Felix :)

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Felix :)

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows server 2016

Felix :) sin aktivitet

 1. Felix :) la til et innlegg i et emne DHCP Windows Server 2016 problem   

  Hei, jeg har Canal Digital som ISP jeg bruker kun en telenor ZyXEL P8702N som ruter så tror ikke det er tilfelle men takk for svar
   
  Har testet litt mer og ser at Når jeg kobler meg opp med en data via Wifi og ikke kablet får jeg ikke koblet meg med eksternt skrivebord mot server navn kun IP Adresse. Mens jeg på kablet nett får koblet meg på begge. Vet ikke om dette gir dere noe mere info om hvor problemet kan ligge?
  • 0
 2. Felix :) la til et innlegg i et emne DHCP Windows Server 2016 problem   

  Hei Ja DHCP er autorisert og jeg er sikker på at DNS adressene på nettverkskortet er riktig og satt opp riktig kan det være noen ruterinstillinger som tuller det til?

  • 0
 3. Felix :) la til et innlegg i et emne DHCP Windows Server 2016 problem   

  Glemte å legge ved chromecast feilen i OP her har dere den

  • 0
 4. Felix :) la til et emne i Windows Server   

  DHCP Windows Server 2016 problem
  Hei,
  Jeg er relativt ny til server verden og har ett par spørsmål
  Jeg bestemte meg nylig for å forsøke å sette opp en Hyper-V server lokalt på mitt hjemmenettverk som jeg skulle koble opp med en viritualisert domenekontroller som også skulle fungere som en filserver.  grunnen til at jeg valgte å viritualisere denne er at jeg ønsker å koble opp andre servere etter jeg har fått på plass serveren.
  Når jeg først satt opp DNS serveren forsøkte jeg å sette den opp med ruters DHCP men da slet jeg med å få koblet maskiner opp mot domenet og maskiner fikk kun kontakt DNS serveren på IP men ikke på hostname.
  Satt så opp DHCP på server slo av DHCP på ruter og fikk da tilsendt ip på alle PC-er og meldt dem inn i domenet men nå sliter jeg med oppkobling mot mobiler og andre nettverksenheter som Chromecast og Playstation
  Når jeg kobler meg opp på nettet henter jeg DHCP fra server og får opp en melding "internett kansje ikke tilgjengelig" Det skal sies at nettverket fungerer på mobilen men det er tregt jeg får alltid opp advarselen over. Fikk koblet opp på playstation etter jeg satt opp nettverksinstillinger manuelt men ønsker ikke å ha en slik løsning hvis det kan fikses enkelt.
  Det største problemet mitt er chromecast som nå ikke vil koble seg opp i det heletatt med serverens DHCP. feilmelding er i vedlagt bilde
  er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse opp i dette?
  Sikkert bare en tulleinstilling som må endres på.
  som sagt jeg er ny så hvis noen har noen tips på hvordan jeg kan gjøre ting andeledes setter jeg pris på det også
   
   
   
   
  • 5 svar
  • visninger