet.

  Men alle gjør vi feil jeg gjorde en flause til jeg dette skulle ha hatt egen tråd det å da må jeg bare tilstå Sorry.

  Men tros det stor Takk til deg for hjelp Knutazz.

  matbadfl


   
  • 0
 3. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning 2.   

  Hei Dere. Ser at der stadig er noen innom, kan ikke dy meg selv om jeg er Gammal og bare en vanlig bruker, der kom en til meg i går som hadde en minidata kjøpt på nett har virket fint i 2 år nå SSD 120 GB 4 GB Ram Win10 PRO sa han.

  Ferie kom hjem starta opp, virka i 3 min og alt ble svart, kabel ok strøm på maskin ikke det jeg ser, spør hva med vedlikehold jeg har nevnt for deg, ikke gjort noen ting jeg, Svar enkelt 0 peiling på alt Gjenopprett, Oppdateringer; lagring, den er jo ny hvorfor skal jeg bry meg med dette da.

  Svar, rart du ikke har hatt problem før nei men i det siste er den blitt nok så treig. Hva gjør jeg for og hjelpe stakker har aldri hatt minidata selv aldri åpna heller en slik.

  Hadde vert i en Shopp spurt om råd, svar der søppel ingen hjelp med noe som helst skrot den ferdig og nå er den her hva gjør jeg?
  Er Enig skrot den er også mitt svar, Isofil  kunne han ha brukt for å starte da han hadde 3 min er min tanke mulig feil, det vet jeg ikke anna her å nå nei men det går ikke jo ikke nå.

  Når han ikke har peiling på lagring er det klart et problem, hva er på den, svar en masse ville gjerne ha dette ut, minidata skroting er ok, nå vil jeg ha en Stasjonær sa han.

  Skifta harddisk i laptop SSD har jeg gjort før, bruker selv 3 maskiner med Win10 PRO nå er jeg nøye med vedlikehold og Opdateringer dem bare fungere 100 % Raske også, Gjenoppretning brukes nesten ikke mere fjerner dem Microsoft setter men sett 2 selv i hver mdr i tilfelle om noe går galt. Vil erkjenne jeg er helt Amatør på dette med data og bruk. Vær klar over det.

  Plan min er å demontere få disken ut, sett den i en dook, håper det er greit er jeg først komme så langt, da går resten også, det økonomiske er ikke min bitt, kanskje han lære nå håper da det, vet ikke anna råd, er dette et spørsmål både jog ja og nei?

  Men om noen svaret klart jeg blir glad for dette har alt fått en god hjelp i mine tidligere tråder om Gjenopprett. Og Takker for det.

  Hilsen fra en Optimist.

  matbadfl

  • 0
 4. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning 2.   

  Jeg har 2 innlegg her Gjenoppretning og det er flott at så mange har vert innom, nå er alt  231 + 72 når jeg nå skriv, Produktleder alexsolaat han skrev (kjøre en restore) Kanskje.
  https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 godt svart egentlig.
  Noen kvier seg nok for det men det er siste løsning og er ikke så dumt og jeg tror kanskje det er det siste folk våger, men der er mange ting før det som kan løse oppgaven, nok tok jeg opp emne Gjenopprett og der ble også nevnt, bruker vi det?
  For meg ja i starten så, nå nei veldig sjeldent er jeg blitt flinkere tro?    Nei ikke det heller men Win10 er blitt bedre mere ferdig også merker at hver oppdatering går rett hjem uten problemer, en og anden feil kanskje, der har jeg gått fri har lagt merke til at også ting blir rettet opp.
  Syntes Utviklerne har gjort en fin Job selv den siste April oppdatering som mange klager på, den har ikke jeg hatt problem med selv på flere maskiner merkelig  hva gjør jeg?
  Har nevnt det før forteller ikke og sier at dette er rett men jeg bruker mine egne Rutiner det er omtrent som Charlie Chaplin og skrua, hver dag jeg starter opp sjekker jeg Oppdatering har nok satt et Tidspunkt ja, iblant er jeg før andre gange etter men dette er jeg nøye med.
  Slik har det vert helt fra starten av i Win10.
  Gjorde en del feil i starten Gjenopprett ok,    nå nei nesten aldri jeg føler at det er ikke så nødvendig lengre, at jeg setter et punkt ja men ser også Microsoft gjør det da blir det fort mange, så oppgaven blir å slette helst å la det nye stå igjen man vet jo aldri, det er så fort gjort.
  Noe jeg har lagt merke til vet ikke hvorfor. Tilgjengelig Stasjoner har lett for å slå seg Av og det er feil, tenker på C + D + 3 til men er jeg der så er jo det en enkelt sak og fikse det.   Jeg er en god del på computer hver dag hvorfor sliter ikke jeg som mange andre gjør.
  Flax ikke kom med den den kjøper jeg ikke.
  Jeg er nok lidt opptatt av dem 40 cm fra nesa til skjerm ja, tidlig lærte jeg å være Ryddig, uten orden funker ikke noe, Bakk Opp er blitt en god vane, noe som jeg ikke har tenkt på før nå jeg lære av andres feiler men også av mine egne.
  Jeg har min måte og gjøre ting på mulig jeg har vert med en stund siden 98 jo det hjelper nok til at det går fint, men merker folk har hver sin egen måte noe sitter igjen fra Vista, XP, Win7 og 8.1 og nå Win10 en sams blanding og kanskje forvirring også.
  Minsten skrek her jeg vil  hjem? Barnebarn.
  Skal jeg hjelpe noen hore jeg alltid jammen jeg gjør det slik? Og jeg prøver å lære bort nye ting det er ikke alltid så lett, derfor er Win10 lidt problematisk for mange og feil oppstår sier jeg bare, fatt mot vi er på rett vei i dag et flott program Win10.
  Jeg venter heller ikke noe svar på dette her men kan det være til nytte for noen så er det jo flott. Ha det flott alle sammen.
  matbadfl
   
