annettyla

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om annettyla

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem android

annettyla sin aktivitet

 1. annettyla la til et innlegg i et emne NetCam 360 unconnected?!   

  Jepp, takk - da får jeg bare prøve!
  • 0
 2. annettyla la til et innlegg i et emne NetCam 360 unconnected?!   

  Ja, det stemmer - det er Netcam. Det står det samme i bruksanvisningen som i Google Play; at det ikke skal være behov for annet enn P2P - så det var det jeg håpa på! Har også lest de andre tilbakemeldingene der, så "håper" jo sånn sett at det er appen som er feil. Men kan jeg da bruke en annen app? Hvilken som helst? (Er ikke så kjent med Android, da jeg nettopp har konvertert fra Microsoft..! )
  Ja, jeg har prøvd å resette kameraet - det var vel etter jeg gjorde det at det funka litt, tror jeg! 
  • 0
 3. annettyla la til et innlegg i et emne NetCam 360 unconnected?!   

  Hehe - ja, det ble mer enn gresk, dessverre..!   Har hørt begrepene før, men aldri satt meg inn i det. Høres da fryktelig vanskelig ut?! Kanskje like greit å bare droppe det hele!   Så jo ut som det skulle være så innmari enkelt, siden det er "P2P" - bare plugg i, installer til mobil - og vipps!!  
  Men seriøst... Kan det stemme at det ikke er andre "feil"? Siden den jo HAR fungert et par ganger? 
  • 0
 4. annettyla la til et innlegg i et emne NetCam 360 unconnected?!   

  Takk for forslag!
  I bruksanvisningen står det svært lite. Egentlig bare hvordan man kobler kameraet til mobilen og pc. Ikke noe support-side som kan hjelpe meg mer enn installasjon, heller. Har funnet en mailadresse, men ikke fått svar (3-4 uker siden jeg sendte dit).
  Mulig at det må åpnes en port i ruter, men har ikke skjønt hvordan!? Dessuten står det jo at dette skal være så innmari enkelt..!   Brannmur på mobilen? Skal sies at jeg ikke kobla til pc før ETTER at jeg skjønte at det ikke fungerte første gangen! 
  • 0
 5. annettyla la til et emne i Hvor skal jeg poste?   

  NetCam 360 unconnected?!
  Fikk NetCam 360 i velkomstgave (så ikke kjøpt i butikk) og installerte som bruksanvisningen beskrev. Fungerer kjempefint mens jeg sitter i stua, men når jeg (mobilen) forsvinner ut av hjemmenettverkets rekkevidde, får jeg ikke sett på det via appen! Har også kobla kameraet til pc'en, og man kan se på via pc (som er i samme rom som kameraet) - så kameraet har tydeligvis nettilgang. Men når jeg går inn i appen på mobil utenfor huset, så står det at kameraet ikke er tilkobla. Et par ganger har det likevel gått an å se på det via appen når jeg har vært borte - så HELT på tryne er det ikke. Bare jeg som ikke forstår hvordan det har gått til..!  

  Er det noen her som har en idé om hva jeg har gjort feil eller ikke helt riktig? Eller er det kamera- eller app-feil? (Dersom det er problem med appen - - hvilken annen app kan jeg bruke?)

  Lysegrønn på tekniske ting som ikke virker som de tilsynelatende skal gjøre, så håper noen kan hjelpe meg på en lettforklart måte!  

  • 10 svar
  • visninger