AudunS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om AudunS

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem windows10

AudunS sin aktivitet

 1. AudunS la til et innlegg i et emne 1call og Tp-Link router   

  Takker  så utrolig mye for hjelpen Geir_HK!
  Hva Cathy i kundesupport svarte til deg fikk meg til og tenke, spesielt hva ho skrev om hva APN er, så jeg søkte litt om det på nettet og fant OneCall Internet innstillinger , er i utgangs punktet akkurat det samme som mobilen din bruker for og koble opp til nettet, så skrev inn disse og vips så var det i orden!    
  legger ved screenshot slik at andre kan ha hjelp av det.
   

  • 1
 2. AudunS la til et emne i Bredbånd og Internettdeling   

  1call og Tp-Link router
  Hei ny bruker her! 
  Vil kalle meg noenlunde data kyndig på noen områder, men mobilt bredbånd og oppsett av router er ikke min sterkeste side. hadde trodd og håpet at det var for det meste plug&play men om du velger en router som 1call ikke selger så viser det seg og være ikke tilfelle.
  Er avhengig av kablet internett til 2 av maskinene i huset og trådløst til nettbrett, tlf.etc. Derfor kjøpte jeg en Tp-Link 300mbps wireless 4G LTE router med sim kort leser, WAN port og 3 LAN porter på komplett.no
  type TP-LINK TL-MR6400 
  Problemet et at etter jeg har aktivert sim kortet ifra Onecall og abonnement er aktivt , gått inn på siden til Routeren og tatt Quick setup wisard så ser det ut at alt har gått greit med den står bare på connecting, og kobler ikke til nettet. har aktivert data roaming.
  OneCall kunne ikke hjelpe siden de ikke kjenner til routeren, komplett kunne heller ikke siden de trodde kanskje at den hadde kompatibilets problemer med OneCall, og henviste meg til tlf kundeservice, men de stenger kl 4 og jeg jobber stort sett til kl 7 hver kveld.
  håper på at noen troll menn kan hjelpe meg her 
  ps. legger ved noen screenshots ifra Router siden....  • 3 svar
  • visninger