Virat Singh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Virat Singh

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 10

Virat Singh sin aktivitet

 1. Virat Singh la til et emne i Officeprodukter   

  Triks å gjøre BKF Recovery
  Det er så mange brukere som sikkerhetskopiere sine data ved hjelp av NTBackup verktøyet i Windows XP, og deretter rydde installere / oppgradere til Windows 7 eller Windows Vista og senere innse at Windows 7 / Vista inkluderer ikke NTBackup Tool til å gjenopprette data fra BKF arkivet. Hvis du har viktige data i en NTBackup fil (BKF) og ønsker å åpne BKF fil, så dette blogginnlegget er virkelig hjelpe deg. eg nevner 2 metoder for å åpne BKF File selv den er skadet. Metode 1 (anbefales): Bruk tredjeparts program for å gjenopprette BKF fil i noen versjon, Bruk Gratis prøveversjon for å gjenopprette data. Du kan laste det ned her: Det er lett og rask utvinning prosessen vil ta bare noen minutter. 
  Metode 2: Bruke Windows XP NTBackup Tool til å gjenopprette data Windows XPs NTBackup kjørbare filen kjører helt fint i Windows Vista og Windows 7, gir støtte DLLs (nedenfor) er tilgjengelig i samme mappe hvor NTBackup.exe er til stede. De to DLL-filer er: ·         ntmsapi.dll ·         vssapi.dll Hvis du kjører NTBackup.exe uten disse to modulene, vil disse feilene pop-up. Programmet kan ikke starte fordi NTMSAPI.dll mangler fra datamaskinen. Prøv å installere programmet for å løse dette problemet. Ordens tre kunne ikke være lokalisert i biblioteket for dynamiske koblinger VSSAPI.DLL. Etter å ha søkt på nettet, kom jeg over NTBackup filer som ble pakket i en CAB-fil ment for bruk som Bart PE Plugin. Gjenopprette en BKF fil med NTBackup

  1. Last ned nt5backup.cab fra Plugins av STSanford.
  2. Pakk ut filene inne i skapet filen til en mappe.
  3. Kjør filen NTBackup.exe fra mappen.
  4. NTBackup vil indikere at flyttbare lagringstjeneste (fjernet i Windows Vista og Windows 7). Glem det! Dette er bare nødvendig for tape backup. Klikk på OK.

  5. I Velkommen til sikkerhetskopiering og gjenoppretting Wizard klikker du Neste
  6. Velg Gjenopprett filer og innstillinger, og klikk på Neste
  7. Klikk Bla gjennom. Finn BKF filen du vil gjenopprette, og klikk på OK.
  8. Utvid katalogen, velger du filer / mapper du vil gjenopprette, og klikk på Neste.
  9. Klikk på knappen Avansert
  10. Velg Alternativ plassering fra rullegardin, og nevner målet banen.
  11. Konfigurer gjenopprettingsalternativer tilsvarende.

  12. Klikk på Neste, og klikk deretter Fullfør.

  13. Puh! Du har nå gjenopprettet innholdet NTBackup BKF fil i Windows 7. Denne prosedyren skal fungere i Windows Vista, så vel.   Hvis du ikke klarer å utføre en slik operasjon og møte noen problemer, vil jeg sterkt anbefale deg å laste ned gratis prøveversjon av dette programmet. Bruker kan utføre all drift i Free-versjonen i stedet for å lagre data. Gode ting er at du kan se dine gjenopprettede data i Free-versjonen, hvis du er helt sikre å se gjenopprette data så gå for en full versjon lisens til meget rimelig pris. Last ned gratis prøveversjon fra denne linken:
  BKF Repair Tool Gratis nedlasting
  • 0 svar
  • visninger
 2. Virat Singh la til et emne i Officeprodukter   

  Hvor å konvertere Outlook Express til Outlook

  Møter problemer i å flytte filer fra Outlook Express til Outlook?
   
   
  Lyst til å konvertere filene fra DBX til PST format?
   
  Eller leter etter en DBX til PST Converter?
   
  Møter problemer i å flytte filer fra Outlook Express til Outlook?
   
  Hvis du har alle disse spørsmålene, i tankene dine så stoler du leser den beste artikkelen for dette.
   
  Med hjelp av denne artikkelen, vil du forstå hvordan eller manuelle teknikker for å konvertere alle filene dine fra Outlook Express til e-postklienten Outlook. Begge disse e-postklient fra Microsoft er forskjellige i natur og arbeider type, men er en av de mest ettertraktede e-postklienter ved de fleste av oss.
   
  For å forstå fremgangsmåten for å konvertere DBX til PST-filer, må du forstå hva som er DBX og PST-filer.
   
  DBX: Dbx filtyper brukes av Microsoft Outlook Express til å lagre sine data. OE lagrer alle sine data som e-post, kontakter og alle i Dbx format
  PST: Mens PST-fil er en annen type fil. Denne filer forlengelsen brukes av Microsoft Outlook til å lagre sine data.
   