  • 0
 5. matbadfl la til et emne i PC-hjelp   

  Gjenoppretning 2.
  Gjenoppretning 2.

  Ja jeg ble lidt imponert et emne som dette mange besøk alt hadde ikke venta dette, Martin Aleksander skrev trenger vi det lengre er til dels enig heller ikke jeg bruker det så ofte lengre, nå setter jeg mine punkt, sletter alle, sett et nytt det er så fort gjort.       Man vet jo aldri en feil kan alle gjøre.

  Fokus på hastighet eller? Mye kan hemme den, Opp Bakk i skyen sparer Computeren masse,  mange vet knapt hva det er før etterpå.

  Men det krever en del ting at du tar deg av Vedlikeholdet, oppdatering, rydding, fjerner gamle gjenopprett, her  en liten Deel den hadde jeg forsømt lidt, slette hele 7 punkt i dag så satte jeg et nytt, ryddig er den rask også da computeren er optimal var det min tanke, men først så jeg på oppdatering der funket det ikke helt kjørte den , en omstart ja gjorde som  jeg skulle men det hjalp ikke det heller.

  Tok et feilsøk ikke det heller hjalp men en feil var der helt klart, neste stepp Defender har jo Win10 den er også med tiden blitt utrolig mye bedre søkte lidt på nettet først en feil 9185487 en Trojaner så flott da.

  Nå får vi sjå hva Defender duger til har fått mye Ris av alle, men jeg har merket at også den er blitt bedre og mye bedre også. At den svikta meg en gang får være, feilen ble jo rettet ved en oppdatering.

  Feilen ble rettet Trojaner forsvant og jeg seier igjen Takk Microsoft, Defender holder det den lover til folk flest bare husk avstand fra nesa og til skjerm der hadde jeg feila 45 cm det var nok tro meg.

  Der nevnes, ikke kjøp dyre Antivirus program hva skrev Martin Administrasjon. Defender og deg selv holder i massevis, jeg har nevn flere ting før den som er for meg viktig er Oppdatering er tidlig oppe hver dag kl 700 da starter den selv jeg tar et blikk er den ikke starta så setter jeg den i gang.  

  1 til Max 2 min holder og har fred til neste dag eller jeg starter opp igjen. Når det passer så.   En uvane nei jeg vil ha kontrollen jeg, men Microsoft gjør det for deg jo Takk det maset vil jeg unngå og ikke når jeg driv med noe annet.

  Jeg skal ikke her gå i detaljer der er så mye flott fra Microsoft i Win10 av hjelpemidler dernest har vi et Flott Forum her hjelpen er ikke langt unner, jeg får stoppe nå ellers blir jeg vel kasta ut, men jeg vil få Takke også alexsolaat for svar denne løsning du kom med er nok ikke det første folk gjør dem kvier seg.

