ulrickealette

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om ulrickealette

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem mac

ulrickealette sin aktivitet

 1. ulrickealette la til et emne i HTML, XML og CSS   

  Rich Review Plugin Wordpress (kan betale for hjelp)
  Jeg installerte for en tid tilbake en plugin som heter "rich review" i wordpress. Av alle de ulike review plugin`ene jeg har prøvd er "rich review" den jeg er mest fornøyd med utsende messing, selvom også denne har noen mangler.
  Jeg trenger litt hjelp til css. Har prøvd på egenhånd, men etter flere timers søk på google, så har jeg ikke kommet noe spesielt lengre enn når jeg først begynte, bortsett fra at jeg har fått endret størrelsen på tabell og skrift. I prossesen har jeg tydligvis tuklet med noe jeg ikke skulle fordi fronten på bloggen (overskrift og meny) er forandret. Hva det er jeg har gjort, har jeg ingen anelse om ettersom koding og css er like uforståelig som gresk. Derfor setter jeg veldig stor hjelp på all hjelp, enten her i tråden, på pm eller lignende. 
  1. Jeg vil gjøre stjerne som ligger under [RICH_REVIEWS_SNIPPET] og [RICH_REVIEWS_SHOW num="all"] større.
  Fant denne online, der stod det at man bare kunne endre px, men det har ikke funket for meg.
  2. I review skjemaet vil jeg legge til to ekstra fields som er "country" og "website". Vil at country (obligatorisk) skal vise i snippet under dato (eller til venstre for navnet) og at navnet til personer som legger igjen website (valgfri), kan være trykkbar slik at en ny fane åpner.
  3. Det er noen store "gåsetegn" ved de reviewne som ligger der nå, de vil jeg gjerne ha bort. 
  4. Jeg vil gjerne ha tilbake den originale fonten som jeg hadde på overskrifter og menyen. Jeg startet orginalt med å copy paste i  rich review sin orginale editor, men jeg mener jeg slettet alt jeg la til og endret det tilbake når jeg så det jeg skrev inn ikke fungerte. Muligens det er noe jeg har glemt der (absolutt null peiling!). Etter dette skjedde har jeg begynte å bruke en plugin som heter "Simple Custom CSS", jeg har prøvd å fjerne alt som ligger der, men fonten er fremdeles forskjellig fra hvordan den var orginalt.
  Jeg vet ikke hvor mye arbeid som ligger i slikt arbeid som dette, om det er snakk om 10-20min for de som kan dette eller om det er snakk om ett par timer. Det vil jeg også gjerne vite, men det er bare fordi jeg er nyskjerrig
  Tusen takk på forhånd!
  Her er siden jeg trenger hjelp til: http://www.ulrickealette.com/feedback/
   
   
  • 0 svar
  • visninger