  Så Dbx er for OE og PST er for Microsoft Outlook. Håper forskjellen mellom disse to filene er klart nå til deg. Så nå, la oss gå videre til den senere delen og det er derfor mange av oss planlegger å konvertere DBX til PST-filer eller en DBX til PST Converter? De Beste Manuelle Teknikker For å Konvertere DBX Til PST-Filer
   
  Det skjer stort sett når du ble tidligere bruker Microsoft Outlook Express for ditt daglige arbeid, men du har blitt tildelt en ny e-postklient som heter Microsoft Outlook for ditt neste prosjekt. Så det største problemet med dette er at å overføre alle dine tidligere filer og meldinger fra Outlook Express til Outlook eller å konvertere alle filene dine fra DBX til PST-format. Det kan gjøres manuelt, men det er ikke en lett oppgave som denne prosessen tar tid pluss det er en god sjanse for at det ikke vil kunne konvertere alle filene dine fra DBX til PST-format. Så det er gutta, som gjør utkikk etter gode DBX til PST omformere. Ettersom disse omformere er ganske effektiv og pålitelig, men holde n tankene at de har en prislapp også. Så la oss ikke komme inn i prislapper eller DBX til PST omformere. Og la oss se hvor mye effektiv vi skal flytte Outlook Express-filer til Outlook. For denne håndboken prosedyren må du laste ned Windows Live Mail. Så la oss begynne: Trinn 1: Finne Outlook Express DBX-filene
  Å konvertere DBX til PST-format, må vi først finne en kopi av hele databasen i Microsoft Outlook Express. Som Uten denne informasjonen, ville det være vanskelig å importere det til Outlook. For å finne ut plasseringen kan du følge denne trinnvis prosess.
  • Gå til Outlook Express er "Tools"
  • Klikk deretter på "Alternativer"
  • Velg deretter "Vedlikehold" Tab
  • Og til slutt klikk på "Lagre mappe" -knappen.


  Kopier denne plasseringen og lim denne plasseringen i Windows Explorer adresselinjen.
  Dette vil åpne plasseringen mappe med alle Dbx filer og andre filer. Bare kopier det og hvis du planlegger å importere den til et annet system og deretter bruke en harddisk eller en minnepinne til å gjøre det. Nå lime den inn i en annen mappe.
   
   
  Trinn 2: Importere Outlook Express-filer til Live Mail
   
  Jeg håper du har lastet ned og installert Windows Live Mail fra ovenstående link.
  Hvis ja, så gjør det nå.
  Så etter å laste ned og installere det på systemet ditt, vil vi følge disse trinnene for å importere Outlook Express-filer til Live Mail. Og dette er vårt andre trinnet for å konvertere filer fra Outlook Express til Outlook.
  • Åpne Windows Live
  • Klikk på "File"
  • Nå Velg "Importer meldinger"


  • velge Now "Microsoft Outlook Express" i "Velg formatet du vil importere e-post fra"


  • Nå bla plasseringen av de lagrede DBX Filer

  • Nå velger mappene du ønsker å importere og klikk "Next"

  • Og du importerer er gjort


   
  Trinn 3: Eksportere din Windows Live Mail filer til Outlook

  Nå i den siste delen for å konvertere Outlook Express til Outlook, ville vi trenger både syn og Live Mail.
  For det, ville vi åpner begge disse e-postklienter samtidig.
  • I Windows Live Mail, gå til "File"
  • Klikk på "Export E-post"
  • Velg deretter "E-postmeldinger"

  • velger nå "Microsoft Exchange" i "Velg det formatet du ønsker å eksportere e-post til"

  • Klikk på "OK" så snart denne meldingen vil pop-up "Dette vil eksportere meldinger fra Windows Live Mail til Microsoft Outlook eller Microsoft Exchange"
   
  • Velg deretter mappene som du ønsker å eksportere 

  • Klikk på "OK", og konvertering av DBX til PST er fullført.

   
  Merk: Husk alltid å beholde en sikkerhetskopi av dine Dbx filer. Best DBX Til PST Converter
  Så til slutt vi er ferdig med migrasjonsprosessen og avsluttet vår Outlook Express til Outlook filer konvertering. Men vent, det er en liten notis som du må huske på, og det er disse manuelle teknikker er bra, men fungerer ikke som per planen vår hele tiden. Det er mange tilfeller der denne teknikken har ødelagt brukerens Dbx filer. Og etter litt hell hvis noe som dette skjer, så jeg foreslår at du kan gå for en DBX til PST Converter. For dette, kan du bruke sikkerhetskopi DBX filer.  
  Forfatterens Pick: Hvis du er ute etter en god DBX til PST omformer, så jeg foreslår at du kan gå for DBX Til PST Converter fra SysInfoTools. Jeg har testet deres verktøy og fant det fantastisk. Det har noen fantastiske funksjoner, som jeg ikke kunne finne i andre verktøy. Håper du likte denne artikkelen på konvertering av filer fra Outlook Express til Outlook. For eventuelle spørsmål og endringer, kan du svare i kommentarfeltet   
   
   
   
  • 0 svar
  • visninger