  Første gang er alltid lidt skummel, I-sofil også men hopp i det prøv begge dele det er godt og kunne om uhell er ute.
  Nå ble det masse denne gang også beklager dette, mange er i dag på ferie håper Dere har det fint der Dere er, jeg har det flott hele året sommer hver dag men trives på computeren iblant en liten hobby.

  Takk for at Dere stakk innom.

  matbadfl

  • 6 svar
  • visninger
 6. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Amistrasjonen

  138 besøk ikke så verst hadde emnet ikke vert så aktuelt hadde det blitt mange ganger lavere, hvorfor bryr jeg meg? Du har helt rett det er ikke et problem for meg i hele tatt har også nevnt det før i min post men overgang for mange av brukerne så er der kommet et helt nytt System Win10.

  Mulig du ikke har oppdaget det selv, der er utrolig stor forskjell fra bruken av XP. 8.0. 8.1 Microsoft har jo selv sagt dette, programmet var ikke ferdig da det ble sluppet, mange feil alle hoppa på det, var Gratis også og vi Nordmenn er helt ekstreme bare det er gratis det vet du også. Tror du har lest om tvangstilstand.

  Noen ble tvunget over uten og ha noe valg, jeg sa vent og jeg venta til siste slutt tror dette var lurt, Gjenopprett var nok i starten min Redning og det funka det, jeg gjøre av uvitenhet Brøler så det holdt, landa på beina som katta og bestemte meg for dette er fremtiden Win10 har jeg tro på er nok sta, det er alder som er grunn for det.

  Har du læst min post nei tror ikke det Sorry, i dag kan jeg faktisk droppe Gjenopprett og gjør det snart også fordi at Microsoft i dag er lang bedre in sitt rykte jeg trenger det ikke mere.

  Fortell meg da hvorfor skriv jeg her, fordi folk vil tilbake der dem var 8.1 dem tviholder på Win7 og forstår dem godt, du som er i Administrasjonen vet godt hvilke bagateller vi snakker om for du er ikke ny på Win10. Oppdateringer feiler låsing av computer etc.

  Der er fortsatt mange som sliter, et helt nytt System, hvordan det med  Vedlikehold, hvordan med Rydding, hvordan med Opp Bakk, kjøre med 2 Virus program, Iso fil hva er det? Re-inntall hva nytte tror du dette Forum gjør masse uten det hadde vi tapt alle mann, her kan vi gi råd, her kan vi feile også og det har jeg tydelig gjort fordi jeg tok opp emnet. Og begriper ikke at 138 har giddet og være innom.

  (For min egen del, tror jeg at jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har benyttet denne funksjonen i Windows.)    Flott da er vi enig da. 

  (Når et "problem" oppstår er det ikke nødvendigvis den beste løsningen å rulle tilbake til forrige gjenopprettingspunkt.)   
  Jeg kjøper den også nu setter jeg punkt gammal vane bruker dem ikke kan ikke huske siste gang behovet var der.

  Men hva kan vi gjøre bedre med 138 seere må da der være noen som har en ide.

  Malware vi har jo Defender ikke alle har det, jeg måtte fjerne den fordi Printeren ikke klarte jobben feilen var ikke Printeren men Defender, dette har jeg svart på også det står lengre oppe, men når folk av gammal vane legg inn flere Virusprogram så blir der krangel. Man kan krangle med et også, (Spør kjerringa) Mendet går over. Å Takk for det.

  (Som du selv sier, Windows har ikke nødvendigvis forutsetninger for å vite når et gjenopprettingspunkt bør opprettes - og det er ikke sikkert at du vet heller.)    
  Du har rett jeg la mine egne punkt og det funka også jeg var ny på Win10 i dag vet jeg ikke om jeg gidder mere.

  Nå har ikke jeg den erfaring som du har derfor er jeg her, kan jo hatt flaks mulig og tro på det jeg gjør mulig det også.

  (Har du så store ytelses- og malwareproblemer som det kan virke som du har, vil jeg i likhet med Alexander over her, anbefale deg en ny, ren installasjon av Windows / tilbakestilling - slik at du blir kvitt alt og kan starte på nytt.)

  Helt enig den oppgaven har jeg vert nøt til flere gange Faktisk en flott Gave fra Microsoft uten kunne dem pakka ryggsekken og forlatt programmet Ren innstall ikke for meg selv noe problem men for andre, lidt jobb er det jo, det med bacopp + lagringsplass er nok ikke ukjent dette heller for flere ja ikke for meg har man vert med fra 98 så sitter der en del ser du.

  Til slutt vil jeg gjerne trekke frem noen nyttige artikler vi har publisert her på ITpro, som jeg mener du vil ha nytte av å lese. 

  Er Windows Defender tilstrekkelig i Windows 10? ( Dette er fult tilstrekkelig er mitt svar) bare avstanden 40 cm fra nesa og inn til skjermen kan være problemet.
          Er det nødvendig å "renske" Windows Registry? (Både ja og nei CCleaner er ikke noe dårlig program

   men kanskje du bør vite hva du gjør)
           Antivirusprogram er bare et tillegg til sunn fornuft  (Helt klart derfor er Defender mer en nok)

           Nå hopper jeg av men Takker fortsatt om der kommer noe på banen, retter også en Takk til Dere som har deltatt.
          matbadfl
  • 0
 7. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Alexsolaat

  Det som er så fint på dette Forum, her kan man stille et spørsmål, og emne er tydelig interesant etter som 111 alt har vert og titta på, at jeg sitter med 3 maskiner alle har tatt Gjenopprett i dag og vellykka også, og som nevnt før Tredieparts programvare kan være årsak?

  Om jeg har 3 program som sikkert ikke Microsoft liker så ok, dem bare sover under Gjenoppretning og dem vil jeg ha, bruker Betdefinder Betalt det ble slik på grunn av feil på Defender som nå er rettet.

  Sitter med en maskin her til en Venn av meg, hvorfor bry seg med den egentlig? Jo slik er det man støtter hverandre, at der var feil helt klart, sjekka maskina tok opprydding fjerna det han ikke trengte, tok Opp - bakk så klart, deaktiverte 2 program mistanker Tredieparts, fjerna et virus program treng ikke 2.

  Sjekka oppdatering helt ok 1803 er på plass, hva med Gjenopprett bruker du det, nei hva er det? Et fåtall bryr seg med dette sette et punkt når maskina er optimalt hvem gjør det, jo jeg gjør dette.

  Feil Microsoft gjør jo det ja vel men stoler ikke på dem dei vet jo ikke maskinas tilstand når punktet setts?
  Tok en Skanning først, så Gjenopprett å det ble feil 0x80070005 sjekka lidt rundt, rep av Word den er ok, burte jeg ta Ren innstallering nei lot det være, var det dumt?

  Og spørsmålet hva med Apper eks App Store har dem rent mel i posen? Alt går jo i Apper nå for tiden. Er lidt usikker her? Og hvordan?

  Hvordan er computeren nå, jo Takk jobber normalt den er Rask også og der er jeg nå. Brukeren kan bare rusle videre men finner jeg en løsning så kom igjen.

  Er der noen som har et tips på veien videre .Takker jeg for dette, er jeg den eneste med dette problem nei?      Er det noe en vanlig bruker som har anskaffa seg Win 10 bør kunne nei?      En Gjenoppretning ja og tanken er flott fordi alle kan gjøre feil også jeg, skulle hatt det på Kjerringa også men etter mange år er det for sent..

  Om ikke jeg er berørt av dette er i seg selv sagt flott men vi kan ikke bare feie det over eller under et teppe og si kjør videre noe må da gjøres, og Win10 er for alle mener Microsoft tar jeg feil her nei.     Ha en fin dag allesammen

  matbadfl


   
  • 0
 8. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Alexsolaat flott du svarte er nok enig med deg i dette du skriv, etter alle besøk jeg har fått hele 80 så er det tydelig at der er interesse, for meg  det du kom med er godt kjent, dette er mere i retning av, kan ting kan det gjøres bedre dette er ofte et spørsmål som blir reist.

  Ideen er jo flott kan ikke si annet, hvorfor ikke jeg trenger det mere og ytterst sjeldent også er vel fordi jeg passer oppdateringer, vedlikehold, vet hva jeg laster ned, kan kanskje lidt mer computer en flere av dem vanlige Brukere.

  Win10 er Bra men det er et helt nytt System og bryter nok lidt med XP, å 8.1  det kan skape lidt forvirringer, lidt merkelig egentlig jeg får kontakt stikk innom noen og dem spør kan du hjelpe meg, hvor starter jeg? Ofte en Gjenoppretning i dem fleste tilfelle går det feil, folk laster ned først og spør etterpå og dette liker ikke Microsoft.

  I dem fleste tilfelle ruller computeren videre ble lidt bedre ja og så kjøre dem videre til det stopper, folk burte tenke seg om minst 2 gange før dem laster ned, der er så mye skitt i dag som skaper problemer, mitt svar det er ikke Mocrosoft sitt problem nei og ofte snakker vi om Tredieparts programvare.

  Jeg seier ikke fjern Gjenoppretning den er flott, men kunne der tilføyes en advarsel som fortalte Brukeren hør her nå er du på Skråplanet, da har dem fått en advarsel da er det opp til den enkelte Bruker selv, Microsoft løser dette enkelt i dag bruk våre programvare ferdig med det.

  Dette godtar jeg ikke helt som nevnt jeg har 3 program akter å beholde dem, slår dem gjerne av eller pauser dem dette går fint, nå er det ikke alle som kan fjerne det som lastes ned og da oppstår der en feil, noen kan være utrolig stridige også og fjerne der er program for dette vet det men det er ikke Gull alt som glimter.

  Tror ikke jeg skriv mere, dem som driv med Rep av computere skal også leve, og det er så om Geita har hoppa over bekken fordi gresset er grønnere med Win10 og oppdager nei det var dumt bedre før der dem kom fra før Win 8.1 så er ikke Microsoft enig og mange andre er ikke enig dem heller 8.1 lever til 2023 kjøper du ny computer er det nok i fleste tilfelle Win10 som går.

  Så svaret ditt var greit Alexsolaat og tror lenka di kan vøre nyttig for flere, jeg er bare ute etter kan ting gjøres bedre, mitt svar er ja.

  Nyt sommeren mens den er der her jeg er har vi den hele året. Ha det godt og Takk for dit svar.

  matbadfl

  • 0
 9. matbadfl la til et innlegg i et emne Gjenoppretning.   

  Gjenopprett ok.
  Jeg kastet en liten Brannfakkels inn i dette Forum. Gjenoppretning har hatt 42 besøk flott det, en ting er å forklare en annen ting er og forstå? Win 10 er min Favoritt og skal jeg nevne flere ting, nei ikke nå men vi er på rett vei.

  Microsoft synes vel bare bruk det vi formidler å ferdig med det?    Det holder ikke det, burte Microsoft lempe lidt på krava, ja jeg tror det? Ikke så dumt og ta vare på kundene.

  Programmet er flott Sikkerhet også mange ting dem kommer med er faktisk en Ren Gave men vi betaler også for dette. Nå er det så at andre kan levere noe der er behov for også, jeg har 3 program dem vil jeg ha og det er mitt valg, uansett om jeg bruker Win 10 eller ikke dem gjør det jeg ber om, jeg snakker ikke her om Gråsoner.

  Dette hetter så fint vi setter dine punkt vi i Gjenopprett uansett hvordan computeren er og setter gjerne et nyt om du laster ned noe nytt,
  Det Akseptere jeg ikke, jeg vet hva jeg laster ned, ok ikke alle gjør det, men bommer jeg så gå tilbake så flott Takk Microsoft.
  Og tro meg alle kan Bomme også jeg.

  Dette fungere Adeles utmerket fordi jeg selv setter mine Punkt, tok en prøve i dag da valgte jeg å bruke det Microsoft hadde satt å det funket ikke jeg visste det, hva gjorde jeg da? Joda det ble bedre men ikke godt nok svar ikke godtatt..

  Tok så klart et punkt jeg hadde satt selv ingen problem det ingen feil godkjent. Dette likte jeg.

  Jo jeg hadde slått av, et eks jeg her tidligere har nevnt  Malwarebytes + 2 til for å være sikker.

  Dette programmet Malwarebytes har jeg hatt i flere år kom ikke og si at vi ikke trenger dette programmet lengre jo fakta treng vi det, for Defender er ikke der det bør være enda og er det krise så funker Malwarebytes og oppgaven er og blir løst, det er bare blitt så dyrt dette programmet. 
  Men anbefaler det til folk som sliter og det virker tro meg på det.

  Microsoft burte tenke på sine egne ting, få Defender på plass er bedre en og bry seg med andre programmer var kanskje en mulig tanke?  Men husk Avstand fra Nesa til skjermen er 40 cm kanskje det viktigste, det er ingen jobb for Microsoft dette og bry seg om andre programvare kan godt droppes. Hva tjener dem på dette?

  Nå har ikke jeg vert plaget, jeg vet hva jeg laster ned. Om Gjenopprett før har vert min Favoritt så er det ikke det lengre aktuelt nå.   (men heller ikke jeg er feilfri vil understreke dette

  Men for andre som laster ned er nettopp Gjenopprett en nødvendighet for dem, før var dette redningen, hva vil jeg frem til?

  Microsoft får ta vare på egne ting, forbedre disse ikke minst, dem har et Ry og ta vare på syntes dem har Bomma nok i lang tid nå.

  Spørsmålet mitt behold Gjenopprett fortsatt, forbedre det lidt ikke la kunder flykte for dem får Verdens beste Operativsystem. Jeg kan og vil fortsatt anbefale Win10 Home - samt Pro versjonen.

  matbadfl


   
  • 0
 10. matbadfl la til et emne i PC-hjelp   

  Gjenoppretning.
  Gjenoppretning.

  Hvor viktig er dette jeg bruker Win10 har vert med fra starten av, jeg brukte dette en del før gjorde noen tapper iblant er jo ikke feilfri men i dag føler jeg at Win10 er og blir bare bedre og bedre. Har ikke så stort behov.

  Nå passer jeg Oppdateringer, vedlikehold, og må si det er et flott program, nå så oppretter jeg selv mine punkt vet hvordan maskina er nettopp den dagen, det er sjeldent jeg treng dette. Ville bare prøve i dag og fikk dette svaret. Kjeder meg lidt.

  (Systemgjenoppretningen ble ikke fullført. Systemfiler og innstillinger på computeren ble ikke endre.)  
  Et eks. Det viste jeg fordi jeg hadde satt på et Tredieparts programvare Malwarebytes og det feilet da så klart.

  Bruker ikke det til vanlig alt for dyrt også, og er faktisk blitt dårligere mener jeg så jeg kuttet det ut.

  Slo den av, tok en ny Oppretning og denne var godkjent ingen feil. Hvor store krav setter Win10 på dette, tåler dem bare seg selve er mitt spørsmål?

  Fordi iblant laster man ned et program man står og trenger er ikke det tillatt?

  Finnes der et program som kan luke ut tredieparts programvare, eller er der en annen måte og sjekke sin computer på om man kjøre i grøfta i - allefall få et varsel?

  Iblant besøker jeg Venner jeg er ikke Expert på data, dem spør meg jeg har et problem? Vel vi tar en Gjenopprett har enda til gode og sjå en Gjenopprett som er feilfri skal det være Så?

  Om noen svare seier jeg Takk jeg kan ikke alt, blir aldri utlært men gleder meg til og følge Win10 fremover også, XP og Win7 var fine program men dette er fremtiden.
  God helg til alle på dette Forum.

  matbadfl


   
  • 6 svar
  • visninger
 11. matbadfl la til et innlegg i et emne Innloggings problem.   

  Martin Aleksander Admin.

  Jeg Takker for ditt svar det var opplysende på flere måter. Epost fungere begge veier, ja Gmail nok min Favoritt, Yahoo er mer reserve men begge er oppdatert.

  Ja jeg har registrert meg på dette Forum, er nok helt i starten men jeg retter en Stor Takk til alle her, masse flott stoff som jeg kan lære av og kanskje også bidra lidt.

  (Slik jeg leser det, har du to problemer. Det ene er at "Husk meg"-funksjonen ikke fungerer godt nok. Dette kan være relatert til informasjonskapsler i nettleseren din (Cookes), eller at nettstedet har satt en svært kort Cooke-tid for innlogging. Eksempelvis at nettstedet har satt ett døgn i cookien.) 

  Det du forteller her er jeg oppmerksom på og må være lidt var der, jeg av prinsipp bruker kun Google som Nettleser, er flink til og rydde der mulig dette er feil?
  Fikk svar fra Malwarebytes fordi jeg var plaget av PUP som egentlig ikke er farlig bare en plage, Malwarebytes ga opp, jeg også, svar jeg installerte et lite program Zemana det tok knekken på PUP borte var det..

  Bruker jo Win10 Antivirus programmet Defender hindre min Printer i og Skanne, feilen var Sanntidsbeskyttelse som ikke fungerte nå er det rettet, men få Microsoft til å forstå dette nytter ikke for en Bruker, jeg hadde masse skanning, prøvde Avira, Avast, og nå Betdefinder den ble for meg en vinner og har den i dag fungere for meg Perfekt. Betalt.

  Printer virker. Betdefinder liker jeg (kanskje hadde en a-ning kan den lage krøll tror det ikke?)

  (Det kan også være at du bruker renseverktøy på din datamaskin eller nettleser, som gjør at alle informasjonskapsler slettes. Da vil du oppleve å bli logget ut av nettsteder. 

   Er problemet vedvarende ved flere nettsteder, eller kun ett spesifikt?
  Nei ingen problemer noen steder tros bruk av 2 computere alle Win10.
  (Til det andre problemet, vedrørende sikkerhetskode, så er du selv inne på noe. Nettstedet bruker en versjon av Captcha (forkortelse for "Completely Automatet Public Turing test to tell Computers and Humans Apart") - som ikke støttes lenger.)

  Ja det svaret er jeg også kommet til? Jeg er Gammal selv også jeg går ut på dato jeg kan nok ikke fornyas og godt er nå det?
  Men Captcha burte kunne fornyas ser ikke problemet der, hvis ikke så burte Forum finne en annen løsning, jeg har vert med i over 10 år først i det senere har det blitt slik, på en måte kan jeg forstå dette? Dem ønsker ikke nye brukere velkommen mere, dernest Brukere som jeg blir borte som meg, kan det være at dem legger ned virksomheten?

  Admin skal der vist være, om det er fyllekjøring så burte han snart komme att, eller han er buret inn for Livstid ikke vet jeg, Support burte trå inn i stedet men han er umulig og få på banen ikke uvanlig det, kanskje reist over til hvor gode Venn Trump å slippe ikke ut fra landet igjen?

  (Det vil si at det finnes nyere Captcha-versjoner som burde vært implementert på nettstedet.)

  Har du adressen ditt? du skriv her må nok, (nettsted-administratoren som får rettet opp i.) Jeg vet men er han bura inn er jo dette håpløst? 

  (Håper dette å gå deg noen svar og gir deg noen pekepinner på problemet. Men slik jeg ser det, er det sannsynligvis ikke hos deg problemet ligger.)

  Takk du er nå en trøst i seg selv det ga meg en del svar, om løsning uteble så er jeg klart Takknemlig og man blir ikke for Gammal til og lære sa Gubben på 81 år.   Så Martin kan du ha en god helg og husk nyt sommeren hjemme her er det sommer hele året, vinter er bare på Tv.
  Beste hilsen   
  matbadfl 

  • 0
 12. matbadfl la til et emne i PC-hjelp   

  Innloggings problem.
  Innloggings problem

  Har i flere år vert på et Forum, fungert helt fint i det siste er kravet til Sikkerhet blitt verre og verre ordet er (Husk meg) bare en bløff det betyr at annen hver dag logg inn igjen.     (Brukernavn eller Password er feil.)

  Normalt, det hender det, Glemt passord, Om tapt Password, så bruk dette skjemaet å sette et nytt. Skriv inn brukernavn eller epost nedenfor. Du mottar en epost så du kan endret ditt Password.

  Ja Takk for det men der kommer ikke noen løsning på dette.

   
  Jeg har gjort dette men funker så klart ikke, får dette svar. Registreringen er ikke fullstendig. Koden stemmer ikke med den som er vist. Nei for jeg har ingen kode? Har ikke mottatt noen kode på mail heller. En ny kode er vist.     (Fyll inn koden på nytt.)
  Normalt skulle jeg vel få denne koden på Email men der er ingen kode. Jeg har 2 Epost adresser Yahoo – Gmail etter flere forsøk gir jeg opp, vil ikke gi opp da har jeg tapt, og hva kan grunn være?


   
  Adblock er slått av, computeren funker normalt bruker Win10 og siste oppdatering også.
  Viser til denne Skjermdump    https://ibb.co/nfTtX8     Den er ikke Aktiv i hele tatt om det er fordi jeg ikke har satt koden ja det vet jeg ikke?   
  Jeg føler at dette kan være årsaken. Hva ellers?

  Logger jeg inn på Yahoo og sender post til Gmail funker det fint, også omvendt så der er ikke feil på mine Eposter. Hvor kan feilen være? Kan ikke tro det er computeren heller, nå Support er helt umulig hva gjør jeg.

  Takk for lidt hjelp her syntes det var vanskelig.
  matbadf

   
  • 2 svar
  • visninger